Lofsan

Thaiboxning och barfotaskor

Ikväll var det dags för thaiboxning på Rosa Skrot igen. Vi var väldigt många tjejer ikväll, kul både för oss deltagare då det blir högt tryck i salen och för Pischa som är poppis som instruktör. 🙂

Jag körde mot min stora lillasyster Agnes och ikväll var även min lilla lillasyster Elin och hennes kompis Mollie
med och körde. Superroligt! Bredvid oss körde två PT-kunder till mig och så var bl.a. Rosa Skrots gymchef Sofia med.

Jag har träningsvärk i axlarna sedan passet i går så jag hade lite svårt med ”klippet” i slagen men jag är nöjd på det stora hela. Efter kampsporten gick vi ut till chinsstången för lite coachning och plötsligt gjorde alla massa chins. Det är ju verkligen en teknikövning så när man väl knäcker koden så släpper det. Min PT-kund Johanna gick från 0 till 2,5 ikväll. 🙂


Sån här humor har systrarna Sandström


Den lilla räkan till systeryster börjar få lite muskler…

Jag har fått flera frågor om när jag kör Crosstrainingpass igen: jag har bokat salen på Rosa Skrot 17-18 söndagen 3/3. Då kör vi ett kombinerat puls-/och styrkepass med stationer. Du anmäler dig via mail till Lovisa.sandstrom@me.com och det kostar 200:- att vara med.

Nu ska jag förbereda det sista inför fredagens stora uppdrag. Jag ska köra ett träningspass för journalister och träningsbloggare på Rosa Skrot imorgon bitti. Skoföretaget Merrell som riktat in sig på barfotaskor bjuder på frukost och sen ska jag se till att deltagarna på ett bra sätt får uppleva hur det är att träna med barfotaskor. Jag har satt ihop ett cirkelträningspass med funktionella övningar där balans, stabilitet, kondition och koordination utmanas med i första hand bara kroppsvikten. Och eftersom vi håller till på Rosa Skrot så är skorna som alla deltagare får självklart rosa. 🙂


Min PT-kund Titti Schultz tränar i Merrell Crush Glove, inte den mest hardcoriga barfotaskon på marknaden men lämpligt som första steg mot andra ännu plattare modeller.


Min favoritövning medicinbollskast som är en grym konditionsövning blir ännu bättre med neonrosa skor på fossingarna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Joanna 21 februari, 2013 at 22:35

  Tack för bra blogg! Nyfiken på chinsteknik, har under en längre period kämpat med chins i gummiband eller med hjälp (någon som trycker upp benen lite). Tycker jag blivit starkare men kan fortfarande inte ta klivet till riktiga. Tips? /Joanna

  [Svara]

 • Svara Hannilove 21 februari, 2013 at 23:08

  Hur gamla är dina systrar? 😉

  [Svara]

 • Svara Uppochhoppa 21 februari, 2013 at 23:28

  Härligt peppigt det där med chinsen, det finns hopp alltså!? 🙂
  Kul med Merrell, jag älskar mina som jag fick på förra eventet och har använt dem flitigt. Blev helt paff nu – jag har inte fått någon inbjudan till detta event, fy så trist. 🙁 Vill ju såklart gärna hänga mer med dig på Rosa skrot!
  Kram!

  [Svara]

 • Svara 3mamma 22 februari, 2013 at 09:18

  Åh, vad snygga de rosa Merrell skorna är!! Synd bara att man bor på ett sånt ställe där alla snygga nya träningstillbehör är sjukt svåra att få tag på… 😉

  [Svara]

 • Lämna kommentar