Lofsan

Tisdag

Idag ska vi göra en utflykt till Örebro. En av min äldsta vänner har fått en liiiiiten dotter, bara någon vecka gammal och vi ska hälsa på dem idag. Tänk om jag får värsta bebissuget?!

Innan dess har jag mitt lunchpass cykling på SATS Odenplan och så åker vi direkt efteråt. Sixten får hänga med till SATS istället för att vara på förskolan. Jättemysigt! Baxter sover nu så Sixten och jag diskuterar livets gåtor och tittar på flygplan genom fönstret.


Igår körde jag ju ett dubbelpass; först SatsBaby och sedan en timme cykling. Den största motivationsfaktorn för min del när jag tränat under graviditeten med Baxter och efter förlossningen har varit att bli så stark och uthållig att jag kan köra flera klasser och pass på raken utan att tumma på kvaliteten eller bli sliten. Jag äter extra kolhydrater nu även på seneftermiddagarna och det gör susen både för träningsenergin men också för fettdepåerna som börjar fyllas på.

Det går inte att be någon annan ge dig motivation utan du behöver hitta just dina argument till varför du vill vara i bra form. En stark kropp orkar leka, jobba hårt och träffa vänner. En svag kropp pallar knappt att ligga på soffan utan att få ont.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Alfva - i preggoland! 18 oktober, 2011 at 10:36

  Just idag känner jag att den där sista meningen var precis riktad till mig.. 😀

  [Svara]

 • Svara Anna 18 oktober, 2011 at 10:38

  Kan inte annat än hålla med dig OCH det jag har märkt nu när man börjat fundera på vad man stoppar i sig är att det krävs så oerhört lite för att tappa konentrationen och hips vips sitter man där med en mage full med en massa onödigt innehåll. Jag förstår mer och mer att den enda vägen är MIN väg och att det inte går att stoppa i sig saker för att vara snäll mot andra. Min kropp triggas igång direkt. Dålig mat leder till dåligt humör och trötthet vilket resulterar i utebliven träning kl 20.00.

  [Svara]

 • Svara Alex 18 oktober, 2011 at 11:53

  Vad långt hår han har! Det är ju Malte-varning på den där frippan! 🙂

  [Svara]

 • Svara Ett virrvarr av trådar | Den gravida mammabloggen från Nacka! 18 oktober, 2011 at 21:15

  […] säga att den största anledningen till smärtan ä r vädret. Men nu är jag ju inte ens 30. Och Lovisa skrev något klokt idag som jag tar som en spark i baken  ”En svag kropp pallar knappt att […]

 • Svara Yohanna 19 oktober, 2011 at 12:15

  Oj då den sista meningen kändes som den passade in på mig också. Kanske dags att börja träna något för musklerna 😉

  Kom förbi här vi Alvan och ville säja hej.

  Hälsningar
  Yohanna

  [Svara]

 • Lämna kommentar