Lofsan

Tonåring

Sixten var som värsta tonåringen i morse. Vägrade vakna och låg och muttra länge. Han somnade 1930 men vaknade 22 och somnade om först vid midnatt. Vi får skylla oss själva. Baxter sov oroligt och hostigt hela natten, jag sov fem timmar totalt under natten.

Nu är det dags för Sats Sickla och mitt älskade SatsBabypass. Evigheter sedan Baxter och jag stod på scenen tillsammans. Jag körde mitt Crosstrainingpass i tisdags men det är så långt ifrån SatsBaby man kan komma.

Två timmar träning, en god kesella till lunch och en stund på soffan. Det blir min måndag, det. Ni?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Hanna Niva 16 maj, 2011 at 10:52

  Jag är grymt imponerad av dina magmuskler ! 🙂 Jag kämpar och kämpar och hoppas på att komma i närheten någon dag men jag tycker det går segt även fast jag äter bra och tränar en hel del.

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Tålamod är viktigt men se över din kost lite extra under tre veckor. Ibland är det små skillnader som ger stora resultat. Variera träningen hela tiden och kanske kan du pressa dig lite hårdare?

  [Svara]

 • Svara Hanna Niva 17 maj, 2011 at 21:46

  Ja det är väl kanske tålamodet som brister hihi. Ja jag har fått kosten kollad av en PT och nu också ett träningsprogram så jag hoppas skymta lite magmuskler snart 🙂 Tack för en bra blogg med många träningstips !

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Då hejar jag på från mitt håll! 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar