Lofsan

Tråkigt utan kolhydrater?!

Jag mår som bäst av att inte äta kolhydrater på kvällen, i bland frågar människor om jag blir mätt, eller om det inte är tråkigt att inte äta kolhydrater till maten.

Vad tror ni?


Middag för två; varmrökt lax, parmaskinka, halloumi, laxrullar, sparris, ägg, tomat och sallad. Himmelskt gott!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Svara Frida Johansson - Militärmamman 29 juni, 2012 at 22:31

  Herregud vad gott! Jag vill ha allt. NU!

  [Svara]

 • Svara Therese 29 juni, 2012 at 22:36

  såg helt underbart gott ut! jag äter ”liberal” lchf, lite striktare nu när jag vill gå ned i vikt. mest för att jag mår väldigt bra av det. ikväll käkade jag en tallrik med räkor, varmrökt lax, ägg, sallad, gurka och en klick majonnäs! inte ett dugg trist om du frågar mig 😉

  [Svara]

 • Svara Malin 30 juni, 2012 at 00:17

  Det där kan omöjligt vara tråkigt =) Lax är ju det bästa som finns! Du, jag kom på en sak jag skulle fråga dig. Du la för någon dag sen ut en video när du hade en PT-stund med en tjej, ni tränade då med fötterna i ett s.k gummiband – jag har letat efter ett sådant att sätta upp hemma för just den typen av övningar, har du något tips på ett bra sådant & var det finns att köpa? 🙂

  / Malin

  [Svara]

 • Svara Jennifer Sandström 30 juni, 2012 at 09:22

  Kolhydraterna ÄR ju det tråkiga till maten 😉

  [Svara]

 • Svara StepUp 2 Fitness 30 juni, 2012 at 10:26

  Vad gott det ser ut!!! Jag äter inte heller kolhydrater på kvällen, maten är god och jag är mätt och belåten 🙂 Trevlig helg!

  [Svara]

 • Svara Veronica Utterström 30 juni, 2012 at 11:26

  Vad mumsigt ! 🙂

  Jag förstår dig , personligen tror jag att vi människor i överlag äter onödigt mkt kolhydrater. Detta gäller mig själv i perioder 🙂 , tränar jag mkt långdistans blir jag otroligt hungrig och då stoppar jag i mig mkt onödigt. En annan sak jag läst är att det vita mjölet samt socker är inflammations främjande. Dvs du kan lättare bli sjuk… / Veronica

  [Svara]

 • Svara Annah 1 juli, 2012 at 07:57

  Jag tycker faktiskt att en helt ny värld öppnats för mig matmässigt. Jag var rätt trött på det gamla vanliga potatis, pasta och ris. Saknar det inte det minsta!

  Hoppas ni har en skön semester!

  Kramar

  [Svara]

 • Svara Viveca 1 juli, 2012 at 20:36

  Din blogg är så inspirerande! Jag varvar löpning med styrketräning mest i form av Pump – försöker få in pass på gymmet också, men det är svårt att hinna med. Nu är jag inne på att äta mindre kolhydrater – har skippat kolhydrater i form av bröd, potatis, pasta, ris o.s.v i en vecka och mår bättre, faktiskt. Känner mig mindre hungrig och mindre sötsugen. Är dock inte nitisk utan kommer att unna mig godis på helgerna. Undrar bara om det här är bra när man vill nå mål med träningen i form av bättre prestation på löpningen samt bygga muskler…. Tycker att det är svårt det här med kost och träning som passar ihop. Kan tillägga att jag är 174 cm lång och väger ca 60 kg, så är inte överviktig på något sätt, utan vill bara bli mer väldränad på alla sätt och vill så klart att det ska synas… Hoppas att du har tid att ge någon form av råd

  Mvh Viveca

  [Svara]

 • Svara Emmeline 7 juli, 2012 at 14:56

  Kolhydraterna är ju det som är tråkigt med mat! Bara billig utfyllnad liksom. Själv äter jag helst bara kött/fisk/skldjur/kyckling och grönsaker, gärna med någon god sås eller röra till. De enda gångerna jag verkligen vill ha kolhydrater är i form av hembakat bröd, hemlagat potatismos eller hemmagjorda klyftpotatisar. Men inget av det är ju sådant man orkar göra varje dag! Som student är jag nästan så illa tvungen att fylla ut med kolhydrater, men så snart jag har råd kommer de nog att droppas helt.

  [Svara]

 • Lämna kommentar