Lofsan

Tisdagskvällstankar

Idag var jag för första gången på flera månader och gjorde fransförlängning. Det är väldigt Beroendeframkallande för mig, jag älskar att ha svarta täta långa fransar, inte behöva mascara och sånt och ändå se väldigt ”skarp” ut. Innan dess fick jag hjälp med att färga och noppa bryn och fransar så jag känner mig superfräsch ikväll. På mig som sällan sminkar mig blir det väldigt stor skillnad när jag har fransförlängning. I love it! Ni ska få se en bild imorgon.

Annars? Jo, barnens morfar var förbi en sväng efter jobbet och hade disco med Sixten och Baxter. Hans tränade och jag städade lite i sovrummet och barnens rum. Deras rum ”ska” vara undanplockat varje kväll, jag tror på att ögonen behöver ha ordning och reda när de stängs på kvällen och öppnas på morgonen. Och så gör det mindre ont i mina fötter när jag behöver gå in och hjälpa Baxter mitt i natten. Sixten sover från 19-06 då han tassar in och kryper ner med mig en stund. Supermysigt!

Förresten: Vad roligt att det är så många som anmält sig till min workshop. Den blev fullbokad på bara ett par timmar och ni som inte mailat än kommer på väntelista.


Igår kväll gjorde Hans en så fin middag med pocherade ägg, kantarellmacka, Claras halloumi och parmaskinka. Vi brukar säga att det finns alltid något att fira. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Johanna 9 oktober, 2012 at 23:07

  guud vad gott det såg ut! 🙂

  [Svara]

 • Svara Malin 10 oktober, 2012 at 11:26

  Smarrigt! Kanske Hans kunde hålla en workshop för männen gällande fantastisk mat medan du kör workshopen för kvinnorna? Ett vinnande koncept skulle jag säga 🙂

  [Svara]

 • Svara Caroline 11 oktober, 2012 at 08:46

  Nu dök den där goda halloumin upp igen…! Kan man inte få ta del av receptet?!

  [Svara]

 • Svara Anonym 11 oktober, 2012 at 09:42

  Ser supergott ut! Vad ligger kantarellerna på? Bröd? Tack för att du skriver och inspirerar varje dag! / Sabina

  [Svara]

 • Lämna kommentar