Lofsan

Tjejkväll med Röhnisch på Pompadour

 Jag brukar ofta vara den som hämtar barnen på förskolan på eftermiddagarna. Men idag satt jag hemma och jobbade några timmar istället för att stänga datorn eller lämna gymmet vid 15-tiden. Efter jobbet idag så var jag nämligen bjuden tillsammans med några träningsbloggare till restaurangen Pompadour på Borgmästargatan för att umgås och smygtitta på Röhnisch nya teamkoncept som de lanserar nästa vecka. Jag lovar att lägga upp deras film här när den släpps, jag garanterar ståpäls!
 
 Jag hade med mig två av mina ”ambassadörer”; Tove och Karin och min PT-klient Titti dit och vi hade en galet rolig kväll tillsammans. Camilla som är VD på Rosa Skrot kom också och alla mina träningsbloggkollegor som tex Trendoträning, Sparkibaken, och Träningsglädje var också där. Det är så kul att ”hösten” är här med såna här roliga och sociala kvällar tycker jag!
 
 


Pamela, chefredaktör på Topphälsa som anordnar många av de träningsresor som jag coachar på. I november åker vi till Playitas igen! Och innan dess coachar jag på en av Topphälsas löparpass inför Topploppet. Leila bloggar hos Må bra och är träningsexpert på Vardagspuls på TV4.


Karin, Tove och jag. Tove kommer att köra Cirkelfys på Friskis och Svettis Kungsholmen i höst. Fredagar kl 16, jag kommer att vara där!


Together we are awesome!


Millas blogg har ni inte missat va?


Vi fick helt fantastisk mat på Pompadour, tryffelsalamin på bilden var det godaste jag någonsin ätit! Jag måste gå hit och äta deras lunch någon gång!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Jessica Sundberg 13 augusti, 2015 at 09:14

  Ser fantastiskt trevligt ut! Tänkte percis beställa en sån sweatshirt du har på dig. Vilken storlek har du?

  Kram Jessica!

  [Svara]

  admin Reply:

  Jag har XS på denna, älskarn!

  [Svara]

 • Lämna kommentar