Lofsan

Träna med mig som PT

Vad roligt att ni uppskattar att jag svarar på frågor som blogginlägg och inte bara i kommentarsfältet. Många frågor är återkommande hela tiden nämligen.

En fråga jag får från läsare varje dag är huruvida jag jobbar med personlig träning online och det gör jag inte i dagsläget. Jag satsar allt på mina PT-kunder på Sats. Min styrka som PT är i mötet med varje människa, inte att skicka mail med övningar. Om man vill träna med mig så behöver du bli medlem på Sats. Mina gruppträningsklasser kan du besöka som gäst, kontakta mig via mail i så fall så får du prova gratis.

Innan du köper PT-timmar är det viktigt att du kontaktar mig så att du vet att jag har tider lediga för dig. Priser för PT och olika paket finns på Sats hemsida.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Lily 13 april, 2012 at 13:03

  Hej lovisa!
  jag undrar vilket SATS finns du på om man vill och det går börja pt-träna med dig?

  //Lily

  [Svara]

 • Svara Jenny 13 april, 2012 at 17:06

  Har just börjat läsa din blogg och bidrar på vilket sats du jobbar..?

  [Svara]

 • Svara Föräldrafitness 13 april, 2012 at 17:28

  Jag kan verkligen tänka mig att du får höra det, bland detbästa man kan få höra som träningsbloggare. Har ju provat att båda varianterna och pt- online kan ju vara alltfrån att bara ge träningsprogram till att få möjlighet till daglig pepp och inspiration för en relativt liten peng. Du skulle säkert vara bra på det också.

  Trevlig helg

  [Svara]

 • Svara Birgitta 13 april, 2012 at 19:16

  Hej och tack för en super bra blogg, du har inspirerat mig massor.
  Jag har en fråga. jag har nyss börjat träna på gym och tycker att det är så roligt, jag som alltid sagt att det inte är något för mig. Jag började med zumba men har den sista tiden mest kört CXwork och IW. Idag va jag på mitt första BodyPump pass å det va ju lika roligt det:))) till frågan nu då. Kan jag träna för mycket? hur bör man lägga upp det? antal pass i veckan, hur viktigt är det med vilo dagar? visst har jag ett par kilo som gärna får försvinna men framförallt tränar jag för att stärka bålen så jag klarar av mitt stillasittande jobb.
  Kram Birgitta

  [Svara]

 • Lämna kommentar