Lofsan

Torsdag i mammaland

Jag hann inte med allt på mammalistan igår men en lååång sconesfrukost på Espresso House på Dalagatan blev det först. Vi är tre mammor som har jättetrevligt tillsammans fast vi har helt olika jobb och bakgrund. Det är kul att umgås med andra mammor som bor i området eftersom jag inte känner så många i stan. Vi flyttade till stan när Sixten var fyra månader så jag har aldrig haft en mammagrupp här.

Baxter och jag gick direkt från cafét till Vapiano på Kungsbron för att äta lunch tillsammans med Sofia och hennes Lowa. Sofia kör något som kallas periodisk fasta där man fastar 16 timmar per dygn. Intressant resonemang fast jag skulle inte må bra av det tror jag. Måste nog prova i framtiden så att jag vet hur det känns. Sofia mår bra av det och det är alltid det viktigaste: vad fungerar för just dig? En del vill räkna kalorier, andra använda viktklubb.se eller bara äta fett och protein. Prova dig fram och hitta en metod som passar din livsstil. Läs gärna mer om Sofias dessutom glutenfria livsstil i hennes blogg http://lowaojag.wordpress.com/


Nu är jag skyldig Baxter en sångstund i kyrkan nästa vecka. Min kompis Anna och hennes Harry är trogna besökare så sällskap får vi. Nästa vecka kommer vi, Anna!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara I min lilla lilla värld 16 september, 2011 at 09:21

  Varför bor inte jag i Sthlm??

  [Svara]

 • Svara Annelie 16 september, 2011 at 09:31

  Hej Lovisa! Ställer en helt orelevant fråga/kommentar till rubriken. Men jag måste bara kolla med dig, när flög Sixten och Baxter första gången? Vi kommer ju flyga till Thailand i feb/mars och då kommer ju våran lillskrutt bara vara 4 månader… Olivia var 8 månader första flygningen och det var ju aldrig några problem…
  Om någon av grabbarna var runt 4 månader, var det något speciellt ni la märkte till eller upplevde som jobbigt med flygandet? Boendet behöver vi ju inte tänka på där har vi ju det som hemma.

  sorry att jag bara kastar in en fråga så här men sitter nu och kollar resor och det slog mig att en 4 månaders kanske inte bör flyga?

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Baxter var ju bara 10 veckor tror jag när vi flög till New York och Mexico. Han var sjukt okomplicerad och bara sov hela tiden. Detsamma när vi flög i maj, då var han ca 6 månader. Lite rörligare men ändå mycket enklare än Sixten. Jag helammade när vi åkte till Mexico och så använde vi napp.

  [Svara]

 • Lämna kommentar