Lofsan

The Standard Grill och Phantom of the Opera

Igår kväll gjorde vi vårt första musikalbesök efter typ 6 resor till New York. Jag vet att många tycker att musikal hör till och är obligatoriskt när man är på Manhattan men vi har alltid rest med barnen och senaste resan utan barnen i november var ju lite märklig på grund av den stora stormen som drog in. Men när jag såg att Peter Jöback har huvudrollen i Phantom of the Opera maj till augusti så blev jag övertygad om att det denna gång är perfekt att bli av med Broadway-oskulden.

När vi var klara ute på stan så tog jag en dusch på hotellet och gick ner till en salong i närheten här i Meatpacking och fick hjälp med att fixa håret. Sedan mötte jag upp Hans på hotellets restaurang The Standard Grill och så åt vi lite mat tillsammans medan regnet vräkte ner utanför. Vi lyckades tajma föreställningen precis när taxiresan tog lite längre tid på grund av de stora vattenmassorna som drev nerför gatan.

Föreställningen var 3,5 timme lång och stundtals lite seg (iallafall för mig som är lite jetlaggad och gärna somnar klockan 21) men det var riktigt spännande och kul att få se den. Peter Jöback spelar som sagt fram till augusti och har ni en New York-resa inbokad tills dess rekommenderar jag ett besök! Vi satt på rad 5, det var häftigt med alla specialeffekter på scenen.


Kvällens mamma: Gstar-jeans från Brandos, nya skor från Diesel på 5th avenue och blus från Abercrombie.


Förväntansfulla!


Middag på The Standard Grill. Bra pris, bra service och gott!


Min hamburgare utan bröd men med goda pommes och varsin dessert.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Linda 14 juni, 2013 at 14:26

  Kul att du rapporterar lite från New York – jag och maken åker på onsdag nästa vecka så samlar in alla tips vi kan komma åt 🙂

  [Svara]

 • Svara Cina 14 juni, 2013 at 18:44

  Så söt blus från AoF.

  [Svara]

 • Svara Ivana 14 juni, 2013 at 19:53

  Vad fin du var Lofsan!

  [Svara]

 • Svara saras träningsblogg 14 juni, 2013 at 20:53

  Va roligt! Älskar musikaler 🙂

  [Svara]

 • Svara Johanna 14 juni, 2013 at 22:53

  Snygga gstar jeans? Du skrev Brandos men vad heter modellen?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Älskar dom! De heter Arc 3D.

  [Svara]

 • Lämna kommentar