Lofsan

Tips på höstshopping

 

Det finns ju massor av webbutiker som säljer skor med olika erbjudanden, vissa bättre andra sämre. Heppo.se har många av mina favoriter i utbudet, just nu kan man välja bland alla skor, köpa 3 men bara betala för 2. Hans barfotskor och mina vinterstövlar känner ni igen från bloggen sedan tidigare. Gummistövlar och vinterstövlar till både barnen och mig ligger nu beställda. Jag har inte handlat från Heppo.se  tidigare men jag hoppas att det ska gå smidigt, jag gillar webshopen i alla fall! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Martina 22 oktober, 2012 at 16:57

  Hej Lovisa, underbart inspirerande blogg. Jag har en fundering eller ett par, som egentligen inte hör till detta inlägg men ändå 😉 jag försöker gå ner mina 20 kvarsittande gravidkilon och har hört och sett många prata om Tabata.. Vad är det? jag vill testa men hittar inga direkta svar på vad / hur man gör och vad det är.. sen undrar jag om du kan tipsa om några bra ”färdiga träna hemma program” eller gärna dvd skivor som man kan köra till hemma. TACK! 🙂

  [Svara]

 • Svara Anna -Trend o träning 22 oktober, 2012 at 19:56

  Heppo är bra, men jag tycker det är så svårt att veta hur olika skor är i storleken. Det som är bra med Heppo är att man lätt kan skicka tillbaka & byta skor.

  Kram fining!

  [Svara]

 • Svara dentvetydigamamman 23 oktober, 2012 at 00:34

  MERRELS vinterskor är SÅ sköna och BRA och snygga! har svarta 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar