Lofsan

Time to go!

Jag är så glad över att jag valt att prioritera min löpning det här året. Men faktum är att jag nog aldrig sprungit så här lite som jag har gjort men å andra sidan så har jag satsat 100% på kvalitetspass och jag är helt smärtfri. 2014 är året då jag sprang 3 stycken marathon, bara 1 marathon kändes helt ouppnåeligt för 2 år sedan. Ikväll åker vi ut till Arlanda och tidigt inorgon bitti går flyget mot New York. Loppet är på söndag och eftersom det är många som vill följa oss hemifrån så ska jag kolla vilka startnummer vi har. Om det kändes ofattbart att JAG en dag skulle springa New York marathon så kan ni tänka er hur fantastiskt det är att Hans lyckats träna upp sin kondition och anpassa sitt löpsteg för sträckan. Att vi dessutom ska springa hela loppet tillsammans på söndag är typ det coolaste jag någonsin gjort i relationsväg!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Lisa & livet från den ljusa sidan 30 oktober, 2014 at 10:20

  Hur häftigt som helst! Ha en grym resa och ett fantastiskt lopp! Kram

  [Svara]

 • Svara Clara Edvinsson 30 oktober, 2014 at 10:47

  Så supercoolt! LYCKA TILL nu och ha en underbar resa till The Big Apple

  [Svara]

 • Svara Joanna 30 oktober, 2014 at 11:28

  Ha en bra resa och lycka till!

  [Svara]

 • Svara SpringSara 30 oktober, 2014 at 12:25

  Thohej! Lycka till!

  [Svara]

 • Svara Mari 30 oktober, 2014 at 21:49

  Grymt. Lycka till =)

  [Svara]

 • Svara Jansson 31 oktober, 2014 at 04:21

  Lycka till på söndag!

  Jag är så avundsjuk att Ni ska springa tillsammans som par. Det var min och min mans ursprungliga plan, men hjärtoperation nr 2 i slutet av maj i år fick ändrade planer. Visst jag kunde gjort det själv, men tanken att springa utan min man när efter New York halvmaran i mars gav blodad tand att springa långa lopp tillsammans fick mig att avstå denna gång. Tack och lov fick vi frysa platserna tills nästa år. Så då kanske vi kan få njuta av att springa som ett par igen.

  Men stort lycka till, du är grym och jag älskar din blogg!

  [Svara]

 • Lämna kommentar