Sixten

Träning, Ikea och ett mord

Igår tog vi tag i projekt förbättra Sixtens sovvanor. Första steget i det projektet var att flytta in Sixtens säng till oss igen. Vi har alltså inga problem med att få honom att sova länge på morgnarna, utan vårt mål är att Sixten:

1) ska sova på kvällarna och nätterna utan att vakna var 45:e minut
2) Inte ska dricka så mycket välling på nätterna, han kan lätt svepa 600 ml

Vi somnade alla tre i vår säng kring midnatt, då hade Sixten vaknat vid 22.30 efter sina 45 standardiserade minuter sömn och röjt järnet en timme. 01.30 la vi över honom i sin säng bredvid mig. Sedan vaknade han två gånger under natten då jag lyckades snabbt söva om honom, utan att ta upp honom faktiskt! Vid 06 lyfte jag till slut upp honom då han stod till synes klarvaken i spjälsängen och så fick han ligga mellan oss där han sov två timmar till.

Idag var det dags för ett besök på Ikea för att köpa hem ytterligare en spjälsäng att ha i Sixtens rum så att han kan sova där på kvällarna och de första timmarna på natten. Han får ju alltid komma upp till oss framåt småtimmarna för att sova vidare men jag tycker att det är jobbigt att ha honom i vår säng, av flera anledningar; två gånger har han rullat/krupit ut i luften och landat på fårskinnsfällen nedanför sängen och det blir trångt för oss alla tre så att alla sover lite halvknackigt. Sixten verkar sova som bäst när bara han och jag sover ensamma i sängen, då ligger han på tvären men har ändå kroppskontakt med mig. Vi tänker att hans standardsäng är i hans rum men när han flyttas in till oss så kan vi ”lura” honom att han ligger hos oss eftersom jag kan ha min hand inne hos honom och samtidigt vyssja sängen.

Innan Ikea gick vi till gymmet. Jag försöker köra tre till fyra pass nu. Jag växlar mellan kondition och styrka även om jag alltid kör minst 10 minuter kondition innan varje styrkepass. Eftersom jag har stora problem med mina höfter har jag skurit ner på benträningen och fokuserar framförallt på rygg, armar, axlar och bröst. Jag jobbar även mycket med baksida lår på boll och med lätt skivstång (20kg).

Morgonens mamma innan gymmet med Dagens Sixten

Jag gillar verkligen hans hängslen, killar har inte så många accessoarer att jobba med.

Ikeatrippen gick bra, vi åt lunch där när Sixten vaknade och fick med oss allt vi tänkt. När jag var där senast köpte jag en stor hund till Elvira och idag fick Sixten en likadan. Sixten säger vovov till hunden och kryper runt med honom under magen.

Tills i kväll. Vovven är död.

Dräpt av Sixten Tyrann.

Det var jag som gjor'det

Och jag njööööt av det!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara sara 7 juni, 2010 at 13:34

    Så där ska jag se ut under nästa graviditet hehehe Fin är du!!!!

    [Svara]

  • Lämna kommentar