Lofsan

Today you’re looking strong, gorgeous & smart

Efter bara två dygn här på Playitas är det något som händer inom mig. Det kommer ett lugn som borrar sig in i magen och lägger som en varm bomullstuss. Visst, det är träningshets med ett enormt utbud med pass att välja mellan och fasta tider för frukost, lunch, middag och träning men min tankar positiva, inspirationen är skyhög och alla möten med nya människor och historier om livsöden ger sån livsglädje.

Rapporterna hemifrån säger att det regnar i Stockholm, att barnen inte ens frågat efter mig än (bra eller dåligt?) men här på Playitas finns ljuset, värmen och glädjen. Bäst för mig just nu!


Eftermiddagen tillbringades på en solstol med svalkande vindar från havet och samtal om livet.


Innan dagens andra konditionspass fick jag sällskap av Rebecka som är här som instruktör för Afro och Functional moves och Kristina som är näringsfysiolog i gymmet. Vi körde knäböj med stången framför kroppen, 5 repetitioner på varje vikt från 20 kilo upp till 55 kilo med 5 kilos höjning mellan varje. Jag har aldrig kört så tung styrka men klarade ju mer än min egen kroppsvikt 5 gånger, grymt!


Om tröskeln till löpning är hög hemma och dörren tung har vi de bästa förutsättningarna här på Playitas. Jag kör en microvariant av Röhnisch Running School, imorgon ska vi springa uppför bergen här i närheten!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Saras träningsblogg 6 november, 2013 at 08:07

  Gud så härligt! Vilken inspiration pch det måste ju vara toppen att få vara där! Kanske skulle man satsa på att åka på en träningsresa!

  [Svara]

 • Svara Emelie Stolt 6 november, 2013 at 08:48

  Tack för riktigt bra löppass!!! Du är inspirerande!!:)

  [Svara]

 • Svara Lisa 6 november, 2013 at 15:18

  Heja Emelie! 🙂

  [Svara]

 • Svara mari 6 november, 2013 at 21:21

  wow. Hur lång är den där löparbanan?

  [Svara]

 • Lämna kommentar