TV4

Träning för nyförlösta på TV4 Nyhetsmorgon

Här är ett riktigt bra inslag på TV4 Nyhetsmorgon där Katarina Woxnerud visar några bra övningar för nyblivna mammor. Sådana här typer av övningar gör de av mina PT-kunder som precis fått barn varje dag, precis som jag gjorde första tiden efter mina förlossningar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Jennysen 22 januari, 2014 at 22:15

  Tänkte på dig när jag såg inslaget, eftersom du kritiserat en del andra klipp. Tänkte helt enkelt ”Undra om Lofsan skulle gilla detta?” 🙂
  Själv är jag inte gravid eller har barn, men du har färgat av dig ändå! 😛

  [Svara]

 • Svara Till dig som nyss fött barn! « move it mama 22 januari, 2014 at 22:52

  […] I dag tipsar jag om att hon tipsar om ett Nyhetsmorgon-klipp med tips på träning för nyförlösta. In och glo! […]

 • Lämna kommentar