Lofsan

Test av Salming och rabattkod

Ni som lyssnat på Träningspodden (och kanske har ett öga för detaljer på bloggen och på Instagram) vet att jag gillar Salmings löparskor. Jag har sprungit med deras olika modeller i flera år och testat mig igenom många!

När jag var på Mallorca för några veckor sedan hade jag med mig flera par skor från Salming och hårdtestade dom på olika underlag, i olika sorters pass och med olika förutsättningar i benen (tex trött pga sprungit mycket).

Här kommer en lite längre film från Mallorca där jag berättar mer om skorna, vilka som är mina favoriter och varför.

Om du blir sugen på att testa Salmings skor så får du här en rabattkod på 30 grymma procent som du kan använda i hela webshopen på Salming.com eller fysiskt i någon av deras butiker; Salming concept store på Kungsgatan i Stockholm eller i Göteborg.

Rabattkod LOFSAN – 30% rabatt på hela sortimentet onsdag till söndag, 30/11-4/12 2016. Giltig i butik och på webben – www.salming.com

Happy running!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Anna 30 november, 2016 at 20:02

  Hej!
  Jag skulle önska mig fler blogginlägg här, inte bara samarbeten.
  Allt gott!

  [Svara]

 • Svara Eva Svärd - Blogg om utmattningssyndrom 1 december, 2016 at 10:23

  Vilka små färgglada karameller 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar