Lofsan

Torsdag i mitt hjärta

Äntligen är det snart fredag. Jag tycker att måndag till torsdag går så extremt snabbt. Sen kommer fredagen som Guds gåva och och helgen som ett körsbär på tårtan. 🙂

Den här helgen ska jag träna två pass, jag ska hänga på låset när Minisats öppnar. Sen ska jag få massage av bästa Louise också. Utöver det är den här helgen ganska öppen. Det behövs efter en väldigt intensiv månad. Hans och jag ska ut och äta på lördag kväll och gå på bio och se Hypnotisören på lördag kväll. Jag älskade båda Keplers böcker så jag ser verkligen fram emot filmerna.

Imorgon har jag några riktigt kul möten inbokade, den traditionella fredagslunchdate med Hans och lite PT-jobb på gymmet. På kvällen har vi personalmöte på Sats också. Sen tar vi helg på riktigt!

Jag har haft en riktigt kul och utmanande dag; ett inhopp på Rix FM, grymma PT-kunder och en ansiktsbehandling med kemisk peeling har bland annat varit mina projekt.


Kristin Kaspersen och Titti Schultz tävlade i ”Bäst fysik just nu!”


Och jag korade vinnaren!


Haha, Kristin fick huka sig lite…


Världens gulligaste lilla Märta hade en dålig dag och ville inte leka på Minisats medan mamma tränade. Mamma Jenny och jag fick avsluta PTpasset på bästa sätt. Märta älskade att göra knäböj med sin mamma och Jenny var glad över att Märta inte väger så mycket än. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Martina 5 oktober, 2012 at 10:49

  Om du gillade ”Hypnotisören” och ”Paganinikontraktet” av Kepler kan jag rekommendera den tredje boken ”ELdvittnet”. Den är också riktigt bra!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Just det! Den har jag ju också läst! Glömde bort den, fast den var inte riktigt lika bra som de andra två tycker jag.

  [Svara]

 • Svara Diana - Level Up! 5 oktober, 2012 at 11:11

  Haha vilket UNDERBART inlägg!:D

  [Svara]

 • Lämna kommentar