Lofsan

Träning & GIHmammorslunch

Jag har det angenäma problemet att jag måste sätta väckarklockan om Sixten och jag ska gå upp före nio. Även om Sixten alltid vaknar vid fem så kan ha roa sig själv fram till nio och jag kan ligga och snooza. I morse skulle vi vara på Sats Södra station klockan 10, bussen gick halv tio. Klockan ringde halv nio men jag var så trött att jag sov en extra halvtimme. Men då fick vi bråttom!

Anna och jag kämpar på med våra intervaller på löpbandet. Nästa vecka ska jag förlänga dem från 45 sekunder till 60. Det kommer att svida i lungorna! Efter löpningen körde vi ett bra ryggpass. Jag fick en extra kick av att snygga Linda tränade intill. Oh lord I just say vad grym hon är!

Vid lunchtid hade vi en date med några av alla de nyblivna mammor som jag gick på GIH tillsammans med. Vi är fem tjejer där den äldsta killen; Vilhelm är född i mitten av juli och den yngste; Bruno är född i oktober. Jenny, Sofia, Ingrid, Cissi och jag åt varsin sallad på Coffeehouse by George vid Skrapan och pratade förlossning, bajsblöjor, amning och gemensamma minnen från vår vinterfriluftskurs i Abisko. Riktigt kul med andra ord!

Från vänster: Sofia, Ingrid, Jenny och Cissi

Sixten och Vilhelm hade både dragkamp om Sixtens napp och körde en match tumbrottning.

Sixten och jag på café. Sixten ser inte ut som sig själv, eller hur

Nästa träff kommer att äga rum hemma hos oss någon gång före jul. Om någon annan GIH:are är ledig mitt på dagen och vill hänga på får ni hojta till!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar