Lofsan

Tävling: Skip Hop Zoo Bagage

Jag är helt såld på dessa små resväskor från Skip Hop. De heter Zoo Bagage och är barnens egen kabinväska, en rullväska som kan följa med på alla resor – i bilen, på flyget och på tåget! Zoo Bagage är storleksanpassad som handbagage på flyget och av tåligt material. Den avtagbara axelremmen kan justeras så att man kan hjälpa barnet att bära väskan.

Sixten och Baxter kommer att resa med varsin apa till Turkiet i sommar och såklart kommer ett av era barn få en egen resväska också.


För att vara med och tävla får du gärna lämna några ord om era sommarplaner. Semester i stan eller på landet? Eller ska ni också utomlands, som vi? Dela med er! Om ni vill får ni gärna Gilla Amvina (den svenska återförsäljaren) på Facebook.

Tävlingen avslutas söndagen 27/5.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

136 Kommentarer

 • Svara Zandra 15 maj, 2012 at 22:43

  hej!
  i sommar bär det av till astrid lindgrens värld för oss och vår 3åriga dotter som är helt galen i pippi långstrump 🙂 efter sommaren kommer vårt andra barn. så denna sommar är sista semestern som 3 i familjen. hade varit roligt med apväskan till dottern och låtsas att det är herr nilsson 🙂
  mvh Zandra

  [Svara]

 • Svara Sabina 15 maj, 2012 at 23:00

  Heej! I vår familj har vi några extra stora händelser i sommar!:) Dom stora grabbarna längtar till Dreamhack…vilket jag inte förstår mig på..:) Men då ska jag och lilltjejen ta en tur till Astrid Lindgrens värld på Pippi lan som bröderna säger! Sen i slutet av sommaren drar vi hela familjen till släktingars hus i Provence!!:) Där tänker jag glänsa med min morgonlöpning och göra plankor vid poolen (tack för inspirationen!:)) //Sabina

  [Svara]

 • Svara Kim 15 maj, 2012 at 23:09

  Våra sommarplaner kommer att bestå av mkt bilande både i Sverige och utomlands vilket innebär många nätter på nya ställen.
  Det vore perfekt om lillkillen hade denna urfina väska färdigpackad med kläder och leksaker, för att tas med in för natten i stugan vi övernattar i, och sen enkelt packas ihop och in i bagageluckan på morgonen.
  De är ju helt fantastiskt fina, och jag har redan gillat dem på FB.

  [Svara]

 • Svara Hanna 15 maj, 2012 at 23:14

  Vi har tyvärr inte planerat in så mycket semester denna sommaren. Men förhoppningsvis kommer vi iväg på någon ”mini-semester” som t.ex. ett par dagar på Kolmårdens djurpark, och kanske ett besök på Liseberg. Efter att ha varit föräldraledig ganska länge är inte ekonomin på topp, men förhoppningsvis kommer vi iväg på någon solsemester till hösten, innan jag börjar jobba igen och våra tjejer ska börja på dagis.

  Min stora tjej, som fyller 4 år nästa vecka, skulle ju bli överlycklig om hon fick en sån fin resväska (kanske i födelsedagspresent?). Den med nyckelpigan tror jag damen skulle gilla mest… 😉

  [Svara]

 • Svara Rebecca Nyberg 15 maj, 2012 at 23:24

  Har spanat in dessa urgulliga väskor länge. Tänk om sonen kunde få rulla sin egen väska på semestrarna. Han fyller 2 i juni, så det skulle vara en fin present. I sommar blir det Sverige runt med allt som hör till barnsemester, troligtvis även en tripp till favoritstaden London. En egen väska skulle underlätta för våran familj, då vi älskar att resa tillsammans.

  [Svara]

 • Svara Jenny 15 maj, 2012 at 23:37

  Har tittat på de fina väskorna länge, så nu tänker jag ta chansen och tävla om en till vår lilla dotter Alice 🙂
  I sommar ska vi ha en skön semester inom Sveriges gränser. Kommer att bila upp från Göteborg till Höga Kusten. Båttur ut till Ulvön, besök i Skuleskogens nationalpark med linbana, bad på äventyrsbadet och middag på Strutsfarmen i Gerdal står på schemat bl annat.
  Men mest ser jag fram emot de ljumma och ljusa sommarkvällarna som är så underbart när man är i Norrland på sommaren, då det aldrig blir mörkt 🙂

  Har gillat Amvina på facebook 🙂

  [Svara]

 • Svara Angelica 15 maj, 2012 at 23:58

  Vi har precis köpt hus och har bara små planer för sommaren. Svärfar ska firas på hemlig destination i Sverige, vi vet inte var. Men vet att vi ska bo på hotell i 3 dygn och att vi ska köra vår bil dit vi ska efter ledtrådar. Lurig svärmor. 2 åringen har totalt snöat in på tåg och jag har lovat honom att i sommar då hans lillasyster är större ska han och jag åka tåg till mormor och morfar, utan sin syster. Det blir förhoppningsvis en hel del bad, något Kolmården besök, ett besök eller tre till Smultronstället i Söderköping och hälsa på min farfar i Trosa och titta på båtar (som också är coola hos min tvååring). Tälta i trädgården och andra små och enkla saker som tvååringar gillar. 🙂 Jag är bara väldigt nöjd över att vara ledig hela sommaren.

  [Svara]

 • Svara Helena Ringius 16 maj, 2012 at 00:57

  Denna sommaren blir det bara en veckas midsommar i Vikarbyn Dalarna innan lilla syster/lille bror är beräknad i mitten på juli! Det hade varit roligt om sonen hade en rolig och fin ny väska när han ska bo hos mormor & morfar när mamma & pappa är på förlossning och bb!!

  [Svara]

 • Svara Annah 16 maj, 2012 at 04:24

  Eftersom vi bor en bit från barnens farmor och farfar så passar vi alltid på att åka och hälsa på dem när vi har lite längre ledigt. Jag älskar att komma ner till Småland och känna lugnet där. Det är verkligen som balsam för skälen och barnen älskar att vara med sin farmor, farfar och kusinerna.
  Om tillfälle ges hoppas jag även att vi kommer få möjlighet att hälsa på min bror som byggt två underbara hus dels i Sverige men även Norge. Sonen älskade att förra sommaren glida runt i hans bil och lyssna på bonnemusik 😉
  En alldeles egen liten väska till barnen vore toppen på våra semesterresor. Gillar på facebook.

  [Svara]

 • Svara Assi 16 maj, 2012 at 04:35

  I sommar åker jag och min sambo tillsammans med våra 2 barn i åldrarna 31/2 och 1 år till grekland och hälsar på gamle farmor som fyller 91 år. Dottern har flygit flygit flygplan tidigare men aldrig haft en egen resväska. Hon älskar att packa varje gång vi reser. Äntligen har jag sett en fin väska som jag tycker hon borde ha. Hon skulle älska att få packa sin egen väska denna gång.

  [Svara]

 • Svara Anna Maria Gustafsson 16 maj, 2012 at 04:54

  Vilka fina väskor, vi ska till Rhodos i sommar och en sån väska vore perfekt!

  [Svara]

 • Svara Ida 16 maj, 2012 at 04:59

  Vi åker husvagn på semestern vi! Vi köpte helt ny förra sommaren men den fastnade hos tillverkaren hela sommaren så vi hann inte använda den. Iår siktar vi på kålmordens djurpark, västkusten och min morfars paradis utmed en småländsk insjö. Sista sommaren som föräldraledig med mina två pojkar på 2.5 och 1 år och vi ska njuta till max! Gillar även på Facebook!

  [Svara]

 • Svara Maria 16 maj, 2012 at 05:25

  Förutom att vi ska njuta av andra sommaren i vårt nya hus ska vi också en vecka till Kroatien, vilket blir flygpremiär för båda pojkarna ( då kommer de att vara 3 resp 1 år). En cool kabinväska skulle förgylla kanten på resan 🙂

  [Svara]

 • Svara Lina 16 maj, 2012 at 05:32

  Åh, Vi flyger till New York i mitten av juni hela familjen. Sonen som är två år skulle älska en sån kabinväska att ha med på din allra första utlandssemester. För hans skull har vi planerat in besök på Central Park Zoo och New York Aquarium. Sen när vi kommer hem toppar vi det med en eller två dagsturer till Lycksele djurpark. Behöver jag nämna att han älskar djur!? 😉

  [Svara]

 • Svara Jessica 16 maj, 2012 at 05:36

  I sommar ska vi bara vara hemma i Sverige. Sverige är helt underbart på sommaren och det är då vi ska njuta av vårt eget land! Sol eller regn spelar ingen roll. Vi har underbar skärgård, många härliga stränder, många städer att utforska, härlig natur, många upplevelseparker för både stora som små och mycket mycket mer. Varför betala dyra pengar för att åka till ett annat land när vi har så mycket underbart här, ofta bara runt knuten bara man öppnar ögonen!

  [Svara]

 • Svara Emma 16 maj, 2012 at 06:22

  I sommar ska vi för första gången åka till Gotland. Har hyrt ett hus där tillsammans med kompisar. Storebror har en väska men inte lillebror och han älskar att dra saker efter sig så det här skulle bli perfekt. Att för en gång skulle slippa ta striden att lillebror kan också få ha lite av sina saker i din väska.
  Kram

  [Svara]

 • Svara Anna Maria 16 maj, 2012 at 06:29

  Hej! Jag har inga egna barn, men däremot en gudson som ska få spendera delar av sommaren med mig! Visst räknas gudbarn?! Han ska få resa med mig, på tåg (!) till min stuga vid kusten och det vore fantastiskt att få hjälpa honom med att packa i en sådan fin kabinväska!! Jag hoppas på en vinst för min älskade gudson Felix skull 🙂 Tack för en toppenblogg – dina tabatatips har placerat sig nära hjärtat, jag lever numera med träningsvärk varje dag känns det som – underbart!

  [Svara]

 • Svara Uppochhoppa 16 maj, 2012 at 06:33

  Vi ska flyga till Island med min mamma som fyller 60. Överraskningsresa med ridning, spa-ande och fint hotell. Det känns kul att kunna ge något tillbaka till mamma – som man liksom alltid bara räknat med på något sätt. Barnet får följa med, vi har fallit för Uggleväskan!

  [Svara]

 • Svara Linda 16 maj, 2012 at 06:41

  Denna sommar bjuder på lite olika resor, långa som korta! Har två barn, en pojke på snart 5 år och en dotter på lite över två år…
  Vi börjar med en resa till Rhodos, mina barn allra första resa utomlands… Sen blir det resor tillvita två landställen , skärgården och Dalarna.. Sen avslutar vi simmarna med bröllop, vårt eget och då ska våra sötnosar tillbringa natten hos bästa kompisar och min son skulle bli så lycklig om han hade en alldeles egen väska att dra då vi vuxna har en sådan oxå!

  Min son tittade på de olika utföranden som man kan vinna och han tyckte bäst om apan, då han älskar djungel djur!

  [Svara]

 • Svara Kristina jonasson 16 maj, 2012 at 06:52

  I sommar stundar det för vår del bröllop och allt vad det innebär. Planering innan och avkoppling efteråt. Har två tjejer som säkert hade velat ha en sådan söt väska när vi åker till Öland eller på bröllopsresan utomlands som vi än inte vet vart den bär 🙂 sedan kommer sommaren också innebära en massa sol ( förhoppningsvis), bad och träning.

  [Svara]

 • Svara Hanna W 16 maj, 2012 at 06:54

  Verkligen supersöta väskor. Eftersom vi ska till Furuviks djurpark i sommar så vad skulle då inte passa bättre än en apväska:-) Min son tjuter av glädje så fort han är tillsammans med djur:-) Här om dagen besökte vi en bondgård och vi fick då gå in till fåren i hagen. Där står min 15 månaders ”bebis” mitt i fårflocken och tjuter av ren lycka, helt fantastiskt upplevelse. Därför är en djurpark ett givet val.

  [Svara]

 • Svara Viktoria 16 maj, 2012 at 07:00

  Åh efterlängtade sommar. Det är första sommaren som vår lilla familj har semester tillsammans. Har tidigare studerat och varit tvungen att sommarjobba så denna semestern är så välkommen. Vår dotter är 3 år och vi kommer att åka ner till Västkusten där vi har hela vår släkt. Kommer att bo i våra resväskor under två veckor och då hade det ju varit så kul om vår dotter hade haft en egen så fin resväska.

  [Svara]

 • Svara Emmasusanna 16 maj, 2012 at 07:02

  Vilka underbara väskor!
  Hos oss händer livets största händelse efter sommaren så sommaren kommer gå åt till att förbereda sig för den nya familjemedlemmen. Renovera barnrummet såklart!

  Och vi passar på att åka till new york i början av sommaren för att mys lite innan mini tittar ut 🙂

  // Emmasusanna

  [Svara]

 • Svara Kajsa 16 maj, 2012 at 07:12

  Vi ska resa och hälsa på Oma och Opa (farmor och farfar) i Österrike. Blir Lillemans första resa och fler kommer det bli. Min son har dessutom dille på apor (såsom sin mor – undrar om det är genetiskt?) så apväskan hade passat perfekt 😉 Vi ska även besöka en ap-park. Haha!

  [Svara]

 • Svara Julia Schyberg 16 maj, 2012 at 07:17

  Min lilla familj ska åka runt i Sverige till olika delar av min familj. Min syster i kalmar, min bror i umeå och min pappa på gotland. Sen blir det några underbara veckor i sommarstugan i skåne där min dotter ska få lika underbara sommarminnen som jag har från min barndom! Hon har ingen egen väska än, skulle va jättebra för allt vårt farande.

  [Svara]

 • Svara Anna 16 maj, 2012 at 07:18

  Semester i juli..ahhh vad man längtar!!! Vi startar med Öland såklart i två veckor…sen kan det bli vad som helst…både i Sverige eller en sista minuten:) Bara packa en väska o åka:) KRAM!

  [Svara]

 • Svara Anna Fredriksson 16 maj, 2012 at 07:22

  Hej! I sommar åker vi till Turkiet och min som på 1 år o 3 månader fullkomligt älskar djur OCH dra väskor så denna matchning vore ju super! Väskorna va super fina!! Kram Anna

  [Svara]

 • Svara Anna 16 maj, 2012 at 07:30

  Åh, väskorna är så fina och i en perfekt storlek för en barnpackning på flyget. Vi åker tre generationer till Mallorca i juni och för min 2åring Svante som älskar apor och flygplan över allt annat skulle det nog bli en toppenkombo med apväskan som kabinväska! 🙂

  [Svara]

 • Svara Sandra 16 maj, 2012 at 07:31

  En sådan skulle vara helt toppen då jag ska resa själv med mina tre småttingar ner till Stockholm för en liten weekend så min syster tar studenten.
  I övrigt kommer jag mest jobba hela sommaren men tänkte avsluta med två veckors husvagnssemester. Det kan inte slå en resa till Turkiet eller New York för den delen men vi slipper iaf vara hemma mitt i allt som alltid måste göras!

  /Sandra

  [Svara]

 • Svara Jenny 16 maj, 2012 at 07:35

  För oss blir det fjällvandring i de vackra norska fjällen, och för första gången ska vi prova på downhill-cykling i Sälen också. Gissar att de stora kidsen kommer att älska det, medan minstingen säkert mest kommer att hänga i Valles Värld! Som avrundning på sommaren planerar vi en skåne-turné, inspirerad av dina inlägg och bilder därifrån. 🙂 Vi brukar semestra i Blekinge, men sällan röra oss nedåt Skåne. I år blir det ändring på det!
  Jag hoppas att vi får till en vuxentripp till Paris också, det var väldigt länge sedan vi reste utomlands utan barn. Även om jag älskar att resa utomlands med hela familjen så blir det en helt annan resa när man åker bara vuxna. 🙂

  [Svara]

 • Svara Sarianne 16 maj, 2012 at 07:40

  I sommar är sista sommaren som jag har hela sommaren ledigt tillsammans med barnen (har pluggat klart i jan) så den här sommaren planerar vi att njuuuta och hinna med så mycket som möjligt. Härliga vardagsutflykter till stranden och picknick i trädgården, lite spontana trippar till landet och i slutet av sommaren en resa till Turkiet.

  [Svara]

 • Svara Carola 16 maj, 2012 at 07:40

  Åh, jag älskar de väskorna också! Har kollat på dem många gånger och hade gärna velat ha en ståendes i barnrummet. Snygg i sig själv ju 🙂
  Vi har ju precis varit på Cypern, så i sommar blir det mindre resor i och med att jag ska börja jobba i juni.
  Det blir Astrid Lindgrens värld, kanske Liseberg och eventuellt Kolmården.

  Ser fram emot en sommar med min fru och våra barn i alla fall 🙂

  [Svara]

 • Svara Nadja 16 maj, 2012 at 07:51

  Vilka supersöta väskor! Mina flickor 3 och 6 år gamla hade älskat att pcka sina övernattningssaker i en sådan! I sommar ska de på sin allra första utlandssemester. Bilsemester genom Europa med slutdestination Slovenien och Kroatien. Väskan hade varit perfekt som lättillgängligt bagage under bilfärden!

