Lofsan

Test av nya blendern KitchenAid Artisan Power Plus

I samarbete med KitchenAid.

Här hemma använder vi blender väldigt ofta, framför allt till smoothies. Men vi har många gånger haft lite problem med dom, för det har ofta varit lite svårt att få till bra resultat, oftast för att innehållet har fastnat ovanför knivarna eller när man vill göra grejer till hela familjen och det då ofta nästan har blivit översvämning i skålen. Nu har vi fått en ny medlem i familjen, KitchenAid Artisan Power Plus, som löst dessa problem. Det här är en blender med en helt grym styrka, dessutom i en rejäl behållare. Vad vi än har mixat med den så har den bara tuggat i sig det – även frusen frukt, is, nötter, stora bitar, osv. Vi gillar också att den inte har en massa otydliga knappar utan bara tre tydliga reglage, dessutom med tre förinställda mixningsprogram (juice, smoothie, soppa). Pluspoäng också för att den står på en blytung bas och för att kärlet har dubbla väggar, något som gör den stabil och robust (10 års garanti). Att de rörliga delarna går att diska i maskin och att den är sjukt snygg gör inte saken sämre. Det känns som att arbeta på en riktig juicebar!
Jag bjuder gärna på ett recept på min favorit just nu, en matig och fräsch mellanmålssmoothie som jag kallar ”Frozen Coco & Oat”.
Ingredienser (1 port)
ca 1 näve färska blåbär ca 1 näve färska hallon
ca 1 par färska jordgubbar 1 passionsfrukt
1/2 frusen banan
ca 1/2 dl frusen matlagningsyoghurt 1/2 dl kokosmjölk
1 msk havregryn
ca 1 msk skalade mandlar
lite rivet citronskal
Gör så här:
Kör allt i blendern. – Klart!
För mer info, tips och nyheter om matlagning, smoothies, mat, bak och annat – kika på kitchenaid.se där du också kan anmäla dig för att få nyhetsbrev med senaste tips och nyheter från KitchenAid. Du kan också gilla KitchenAid Sverige på Facebook, där det regelbundet postas inspiration och tips https://www.facebook.com/KitchenAidSE/

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar