IQ-testet Metro, Träning

Tips till en tränad rumpa

I dagens Metro ger jag mina tre bästa tips för att få en tränad rumpa. In och läs artikeln om Petra Tungården och hennes träning nu direkt!

 LÄNK

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Sara 30 april, 2012 at 10:04

  Hej! Hur gör man övningarna då? 🙂 Vill också lära mig!!! 😀

  [Svara]

 • Svara Therese 30 april, 2012 at 18:12

  Jag hittade inte heller övningarna. Vill oxå veta:)

  [Svara]

 • Svara Anonym 30 april, 2012 at 21:58

  Har följt din blogg några månader nu och har tänkt flera gånger att jag ska fråga dig om lite tips på träning av rumpan. Det är väldig fokus på mage. Men jag skulle verkligen vilja ha en lite fastare rumpa. Springer och tränar mest hemma pass. I bland blir det gruppträning i cirkelform.
  Tack för en inspererande blogg 🙂 // Madde

  [Svara]

 • Lämna kommentar