  [Svara]

 • Svara Magdalena Höglund 16 maj, 2012 at 07:57

  Jag vill vill vill vinna en väska till vår Alice när vi åker till Mallorca och träffar Lollo och Bernie på Sunwing CalaBona i juli. Det är mysigt att kunna plocka lite leksaker på planet ur en egen fin väska, inte minst om de ser ut som Amvinas väskor. Sunwing erbjuder allt vad en familj kan önska på en semester. Minidisco, sol, bad och lek under soltak, skattjakt, minijympa och för föräldrarna, incheckning på hotellet på väg hem. Du slipper stå i kö med barnen vid incheckningen, barnvagnar, resväskor och trötta barn. HÄRLIGT! //Magdalena

  [Svara]

 • Svara Sophie 16 maj, 2012 at 08:01

  Denna sommar kommer inte bli någon annan lik, jag ska nämligen bli mamma för första gången! Så jag är mitt uppe i fix och trix här hemma medan hormonerna sprudlar. Skratt och grått om vartannat haha! När jag fick syn på dessa ljuvliga väskor började jag gråta bara av tanken på att få ställa dit en i lillans rum, som bara kan stå där och vara fin fram till vår första resa tillsammans!
  Kram!

  [Svara]

 • Svara Mias Lilla Granby 16 maj, 2012 at 08:24

  I sommar ska vi inviga föräldrarnas nyinköpta husbil med en sväng till Gotland. Jag älskar Gotland och kan spendera varje sommar där om det vore så.
  Ev. tar vi husbilen och kör en spontantripp till Österlen oxå eftersom sambon älskar hur landskapet ser ut där.
  Själv får jag även unna mig ett weekendresa på egen hand med mina kära vänner till Barcelona i juni, ska bli så skönt att få sova själv på natten och inte behöva kliva upp för att barnen är installerade på gröt kl 6 på morgonen 🙂

  Ha det gott !!!
  Mia

  [Svara]

 • Svara Josefine 16 maj, 2012 at 08:36

  Hur snygga väskor som helst! Vi ska samla ihop vår flock med bonusbarn och föräldrar som kommer med dem och fara på frösö zoo i juli och sedan ska vi på folkfestivalen Urkult i augusti. Så den minsta snutten skulle älska att ha en alldeles egen uggle-väska:) Jag känner på mig att det kommer bli en bra sommar i år!

  //Josefine

  [Svara]

 • Svara Elinor 16 maj, 2012 at 08:40

  Otroligt stiliga väskor givetvis är jag med och tävlar.

  Jag är mammaledig i sommar så planerna är storslagna och många. vi bor i nordnorge så mest vandring och tälturer på programmet tillsammans med sonen och hunden medan pappan jobbbar. När pappan äntligen går på semester blir det klättring i Lofoten och mera klättring på Kalymnos, kanske kan vi få fylla en ap-väska med små små klätterskor 🙂

  [Svara]

 • Svara Cecilia Schramm 16 maj, 2012 at 08:55

  Hej!
  Åh! Snart semester! I ärlighetens namn har vi inga speciella planer men oavsett om det handlar om ett matinköp eller ett besök hos mormor så packar min minsting en väska. Det vore ju TOPPEN med Skip Hop Zoo Bagage så hon kan dra väskan efter sig istället för att bli så trött i sin lilla arm (eller att mamma blir så trött i sin stora arm ;-)).
  Sommaren kommer innebära många utflykter och äventyr så nu är ett stooort Vill-ha-begär skapat!
  // Cecilia

  [Svara]

 • Svara Jessica L 16 maj, 2012 at 09:10

  Asså, den där apväskan! Så himla söt! Vi har halva släkten i Småland (själv bor vi i Skåne) och åker ofta dit för familjemys, så även i sommar. Så kul det hade varit att ha en snygg resväska till barnen då!

  /Jessica

  [Svara]

 • Svara Anna 16 maj, 2012 at 09:30

  Sista sommaren som 3 då vi i höst blir 4 kommer bestå av lite smått och gott:)
  De obligatoriska dagarna på svärmors landställe där vi bor i en husvagn, en vecka på mallorca och bara vara vi, hemma hos mina föräldrar i skåne med en massa mys och utflykter. Men inte att förglömma när vi följer med sambon på alla triathlontävlingar runt om i Sverige. Att vår lilla vilding då skulle kunna få ha en utav de här fina väskorna med sig fylld med nära och kära leksaker men ibland även någon överraskning när tålamodet tryter efter all bilfärd, som det tyvärr kommer att bli, skulle vara toppen!
  Anna

  [Svara]

 • Svara Veera 16 maj, 2012 at 09:57

  Min lille två åring sa ”mamma köpa väska!” när han såg bilden 🙂 Han skulle älska att ha en med sig när vi flyger till min familj i sommar.

  [Svara]

 • Svara Olivia 16 maj, 2012 at 10:30

  Hej hej!

  Vilka underbart fina väskor. Till sommaren kommer vi renovera det nya huset. Åka runt 3 veckor i Europa, och då tänkte jag det var bra att hon hade en egen liten väska med sig. Och vi kommer även försöka åka i väg så mycket som möjligt till sommarhuset. Som biodlare tycker jag bi-väskan är finast.

  Ha det bra 🙂

  /Olivia

  [Svara]

 • Svara Mathilda 16 maj, 2012 at 10:42

  Vi har precis kommit hem från en utlandsresa till Israel och ska under vintern iväg till Thailand. För vår del blir det därför semester här i Sverige. Utflykt till Kolmården och självklart Skansen, kompisar i Skåne men också flygtur upp till lillans gammelfarmor i Skellefteå. En egen och väldigt fin väska till den yngsta i familjen hade därför varit toppen.

  [Svara]

 • Svara Johanna 16 maj, 2012 at 11:06

  Våra sommarplaner är att vänta på det efterlängtade lilla pyret som ligger och växer för fullt i min mage. Ska ta vara på varenda sekund av sommaren till att bara njuta och ha det bra. Det blir minsann en spännande och ovanlig sommar i år, men jag kan inte tänka mig annat än att den blir helt fantastisk!
  Har kollat in dessa väskor ett tag nu och med ett litet barn på väg skulle en sådan kännas helt perfekt!
  Hälsningar,
  Johanna

  [Svara]

 • Svara L8 16 maj, 2012 at 11:17

  Hej!
  Den där uggleväskan alltså… Med ett fack för vattenflaskan! Gilla!
  Jag och min man har hyrt en söt stuga under v 30 av en dam nära Kneippbyn söder om Visby. Noomi är 2 år och ska få leka och bada hur mycket hon vill och hälsa på Pippi!
  Vi ska till landet på Vätö i Norrtälje och umgås med min mans familj och åka båt men annars ska vi vara hemma i nya huset och bada från vår brygga!
  Nästa vecka drar vi till Portugal och firar att min mamma fyller 60 år!

  Ha det bäst!

  [Svara]

 • Svara Susanne 16 maj, 2012 at 11:53

  I sommar blir det en vända till Norge och släktingar där och därefter åker vi en vecka till västkusten, så en sådan här fin och behändig väska hade varit perfekt åt våran son på 1.5 år!!

  [Svara]

 • Svara Sofia 16 maj, 2012 at 12:02

  Härliga väskor! Ugglan är ju alldeles underbar!

  Vi kommer att börja bygga hus i sommar så denna sommar och åtminstone ett år framåt är räddat med sysselsättning. Hoppas få in lite inledande vasaloppsträning för 2014 också efter två små pojkar ( alex 2 år och erik 1 månad) samt eventuellt en dagskryssning för lite miljöombyte och då skulle ju en ny väska till pojkarna var perfekt.

  Inspirerande bloggdu har! Väntar bara på att få börja träna igen!

  /Sofia

  [Svara]

 • Svara Ullis 16 maj, 2012 at 12:04

  Längtar efter sommaren och vi ska tillbringa den mestadels i vår lilla stuga i Dalarna, men även åka till Sörmland och hälsa på barnens mormor. I september åker vi till Kreta med våra två flickor, 3 och 6 år gamla. Väska vore toppen som de kunde ha sina leksaker och målarböcker i:)

  [Svara]

 • Svara Sofie 16 maj, 2012 at 12:15

  Planerna i sommar blir att njuta av den svenska sommaren. Tänkte ta små mini semestrar och sen en längre hemma hos mina föräldrar på Öland. Känns ändå som något att se fram mot snart 🙂
  Om vi vinner så tror jag Anton hade önskat uggleväskan, sååååå söt!

  [Svara]

 • Svara Lina 16 maj, 2012 at 12:35

  Vår lilla kille är bara 4,5 månader men ska få luffa Sverige runt i sommar. Vi ska 100 mil norrut till Kalix för att träffa sambons släkt och sedan 100 mil hem igen för att sedan åka 50 mil ner till Västkusten för att hälsa på hela min familj. All övrig tid skall (förhoppningsvis) spenderas på stranden. Hade varit roligt att vinna så grabben kan få ha sina små kläder i en egen resväska =)

  [Svara]

 • Svara Lotta Möllerfalk 16 maj, 2012 at 12:37

  Hej! Vi bor i Norge med sonens mormor, morfar, moster och morbror boendes i Sverige. Så det blir mycket pendlande med både bil, tåg och flyg. Därför hade en söt djurväska varit jättekul att ha 🙂 I sommar ska vi semestra både i Bergen (Norge) och i Stockholm, samt Linköping i Sverige. Mer exotiskt blir det inte 😉

  [Svara]

 • Svara Lina 16 maj, 2012 at 12:44

  Fantastiska väskor! Jag har nytt jobb och bara 2 veckors semester men vi tänkte göra det bästa av sommaren med många små utflykter, picnics och ett par turer upp till mormor och morfar i Dalarna!

  [Svara]

 • Svara Therese 16 maj, 2012 at 12:48

  Min lilla två-och-ett-halvt-åring älskar fina saker och skulle bli överlycklig om han fick rulla sin egna fina väska på sommaräventyr. Det lutar åt en tripp till Legoland och ganska mycket tid kommer också att tillbringas på sommarstället!

  [Svara]

 • Svara Cajsa 16 maj, 2012 at 12:50

  Vilka otroligt söta väskor!!

  Våra sommarplaner kommer bestå av att ta hand om varandra, njuta på uteserveringar, stranden och på båten. I slutet av sommaren kommer nämligen vårt första barn 🙂 det kommer med andra ord bli den bästa sommaren i våra liv.

  Tack för dn underbar blogg.

  /Cajsa

  [Svara]

 • Svara S 16 maj, 2012 at 12:52

  Väskorna är så fina! Favoriten är väskan som föreställer en hund! Vi ska byta tak i sommar men till hösten hoppas vi på att komma iväg på en Karibien kryssning med Oasis of the sea.

  [Svara]

 • Svara Annika Andersson 16 maj, 2012 at 13:13

  Lilla Moa 2 år har precis fått sitt första pass och i sommar drar vi till Irland och hälsar på goda vänner. Resan har jag gett till min sambo i födelsedagspresent för att all annan tid renoverar han vårt hus medan jag sköter markservicen. Så nu får vi fyra dagar tillsammans i en hyrbil på gröna ön!!!
  HELT UNDERBART!!!
  Moa skulle älska en sån här väska när hela hennes värld kretsar kring kackor, ovvar, mmmmmuuu och bäääääännn. 🙂

  // Annika

  [Svara]

 • Svara Sandra 16 maj, 2012 at 13:32

  Våra planer handlar just nu om vår lilltjejs dop den 2:e juni och där det även vankas bröllop för mamma och pappa! 🙂 Så mycket planer nu för vår lilla familj. Vi har önskat oss en resa för familjen och då passar ju en fin resväska bra! 🙂 Tack för en intressant blogg!

  [Svara]

 • Svara Mira 16 maj, 2012 at 13:36

  Åh de är så fina!! Har kollat på uggleväskan länge.

  Våra sommarplaner – ska åka till Prag i juni. Vore en perfekt väska för min tjej som blir 2 i sommar.
  Blir en kortis – tisdag till torsdag. Längtar då jag länge velat åka till Prag. Kanske blir det oxå en tripp till Italien och släkten där 🙂

  En sån väska skulle Ella ha nytta av ändå även när vi inte reser. Den är ju så fin som prydnad, att ha leksaker i, bra övernattningsväska osv.

  [Svara]

 • Svara Lotta 16 maj, 2012 at 13:58

  Hej!
  Vi ska i sommar åka med vår lilla son Vincent, 7 mån, till Hallstahammar utanför Västerås för att bygga vår sommardröm; en alldeles egen sommarstuga! Åh som vi har längtat, all släkt till oss är bosatta där! Så det kommer bli många resor dit framöver hoppas vi och till det behöver lilla Vincent givetvis en egen väska. Sen hoppas jag också att han kan hjälpa Mamma och Pappa att packa den själv. =) Själva bor vi på Västkusten, också det en pärla! kram!

