Lofsan

Träning, grillning och Robinson

Idag har min cykel fått sig en åktur. Det gjorde ont mellan benen trots min införskaffade gelesadelspådrag.

Cykeln fick sig en åktur till SATS Hornstull där Hans tränade ben och jag lite av varje. På Västerbron höll jag på att blåsa omkull så jag gick över den högsta punkten. Även gravida kan känna sig lätta i vinden!

Jag spontanbokade sedan in en helkväll för oss hemma hos mamma i Jarlaberg. Grillning av fläskfiléspett på altanen tillsammans med rotfrukter i ugnen avnjöts med 1 kilo jordgubbar och vaniljglass till efterrätt. Vi rullade till bussen efter Robinson.

Angela borde vinna Robinson. Jag lackar på att alla intressanta personer åker ut först. Bara gråa människor kvar. Jag gillar inte gråa människor.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar