Lofsan

TenganHäng

Idag har jag haft fint besök. Min vän Lina kom upp till Stockholm med bussen från Nyköping där hon är på semester. Lina och jag träffades för bara några veckor sedan när mina systrar och vänner överraskade mig med en tre dagar lång möhippa på Österlen. Då var Linas gravida mage ganska liten. Nu är hon i vecka 29 och är så himla vacker!


Lina och jag åt salladslunch på Hurtigs medan gräbsen sov i Donkeyn. Ja, jag har självklart kvar den. Mitt sociala liv hänger på möjligheten att båda kan sova en timme, gärna samtidigt.

När våran Karin var klar med sina bilder, kampanjer, kunder och reklamjox på kontoret anslöt hon och så köpte vi med oss bullar från Vetekatten och gick upp i Tegnérlunden. Där fikade vi vuxna, gräbsen badade och Ajfååånade.


Först var vi nere vid plaskdammen men rymde Sixten upp på kullen och till lusthuset hela tiden så vi flyttade upp hela härbärget dit. Då ville Sixten bara vara nere vid plaskdammen.

Bestäm dig.


Vad är det Sixten gör egentligen?


Ajfååånar såklart. Jag älskar hans UV-dräkt från Oneill.

Framåt eftermiddagen gick vi ner till oss och så blev det lilla julafton för Linas bebis som fick massa kläder i storlek 50 och 56 och Sixtens babyskydd till bilen. Mamma Lina (sjukt att Lina ska bli mamma!) fick massa fina amningströjor från Boob som jag hade när jag ammade Baxter. Jag älskar Boob och att de gör lite snyggare gravvokläder och amningsplagg.

Roligt att gräbsens och mina grejer förs vidare och dessutom till någon som verkligen uppskattar det!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Sandra 9 juli, 2011 at 10:37

    Jag måste bara säga att jag tycker du är fantastisk som hinner blogga så mycket! Så kul att man alltid har något nytt att läsa. Jag älskar mixen med träning och din vardag. Tack för att du förgyller vår vardag! Stor kram!

    [Svara]

  • Lämna kommentar