Lofsan

Thaiboxning

Min syster Agnes och jag har börjat träna thaiboxning. Vi kör på torsdagar 18.30 med grymma Patrica aka Pischa på Rosa Skrot. Det är över fyra nästan fem år sedan som jag körde mycket boxning senast. Världens chock för armarna ikväll kan jag säga! Men det är galet roligt och riktigt bra konditionsträning för mig. Jag längtar redan till passet nästa vecka!


Jag köpte nya handskar i New York i höstas. Rooooooosa från Victorias secret.


Agnes har ett linne från den nya vårkollektionen hos Röhnisch


Snacka om värdefull kvalitetstid att få sparka och slå lite på lillasyster. Men hon verkar nöjd ändå. 🙂

Efter många timmar vid datorn denna vecka så känner jag mig nöjd med mitt material inför morgondagen. Jag ska träffa massa instruktörer och tränare uppe i Piteå och prata om gravidträning och träning efter graviditet. Det är så häftigt när en kommun och inte bara privata gym satsar på friskvård och träning för kvinnor och graviditet. Jag ser verkligen fram emot en Norrlandsfredag tillsammans med inspirerande träningsinstruktörer!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara fitnesscoachen 15 februari, 2013 at 07:30

  Boxning är verkligen sjukt roligt, och jobbigt! Har aldrig sån galen träningsvärk som efter ett boxpass!

  [Svara]

 • Svara felicia 15 februari, 2013 at 08:04

  men så roligt!! älskar att träna med lillsyrran =D men blir dock inte boxning, men velat prova ett tag men tiden räcker inte till 😛

  [Svara]

 • Svara Ann (PreggoFit) 16 februari, 2013 at 09:41

  Åh – jag och sis brukade också boxas kontinuerligt härom året! Blir riktigt taggad att ta upp det igen nu, snacka om grym kvalitetestid tillsammans.

  [Svara]

 • Lämna kommentar