Lofsan

Träna med hosta eller förkylning

Andra dagen hemma med Baxter är avklarad och snart väntar vi hem Hans som är och jobbar. Sixten har varit på förskolan och Baxter har vilat hela dagen. Jag har fått mycket gjort härhemma, tex så är det ju rätt mycket arbete med kvitton och bokföring när man har eget företag och de kvittona har en tendens att hamna på hög. Jag har med andra ord sorterat i lådor, kastat gamla papper och fixat de där skåpen som verkligen behöver det. I morse kom en hantverkare och monterade ett nytt badrumsskåp i mitt badrum. Jag är nästan fascistisk med mitt badrumsskåp och jag älskar att sortera och plocka och strukturera därinne. Det är nästan maniskt och jag märker direkt om någon lånat något för varje etikett och vinkel är rak. 🙂

Jag har fått en irriterande hosta som stör mig. Den märktes inget igår och retas mer än känns jobbig. Jag är hård med att man aldrig tränar med halsont eller feber men rethosta eller snuva är svårbedömt tycker jag. Efter en förkylning så är mitt tips alltid att första passet ska vara en rask promenad så att man känner om man verkligen är frisk. Att träna för tidigt efter förkylning är aldrig smart och inte värt!


På väg hem från förskolan idag med Bugaboo Buffalo och ståbrädan till.


Mannen med blåmärket vill se cool ut.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Yogamala-Anna 6 mars, 2013 at 17:22

  Gaagh har också en tendens att skjuta på adminstrationsarbetet…heheeheee..har en stor hög till höger om mig här på skrivbordet som säger att imorgon är det dags att gå igenom hela den. Huhua. Administration är inte min starka sida.
  Ja förkylningar är en balansgång. Jag har haft en ihållande förkylning nära på 1,5 månad och varit väldigt trött så jag har faktiskt haft ork att träna så det gäller verkligen att lyssna på kroppen men nu rinner energin och suget tillbaka! /Anna

  [Svara]

 • Svara Helena 6 mars, 2013 at 20:54

  Hej.
  Jag som haft en kraftig bihåleinflamnation sedan i november har försökt träna lite smått. Men inte förrän läkaren sa åt mig att komma igång igen. Hade ingen ork i kroppen och det gjorde att jag höll mig hemma och vilade. Tyvärr märks det ju på kroppen. Bara att börja om för mig!
  Hoppas du och sonen blir bra snart.

  [Svara]

 • Svara annica 6 mars, 2013 at 22:48

  Oj, hoppas det stannar där. Min rethosta utvecklades till influensa :(. Annars hade det varit skoj att haka på springskolan. Iofs orkar jag väl i vanliga fall springa fem km men jag får däremot blåsor på fötterna som hindrar mig från att springa. Skulle oavsett vara skoj med pepp =)

  [Svara]

 • Svara emelie 7 mars, 2013 at 00:03

  Jag går runt med en krånglande hals, som jag hoppas blir bättre under helgen.. Och att orken i kroppen kommer tillbaka i samma veva. Vill ju kötta på gymmet! På det här sättet får man ingen beach-kropp 🙂

  Hoppas lillkillen mår bättre snart!

  [Svara]

 • Lämna kommentar