Lofsan, Träning

Träning i Hammarbybacken

Galet vilket bra gäng vi var i Hammarbybacken ikväll. Starka tjejer som kämpade järnet!

Vi startade med en lång löpning uppför mittenbacken till vänster om liftspåret upp till toppen. Lite halt stundtals men bra start på passet. Vi samlade ihop gänget på toppen och sedan sprang vi snabbt ner hela vägen till botten igen för styrketräning.

Vi körde fem långa intervaller styrka för underkroppen med idioten uppför reklamskyltarna i backen som ”klocka” för de andra övningarna. Kettlebellsving, spänsthopp, utfallsgång med hantel på rak arm och löpning med bromsande gummiband utgjorde en tuff bencirkel där de som sprang idioten styrde hur länge de andra övningarna pågick.

Sedan körde vi kortare intervaller med överkroppsträning i cirkelform; pushups, smala roddrag till hakan med kettlebell, enarmshissar med hantel, hög enarmsrodd med gummiband och liggande rodd med kompis.

Som avslut på hela passet maxade vi uppför grusvägen upp till toppen på backen igen, obligatorisk gruppfotografering och sedan rush ner igen.

Jag blev glad över att det var så extremt positiva tjejer som var med och körde. Det märktes verkligen att alla ville vara där just då och alla gjorde sitt bästa hela tiden. Det är ovanligare än vad man kan tro.

Min egen prestation är jag väl sådär nöjd med. Jag klarade inte att hålla löpsteget hela vägen till toppen sista vändan, lite bittert då jag för några år sedan när jag tränade till Åre Extreme körde tolv vändor löpning upp och ner utan problem. Nytt mål för augusti kanske.

Vi gör absolut om det här igen, jag ska försöka dra ihop ett gäng i mitten av juli när vi kommit hem från Turkiet. Vill ni hänga på då?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Kommentarer

 • Svara Johanna 27 juni, 2012 at 22:04

  Låter läskigt jobbigt! Skulle verkligen vilja vara med då! Får jag bara ihop logistiken kanske jag dyker upp:)

  [Svara]

 • Svara Charlotte 27 juni, 2012 at 22:04

  Ärligt, 12vändor?! Hallååååå….., 🙂

  [Svara]

 • Svara Helena 27 juni, 2012 at 22:23

  Jag är JÄTTEGÄRNA med nästa gång, om jag får!!
  /Helena

  [Svara]

 • Svara Li 27 juni, 2012 at 22:28

  Jaaa! Jag vill också!

  [Svara]

 • Svara Lina 28 juni, 2012 at 05:30

  Ja vad roligt! Jag hänger gärna med.

  [Svara]

 • Svara Marie 28 juni, 2012 at 07:22

  Låter jättekul! Om det passar med tid så är jag gärna med nästa gång. : )

  [Svara]

 • Svara Cindy 28 juni, 2012 at 12:20

  Låter hur kul (och tufft) som helst 🙂 Hade mer än gärna varit med, tyvärr bor jag alldeles för långt ifrån Sthlm för att närvara. En anledning till att flytta 50mil? 🙂

  [Svara]

 • Svara Life of Lisa 28 juni, 2012 at 14:50

  Vilket gäng, ruggigt bra jobbat!!!

  Hoppas nästa gång passar mig bättre 🙂

  [Svara]

 • Svara Carro 28 juni, 2012 at 15:02

  Låter galet jobbigt men galet kul 🙂 Why not?!

  [Svara]

 • Svara mm 28 juni, 2012 at 16:03

  jätter roligt, var igår och sprang i hbacken före lunch; men vem drog igång själva passet?

  [Svara]

 • Svara Ammi Bohlin 28 juni, 2012 at 16:19

  JAG vill hänga på! Får man det?
  =)

  [Svara]

 • Svara emma 28 juni, 2012 at 18:00

  ja, va kul! jag är klart på om jag kan nästa gång;)

  [Svara]

 • Svara milla82 30 juni, 2012 at 08:00

  Jag är jättegärna med!

  [Svara]

 • Lämna kommentar