Lofsan

Träning för gravida

Den här morgonen har jag hängt med TV4-teamet uppe på TV4:s tak. Vi sänder Nyhetsmorgon från taket hela sommaren och jag kommer att visa massor av utomhusträningspass framöver. Nästa söndag är jag med igen med uteträning men idag fokuserade vi på träning för gravida. Så fort klippet finns uppe på TV4 play så lägger jag in det här åt er. Jag har satt ihop ett komplett styrketräningspass med 4 övningspar i superset med fokus på baksidan av kroppen. Perfekt för gravida!


Programledaren Suzanne Sjögren, gravid i vecka 29.


Jag hade fina flätor i håret.


Efter sändning fick hela teamet smaka på korvarna kocken tillagat i sändning.


Korv är inte min favoriträtt men jag tog en salsicca som var helt okej. Det fick bli min lunch. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Tove 23 juni, 2013 at 12:36

  Ha ha det syntes att du inte gillade korv. Men du kämpade på tappert.
  Gillar ditt engagemang men träning och vill inte missa söndagar.

  [Svara]

 • Svara Tessan Halldén 23 juni, 2013 at 13:28

  Idag var du grymt bra och snygg!!!

  [Svara]

 • Svara Daniels Caspian 23 juni, 2013 at 19:27

  Har dragit igång en kilometerutmaning i bloggen, vore kul om du ville vara med :3

  [Svara]

 • Lämna kommentar