Lofsan

Torsdag

Fördelen med att ha ett liv där det händer mycket är att tiden går väldigt fort. Idag är det redan torsdag men det känns som tisdag i mitt huvud.

Gårdagens workshop i Norrköping gick väldigt bra. Jag jobbar som utbildningskonsult för skolor som vill jobba mer med hälsa, ledarskap, kommunikation och liknande områden inriktat på digitala verktyg. Det är jättespännande!

Idag har jag kört ett ryggpass på morgon och nu är det dags att träna alla mammorna på Kick Ass Mamas här på Rosa Skrot. Passet vänder sig till gravida och mammor. Man kan ha med sig bebisen om hen inte börjat krypa än. Om du vill vara med så kostar det 180:- per gång eller så köper man ett klippkort eller blir medlem så blir det billigare.

I kväll väntas löpträning med Ida, det ser jag så mycket fram emot!


Dagens mamma i Röhnisch och Merrell.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Ida 14 mars, 2013 at 10:33

  Hej!

  Jag har hittat hit genom din medverkan på TV 4 morgon. Nu är jag både flitig Twitter följande
  och bloggen. Som 2 barnsmamma försöker jag få lite tid till träning och jag får såå mycket bra tips
  här! Både grejer jag kör på gymmet och hemma träning.
  Jag ville egentligen bara säga TACK för tips och pepp. Ha en bra dag!
  Ida <3

  [Svara]

 • Svara Sara 14 mars, 2013 at 14:16

  Hade jag bott i Stockholm hade jag absolut gått på din gravid/mamma-träning, låter så roligt! Jag är gravid och tränar såklart, men det hade vart extra skönt med någon som verkligen är insatt i saken att säga hur jag ska träna. Blir ändå lite osäker hur det ska kännas/ om det känns ngt.

  [Svara]

 • Svara Popprinsessan 14 mars, 2013 at 21:44

  Efter de första tre passen i RRS var jag såå taggad, men så kom den. Dunderförkylningen eller influensan eller vad det nu är som däckat mig.. Har alltså inte kunnat göra pass 4 eller 5 denna veckan och gissar att det inte blir något i helgen heller.. Känns surt att komma en hel vecka efter, och vill komma igång så fort som möjligt. Men jag måste ju bli frisk först. Hejar på er andra så länge!

  [Svara]

 • Lämna kommentar