Lofsan

Testa Linas Matkasse och få Rice-muggar på köpet

I samarbete med Linas Matkasse.
Som säkert redan är bekant för er är tre saker extra viktiga i mitt liv: Sömn, träning och MAT. 🙂 
Och jag har tack och lov gift mig med en person som älskar att laga mat, så vi har ofta hemlagad, bra mat på bordet hemma. En utmaning för oss är dock att vi lever ganska hektiska och lite röriga liv, vilket ibland ställer till det med möjligheten för oss att handla smart och strategiskt. Därför är vi som så många andra väldigt förtjusta i Linas Matkasse, som gör att någon annan har tänkt till på vad veckans middagar kan vara och vad som behövs till dessa. Linas planerar, handlar och levererar, medan vi lagar maten och äter den! Det här garanterar variation och gör maten kul att äta. Det är smidigt att bara gå in på Linas hemsida och beställa valfri kasse (pris från 299 kr), kanske Originalkassen, eller den Vegetariska? Eller Flexitarian-kassen? Eller Barnkassen? Eller vår favorit ”Inspirationskassen”, där man får ta ut svängarna lite extra med mat från olika matkulturer, spännande kryddor, lite ovanliga råvaror men också med kul variationer på klassisk husmanskost. 
För ett tag sedan lagade vi till exempel en grym tabbouleh med bladpersilja, mynta, couscous och grillad halloumi. – Snabbt, enkelt, gott och nyttigt! Till och med jag grejade att finhacka de gröna bladen, silverlök, äpple, tomat och gurka, pressa över vitlök och citron, hälla på olivolja, salta och peppra och blanda med couscous. 
Jag har samarbetat med Linas Matkasse i flera år och har nu ett till samarbete med dom i form av ett fint erbjudande till er: Alla nya kunder får vid beställning av valfri kasse fyra st snygga Rice-muggar. Klicka HÄR för att beställa! Om du inte använder länken, använd TACKLOFSAN för att ta del av erbjudandet. Kom ihåg att du kan när som helst byta kasse, avboka en enstaka leverans eller pausa din prenumeration. Allt Linas behöver är sju dagars framförhållning.


Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar