Lofsan

Team Lofsan på Bellmanstafetten

Alla som känner mig vet att jag är en tävlingsmänniska ända ut i fingertopparna och tar varje chans att få mäta mig mot motståndare, tider och resultat. Det är en väldigt bra egenskap tycker jag eftersom det leder till att jag hela tiden vill förbättras. Det finns alltid någon som är bättre än jag som jag kan sträva mot att vinna över. Sjukt kanske men så tänker jag nästa jämt. Det är tur att jag är lycklig för det ser lite destruktivt ut i skrift. 🙂

På lördag går andra tävlingsdagen i Bellmanstafetten av stapeln och jag har ett eget lag på startlinjen. Redan i våras bestämde jag mig för att drafta lagmedlemmar och ge dem en bra motivationssporre till sommarträningen. Månaderna gick och nu är vi äntligen framme vid målet.

Mitt lag; ”Team Lofsan – En mammablogg om träning” består av fem tjejer:

-en marathonlöpare av hög klass
-den mest envisa träningstjej jag någonsin mött, en terrier
-en halvmaralöpare med stora framsteg under säsongen
-en fd landslagsspelare i ishockey numera satsande på löpning
-Lofsan, en lite avvarjeidrottare som tar alla chanser till att få tävla

Jag har tillsammans med laget satt en måltid på de 5*5 km på totalt 1:50. Det motsvarar en snittid per löpare på 22 min. Det är ett helt klart uppnåeligt mål som dessutom kan underskridas om alla i laget presterar på sin maximala nivå. Bara att vara en del av ett lag är en riktigt kick för oss ensamlöpare.

Jag ser framemot att få springa Bellmanstafetten på lördag och vara med och heja fram mitt lag. Vi alla fem är peppade till tusen och kommer att kriga för att nå vårt mål. Heja Team Lofsan!

Tycker DU om att tävla? Det behöver inte handla om kroppen utan kanske TV-spel…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Jenny 26 augusti, 2011 at 08:01

    Jag älskar att tävla. Den pirrande känslan i kroppen alldeles innan det är dags, det är nästan så man ångrar sig varje gång den infinner sig, men å så härlig den ändå är!!!

    Bodde jag i Stockholm skulle jag gladeligen tävla om PT-timmar med dig, tyvärr blir det lte långt från Varberg för en timmes träning 😉

    [Svara]

  • Lämna kommentar