Sixten

Tjejmilen 2010, Anna – min inspirationskällla!

Idag tog Sixten och jag en långpromenad runt Djurgården för att heja på min f.d. 🙁 kollega Anna som tävlade. Det var jättekul att se henne och alla de andra i första startgruppen som håller ett högt tempo och presterar bra tider. Världens inspirationskälla! Anna och jag tränade mycket tillsammans förra hösten när vi båda varit gravida med Sixten och Jesper, hon har alltid peppat och hejat på mig och jag känner lite extra för henne. Det tråkiga är bara att hon flyttat till Södermanland. 🙁

Det blev en mil för mig med, dock i lite lägre tempo än de andra tjejerna. Jag har känt ett starkt tryck nedåt idag och det strålar ut i högra ljumsken, kanske är det en fixering på G? Sixten fixerade ju sig aldrig så jag vet inte hur det känns. Allt som gör att förlossningen närmar sig är bra tycker jag. Vi ska till barnmorskan i veckan och hon brukar känna efter huvudet så vi får väl se vad hon säger.

Imorgon börjar svenska versionen av Biggest Loser på TV4 och på tisdag startar en ny säsong av Idol, kul! Det har varit mycket skräp på TV de senaste veckorna tycker jag. Vilka program kommer ni se i höst?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Anna Norling 5 september, 2010 at 16:13

  Hej!
  Och du är min inspirationskälla gulliga Lovisa. Jag blev så glad när jag såg er!! Dina ord värmer ska du veta och jag hoppas att vi ses snart!! Många många kramar från mig

  [Svara]

 • Svara militarmamman 5 september, 2010 at 20:56

  Jag ser med fram emot Måndagens biggest loser! Äntligen hemma brukar jag med att inte försöka missa.
  Jag provade att jogga en sväng ikväll. (2 mån efter fl) Helt underbart, även om jag liksom försökte sväva fram för att undvika så mycket stötar. =)
  Promenader funkar bra för nu, men gud vad jag längtar efter ett riktigt svettigt långdistanspass!

  [Svara]

 • Svara Natasha 5 september, 2010 at 21:13

  det är nog som du tror att bebisen fixerar sig, precis som du beskriver kännde jag, och min lilla kille var fixerad.
  Och det är inte den skönaste känslan 😉
  jag tror Sixtens lillebror kommer ut innan 40 fullgångna veckor faktiskt. Spännande är det iallafall 🙂

  [Svara]

 • Svara M.H 5 september, 2010 at 23:59

  Det blir nog samma,Biggest loser och idol,lagom tv-tittande efter lång arbetsdag 😉

  [Svara]

 • Lämna kommentar