Lofsan, Sixten

Träning, korvgrillning och mongolisk buffé

H, Sixten och jag gick tidigt i förmiddags och träna på Odenplan, det var massa ungar men personalen där är underbar och har stenkoll.

Sedan gick vi allihopa till Vasaparken och lekte. Medan de andra gungade, åkte rutschkana och klättrade grillade jag korv. Det var riktigt lyckat även om solen inte sken.

Korvätning!

Efter en sovstund på eftermiddagen gick vi ner till Sveavägen för att äta mongolisk buffé.

Dagens Sixten i skjorta från PO.P och Dieseljeans

Dagens Mamma i Gstarallover

Sixten var dock inte på humör, lite trött, så jag hade fullt sjå med att underhålla honom. Annars brukar han vara duktig på att roa sig själv. Höjdpunkten var att stoppa in kinapinnen i min mun och sedan dra ut den för att stoppa in den igen.

Liiiite gladare på vägen hem

Ikväll ska jag äta lite lördagsgodis, jag är en sådan tjej som har väldigt svårt att plocka lösgodis med måtta. Jag vet att jag kommer äta tills jag blir illamående eller påsen tar slut, därför bestämde jag att det bara fick följa med en godis per sort ur byttorna. Jag är ganska kräsen när det gäller godissorter så då blev det en lagom påse. Igår kväll började vi titta på den prisbelönta filmen Hurt Locker. Den handlar om några militärer i Irak som desarmerar bomber. En långsam film, filmad med skakig handkamera stundvis och ett trovärdigt manus. Jag orkade se halva filmen igår kväll och om någon timme när Sixten ska nattas, vi nattar ofta i lugn och ro i soffan, ska vi se andra halvan. Då får ni veta om hela filmen är lika bra som halva. 🙂

Trevlig kväll!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar