Lofsan

Tisdag=Träningsdag

Idag sprang dagen bara förbi. Allt tar så lång tid med två småttingar! Om inte den ena äter så ska den andra det, det är blöjbyten hit och sovstunder dit, inte en lugn stund!

Vi premiärade på SatsBaby idag, Baxter och jag, medan Sixten var på minisats som vanligt. Baxter sov sig igenom hela passet och tur var väl det för jag hade fullt sjå med att hålla ordning på mig själv. Jag hade glömt hur jobbigt det är att träna lite hårdare! Konditionsdelen på passet består av cirka 25 minuter stegkombinationer á la Step på steplåda och sedan följer 20 minuter styrka med knäböj, rodd, armhävningar och olika coreövningar såsom ”plankan”. Alla mina knipövningar har gett finfina resultat så stepdelen gick jättebra, till skillnad från hur jobbigt det var efter att Sixten föddes. Då kunde jag inte knipa och hade världens sjå med att hålla tätt i flera veckor efter förlossningen, men han förlöstes ju också med sugklocka. Den här gången känns det jättebra!

Eftersom det har blivit mycket knatande de senaste veckorna valde jag att skona mina höfter och avstod därför dagens promenad till förmån för cykling. Så nu ikväll körde pappa, Agnes och jag min nya favorit-cykelklass på SATS Hötorget. Idag orkade jag pressa upp pulsen lite mer, utan att få blodsmak. Grym musik, hård instruktör och tuffa backar gjorde att jag flög på moln hem till Hans Taco-pita-middag tillsammans med Agnes.

Gårdagens Sixten i nya Adidastishan och Pumajacka

Gårdagens Baxter i Polarn och Pyret all over, men skor från Timberland

Skalenlig bild på Baxter. Något större än ett mjölkpaket alltså.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar