Lofsans bloggtävlingar

Tisdagsrace med öroninflammation, Kungsberget och Gucci

Idag har varit en riktigt seg dag. Hans är bortrest till ikväll och gräbsen och jag ska klara oss själva. Lättare sagt än gjort. Baxter, som normalt sett är ett väldigt argt barn, var argare än vanligt i går och i natt var vi vakna flera timmar han och jag. Vi låg och filurade, pratade, klappade varandra på kinden och vankade fram och tillbaka i mörkret. I morse klagade han på halsont och vi gick till vårdcentralen som hittade en öroninflammation. Vi ska vila, näspraya och alvedona ut den den här veckan men imorgon behöver Sixten hitta på något kul för att först vara i en fjällstuga en vecka och sedan en lägenhet en vecka är inte så stimulerande för honom så medan Baxter vilar får Sixten vara på förskolan. Jag fick boka om alla PT-pass idag men snart kommer barnvakten så att jag i alla fall kan jobba ett par timmar. Ett löppass tillsammans med min syster Agnes ska jag köra också.

Lite seg tisdag med andra ord, jag livade upp den med en bukett gula och röda tulpaner och massa jordgubbar på Ica och så har jag städat undan all fjällpackning och vikt tvätt. På torsdagar storstädas lägenheten så allt måste vara undanplockat tills dess. Som en liten extra krydda till Kungsbergettävlingen där Margaretha vinner en skiddag uppe i Kungsberget med Tur-och-returresa för två vuxna och två barn med Swebus med liftkort, skidhyra och lunch för två vuxna och två barn så kör vi en ny tävling idag tillsammans med Synsam.

Margarethas Kungsbergetmotivering:

En levnadsglad, billös barnfamilj i Stockholm vi är.
I vinter en intensiv längtan att prova slalom vi när…
Familjen har ej haft råd att köpa skidor, eller åka till fjälls och hyra,
efter sambons konkurs med existensminimum är goda råd dyra.
Sonen har födelsedag i mars och vi har hängt ihop i 10 år,
jag önskar att vi med en heldag i Kungsberget fira får!!!

Så , nu till ny tävling: Jag testade ju ett par Gucci googles från Synsam när vi var uppe i Åre. Nu får ni läsare chansen att vinna samma googles. I den här filmen beskriver Synsams legitimerade optiker Michael Nyman hur UV-ljus påverkar ögonen, hur du skyddar ett barns ögon på bästa sätt och vad som är viktigt när du väljer solglasögon till ett barn. Fler tips finns på Synsams facebook.

Kika på filmen och svara på frågan: Vilka tre saker är viktiga att tänka på när du ska välja solglasögon till dina barn? Maila ditt svar till tavling@synsam.com, senast den den 10 mars. Vinnaren väljs ut av mig och Synsam och meddelas måndag den 11 mars!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara emelie 5 mars, 2013 at 18:12

  Nu har jag skickat in mitt svar! 🙂

  Krya på lillkillen, så hoppas jag att ni får en fortsatt bra vecka!

  [Svara]

 • Svara Maja 5 mars, 2013 at 19:52

  Välkommen till Perfekta du-dagen! <3

  https://www.facebook.com/#!/events/342293752547319/

  [Svara]

 • Lämna kommentar