Lofsan

Träna och tränare

Min första lediga helg på 6 veckor är här och jag har istället för att jobba bokat in mig på en tränarutbildning. Sixten har länge längtat efter att börja spela fotboll, han har hängt med sin storebror Tom på träningar, matcher och cuper och nu är det äntligen hans tur att få ett eget lag. Jag har bestämt mig för att vara tränare i Sixtens lag och idag ska jag gå klubbens interna ledarutbildning.
 
 Södermalm är en väldigt lokalpatriotisk stadsdel och eftersom Sixtens äldsta storebror som nu är 21 år spelat i Hammarby så är det självklart för Sixten att också börja i Bajen. Jag har köpt ett knatteset med fotbollströja, shorts och de minsta benskydden jag någonsin sett åt både Sixten och Baxter.
 
 Det ska bli sjukt kul att få dela denna resa tillsammans med Sixten och jag hoppas så att han kommer att tycka om att spela i en grupp. Nya kompisar, nya utmaningar!
 
 


Innan tränarutbildningen var Clara och jag på Sats Sjöstan och körde Dunderklubben. Långt pass men väldigt bra pass.


Min wingmate Clara.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Maria 8 mars, 2014 at 14:11

  Dela gärna upplägget på passet 🙂

  [Svara]

 • Svara Lisa & livet från den ljusa sidan 8 mars, 2014 at 15:34

  Där var två kompisar till mig idag också.
  Sjukt kul att vara ungdomsledare!

  [Svara]

 • Svara Natten 8 mars, 2014 at 17:03

  Tar gärna del av passupplägget ni körde idag

  [Svara]

 • Svara Malin, Nybliven tvillingmorsa 8 mars, 2014 at 22:44

  Härligt 🙂
  Ska precis börja träna efter en tvillinggraviditet! Födde för 1 månad sedan 🙂 så det blir ganska lugnt i början! 🙂
  Men känner mig otroligt peppad!

  [Svara]

 • Svara Internationella kvinnodagen | erdoderdo 9 mars, 2014 at 09:12

  […] kvinnodagen och jag satsade på det som stärkt mig inifrån och ut de senaste åren: att lyfta tungt med Lovisa och Dunderklubben. Fortfarande är kvinnor oavlönade i Sverige efter klockan 15.53 varje […]

 • Lämna kommentar