Lofsan

Traderarävar?!

Jag behöver (så småningom ska tilläggas) göra mig av med alla mina gravidkläder från när jag var gravid med Sixten och denna graviditet. Jag har inte använt samma kläder eftersom jag är mycket mindre den här gången. Det är några plagg från HM; mammajeans och blusar, några tröjor från Boob och ganska många blandade långa linnen och tröjor från JC och Vero Moda.

Jag vet att jag har några riktiga Traderarävar som läser bloggen och undrar om ni kan hjälpa mig med tips på hur jag ska göra för att sälja allt.

Vad är bäst? Att göra hela storlekspaket att sälja på Tradera? Eller är det bättre att sälja varje plagg för sig? Egentligen kan jag tänka mig att ge bort mycket av det, många verkar inte ha råd att unna sig fina gravidkläder.

Jag har aldrig sålt något på Tradera, barnvagn har jag sålt på Blocket, kanske ska göra så nu också?

Ge mig tips och råd på hur jag ska göra! Det kanske till och med finns någon läsare som är intresserad och vill köpa något plagg?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara jessica 15 oktober, 2010 at 12:52

  Hej!
  Vilken stl har du i dina mammakläder?
  Jag skulle gärna köpa lite begagnade då jag tycker det är ganska dyrt med nytt=)
  MVH Jessica

  [Svara]

 • Svara Caroline 15 oktober, 2010 at 14:23

  Jag själv gillar inte att köpa paket till mig själv på Tradera. Däremot kan jag tycka om färgstämda paket till barnen. Jag hade lagt upp plagg för plagg. Jag gjorde så, mest med tanken att det är bättre att någon annan använder plaggen än att jag låter dem ligga eller slänger dem. För några byxor jag använt fick jag kanske 200 kronor, för något plagg fick jag en femma. Är man beredd på sådana spann så är det ju bara att börja Tradera. Annars kan man ju ta med sig alla grejor till någon butik som säljer kläder i andra hand, som alltså ger dig betalt för kläderna och sedan säljer dem.

  [Svara]

 • Svara sara - mamma till wilda 15 oktober, 2010 at 21:15

  Tycker inte du ska lägga ut i paket då du lätt går miste om cash, men det blir ju iofs mer jobb med att posta alla plagg var för sig.

  Ja, jag menar det =)

  [Svara]

 • Svara linda-mamma till Tyra 16 oktober, 2010 at 10:34

  om du inte är så intresserad av pengarna kan du ju kolla in loppi.se, där kan man välja att lägga ut och skänka pengar genom att lägga till en banner till annonsen just nu till World Childhood Foundation. Om det nu är så att du bara vill bli av med grejerna…Bra med Loppi.se är att om du lägger ut varje grej en och en, så ser man vilka andra annonser du har samtidigt när man klickar på ett plagg, kan ju folk själv välja att köpa många saker från dig för att spara in på porto…

  [Svara]

 • Svara Cissi 16 oktober, 2010 at 12:20

  Lägg in plagg för plagg. Sen kan du skriva att du har ”flera annonser ute nu”, då kan man klicka sig vidare till dina andra annonser, och då kanske samma köpare vill ha rubbet? Däremot är det ju mest märkeskläder som går bra på tradera, typ Boob och liknande. Snygga jeans kan nog iof funka även från H&M. Ta lågt i utrop, då budar folk mer. jag brukar jämt starta på 1 kr.

  Finns även en gravidsecondhand på Kungsholmen, och där kunde man iaf tidigare lämna in kläder till försäljning. tror den heter mammornas secondhand eller liknande.

  Om man själv vill bestämma priset är ju Loppi eller Blocket bättre.

  Och annars kan man sälja som smör på klädbytardagar. Kolla in kladbytardagar.nu för närmsta ställe och tid!

  Kram!

  [Svara]

 • Svara LiSSaN 16 oktober, 2010 at 12:35

  Hittade just till din blogg. Väldigt spännande att vi har BF med bara 1 dags skillnad! Är själv beräknad till den 19/10 med vår 2:a : )

  All lycka till!

  [Svara]

 • Svara Stina 16 oktober, 2010 at 18:56

  Lägg ut det på bloggen först så slipper du traderas provisionskostnad 🙂

  Sätt ett pris och sen får man buda i ett par dygn.

  [Svara]

 • Svara mimmie 18 oktober, 2010 at 08:50

  jag e sugen på att köpa lite mamam kläder. men vilken storlek har du då?

  [Svara]

 • Svara mimmie 18 oktober, 2010 at 08:51

  oj glömde skriva min mail 😉

  [Svara]

 • Lämna kommentar