Lofsan

Träning för själen

 

Idag körde jag det sista träningspasset tillsammans med Mau, han åker till Hongkong imorgon. Vi träffades för första gången för ett år sedan och för 9 månader sedan bestämde jag mig för att ta till vara på hans kunskap och den potential han såg hos mig och ge thaiboxningen en ärlig chans. Sedan dess har jag tränat 4-5 träningspass i veckan, både hemma och på Sutai. Det var nog flera år sedan som jag kände mig så stark, glad och motiverad i min egen träning som jag gjort senaste tiden. Superstark i gymmet och riktigt bra flås. Men det kanske inte är så konstigt när vissa pass med Mau är jobbigare än att springa marathon. Häromkvällen föreläste jag bl.a. om träningsmotivation men framförallt om vikten av att låta träningspassen ha olika syfte beroende på hur du mår, vad du vill utveckla och bli bättre på. Det är så många som vill att 100% av träningen ska vara prestationsinriktad och intensiv men de passen som mestadels är roliga eller får oss att känna saker i själen är minst lika viktiga över tid. Denna sorts träning har gjort mirakel för mig och min själ. Det kan låta lite knepigt för er kanske men för mig handlar detta om att unna mig gott och unna mig tid.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar