Lofsan

Träning & Lunch

Jag är så glad att jag packade ihop oss och åkte till Sickla idag, trots att jag känner mig så sliten och Sixten sover så dåligt.

Träningspasset gick sådär eftersom Sixten gnällde på minisats. 🙁 han bekymras av sina tänder och gnäller, är väldigt kroppig och allmänt svårtillfredsställd. Men jag fick mina intervaller på crosstrainern i alla fall. Imorgon hoppas jag att jag kan lämna Sixten härhemma med H på förmiddagen och träna med musik och utan att behöva oroa mig för Sickan.

Jag lyxade till det med en stor sushi till lunch idag. De andra mammorna åt sallad som vanligt. Man märker att tiden går: från att prata om amning, vänja vid napp och flaska diskuterar vi nu förskolestart och jobb. Tiden går alldeles för fort, jag hinner inte med! 😉

Jag kände mig mycket piggare och laddad med mammaenergi (Lovisaenergi finns det så det räcker) när jag åkte hem. Tack tjejer för idag, ni är grymma!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar