Lofsan

Tillbaka i vardagen

 Idag öppnar barnens förskola efter att ha haft sommarstängt. Denna dagen är efterlängtad kan jag lova, i alla för min del. Vi har haft sommarlov sedan midsommar och sista veckan kändes det som nedräkning till lite lugn och ro. Två månader räcker gott och väl. Det tycker vi alla fyra. 🙂
 
 


Det känns som att Sixten har vuxit en meter under sommaren. Långa smala ben och ett mycket äldre ansikte ser jag nu. Och äldst på förskolan. 5 år.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Malin - tvillingmorsan 11 augusti, 2014 at 20:28

  Sååå himla söt 🙂

  [Svara]

 • Svara Ingrid 12 augusti, 2014 at 20:38

  Hej Lofsan!
  Jag beundrar dig och tycker du är helt fantastisk!
  Jag tillhör en av de Mary Kay tjejer som du föreläste och hade träningspass med i Gullmarsplan.
  Man brukar prata om träningsvärk i 3 dagar. Jag upplevde kraftig träningsvärk och spagettiben i tio dagar. Ha ha!

  Kan du tipsa om en bra intervallapp? Vill ha något enkelt som piper när man börjar träna, piper när man ska sluta träna och börja vila osv. Har laddat ned ca 5 st som jag testat och sedan avinstallerat.
  Tack på förhand!
  Stor kram på dig <3

  [Svara]

 • Lämna kommentar