Lofsan, Träning

Torsdag i ett svep

Idag verkar alla människor vara lediga häromkring. Om folk är lediga innebär det att de vill träna och i så fall så får jag jobba. Hans var hemma med barnen eftersom förskolan var stängd. När gymmet öppnade klockan 08 hängde 30 personer på låset och någon timme senare var hela Sats Odenplan smockfullt. Jag hade bland annat träningspass med Natashja och Petra på agendan och sedan ett utomhuspass med en nybliven mamma ute vid det nya fina utegymmet vid Eriksdalsbadet. Ett besök rekommenderas!

Efter en sen lunchdate med Hans där vi delade på en pizza och en sallad så åkte vi ut till Nacka för lite mer jobb med mitt crosstrainingpass på Sats i Sickla medan barnen var i lekparken med mormor.


Mitt på dagen, medan Hans och gräbsen hängde på terrassen kröp jag ner i sängen två timmar. Herregud vad skönt jag sov!


Hans klippte båda barnen idag, både fint inför våren och passande inför imorgon då vi ska på bröllop. Världens finaste lugg på den här lilla killen.

Nu sover alla tre män härhemma och jag ska packa inför lilla trippen imorgon. Dessa fina pyjamasar som Sixten och Baxter fått från Cotton & Button ska invigas bland annat. Lina, min PT-kund som skriver inspirerande på Vardagssnygg.se har en tävling på G med kläder från samma företag. In och kolla!


”Short PJ” med liten ficka på bröstet och knytning i magen, så fint! Och passar både flickor och pojkar, I like!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Johanna 17 maj, 2012 at 21:36

  Fin han blev!

  [Svara]

 • Svara Aniika 18 maj, 2012 at 09:54

  Älskar Cotton & Buttons pyjamasar!

  [Svara]

 • Svara Sofia - ett bättre du 18 maj, 2012 at 11:17

  Älskar Cotton & Button. Det är mitt absoluta favoritmärke när det kommer till barnpyjamaser 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar