Lofsan, Träning

Toppa formen på semestern i Expressen

Efter tips från flera bloggläsare så köpte jag Expressens hälsobilaga idag där jag är med. Artikeln handlar om hur du toppar formen på semestern och innehåller ett komplett träningspass som jag har satt ihop. Tidningen säljs 16-20 juli om du vill läsa mer och få inspiration. Allt du behöver är en helt vanlig parkbänk! Inga ursäkter.

Tack tjejer för att ni tipsade!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Emelie 18 juli, 2012 at 06:08

  Hej Lofsan!
  Jag har fått klartecken från bm att börja träna lite lätt igen efter förlossningen (4 v sen). Men att jag inte ska göra övningar som ökar buktrycket. Kan du hjälpa mig att reda ut vilka övningar som INTE är ok att göra än? Skulle hjälpa mig jättemycket! Vet att tex axelpress är en sådan övning, men vad mer? 
  Vill framförallt träna rygg och axlar nu, blir så stel och får ont av allt ammande. Planka(45 s*3 på tå och 1 min*3 sidan på tå) och knipövningar gör jag redan. 
  Hoppas ni har det fint här i Göteborg!

  [Svara]

 • Svara En kvinnas vardag 18 juli, 2012 at 08:47

  Spännande! Den får man se till att köpa 🙂 Välkomna till Göteborg förresten!

  [Svara]

 • Svara En kvinnas vardag 18 juli, 2012 at 08:48

  Kan för övrigt rekommendera Slottsskogen och plikta lekplats som ligger där till era guldkorn 🙂

  [Svara]

 • Svara Lena 19 juli, 2012 at 13:58

  Hallå igen!!! Vill tacka för alla Goa tips och råd jag fick för ett par månader sedan. Dessa plankor har gett angenäma resultat och från en magmuskeldelning på 5 cm är jag nu nere på 1 cm!!! Jag kör dina tabata hemma styrkepass 2 ggr i veckan kombinerat med crosstrainer. Promenader också, testat att jogga men ryggen säger ifrån. Vad skulle du rekommendera i träningsdos nu? Vill ner ytterligare ca10 kg och slimma till mig. På 6 månader. Skulle vara roligt att få se ett veckoprogram för en viktminskning på 1 kg/ vecka och uppbyggnad av gammal gravidkropp som har Gbg varvet 2013 som mål. Stor kram

  [Svara]

 • Svara Therese 19 juli, 2012 at 22:02

  jag tar åt mig så – varsågod 🙂 visste du inte ens att du var med? konstigt att dem inte meddelar sånt!

  vore också intresserad av ett sånt program som nämns av Lena 😉

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jo, jag har ju varit med och tagit fram artikeln men jag visste inte exakt när den skulle ges ut.

  [Svara]

 • Lämna kommentar