  [Svara]

 • Svara Marullan 16 maj, 2012 at 14:09

  Min 2,5-åring har blivit stor och är i en kan-själv-fas, då han blev storebror för 4 månaders sedan. I sommar tar jag båda barnen till kusten några dagar och vi kommer åka tåg och båt. Det vore extra roligt att låta sonen ha en egen resväska då. Om inte annat så kan han ju även stoltsera med den då vi besöker far- och morföräldrarna som bor på annan ort. Sonen är klok som en uggla men kanske skulle ett lejon-motiv på väskan passa bäst till hans namn Leon:) Stort TACK för en mycket bra blogg!!

  [Svara]

 • Svara Johanna 16 maj, 2012 at 14:19

  I sommar ska vi bara ta det lugnt!
  Hänga här ute i skärgården, på stranden, i skogen och i parkerna med picknick macka och en och annan korvgrillning i sommar solen!
  Första sommaren med två barn….. Kommer bli fantastisk!

  (Gillar och delar!)

  [Svara]

 • Svara Linda 16 maj, 2012 at 14:20

  hej! Jag skulle vilja vinna en av dessa härliga väskorna för att vi har haft ett tufft år med behandlingar och denna sommar ska bli våran första semester som ska hållas i göterborg Almers hus där cancerdrabbade barn med familj får låna huset så en väska till våran semester tripp skulle göra våran dotter så glad om hon vann!

  Mvh Linda

  [Svara]

 • Svara Lina 16 maj, 2012 at 14:34

  Åh detta hade varit en perfekt vinst för min lilla loppa som vill fixa det mesta själv, så då kan hon även packa resväskan själv 😉
  Sommaren bjuder på utflykter till Astrid Lindgrens värld, Öland o en massa campadande med vår nyinköpta husvagn.
  Jag föll för den fina nyckelpigan.

  //Lina

  [Svara]

 • Svara Sofie 16 maj, 2012 at 14:44

  Denna simmar åker vi till Öland, tillsammans med våra vänner som fick sin sin 4 månader innan vi fick vårt hjärtegryn 🙂 Det är första gången för mig på östkusten (bor på västkusten) och hoppas att jag ska trivas på den sidan av Sverige också. Det blir första semesterresan gör vår dotter och hon skulle tycka att det vite underbart roligt att packa i och ur, i och ur sin väska helt på egen hand.

  [Svara]

 • Svara Aniika 16 maj, 2012 at 14:44

  Eftersom vi är nyhemkomna från ett halvår i Thailand kommer vi ta det ganska lugnt. Hänga mycket hos mina förälrar i Blekinge, och såklart min mans föräldrar på Orust. Barnen ska få fiska krabbor, äta glass och bada hela sommaren. Hoppas bara vädret tillåter det. Ev åker jag och barnen till min syster i Skottland.

  Väskorna skulle båda barnen älska, det är jag övertygad om. Sebbes väska skulle packas full med bilar. Julia? Hon skulle nog packa hela väskan med nappar… 🙂

  [Svara]

 • Svara Jenni 16 maj, 2012 at 15:28

  Sonen två år är helt insnöad på ugglor så han skulle älska den väskan!
  Sommaren tillbringar vi i sommarstugan på Tjörn där vi kan ta båten ut till olika kobbar och sola och bada. Ett och annat besök på Liseberg och shoppingrundor i Göteborg kan jag tänka mig att det blir 🙂
  Sen en avstickare till Malmö för att hälsa på familj och vänner, LÄNGTAR!
  🙂
  //Jenni

  [Svara]

 • Svara Jenny Mikes 16 maj, 2012 at 15:58

  Vi ska köpa båt! Så planen är att jag, mannen och tre små barn (den minsta kommer vara 1 år) ska knö ihop oss och upptäcka Stockholms skärgård. Kan bli hur mysigt som helst! (Kan också sluta med att vi också åker till Turkiet i stället…)

  [Svara]

 • Svara Linn - mama, eldsjäl och skogalning 16 maj, 2012 at 16:20

  Åh, vi som älskar ugglor i den här familjen! Vilken underbar resväska till Liten!
  Vi ska både till Gotland för att gästa ett bröllop och passa på att semestra lite, och till Italien för att njuta av Toscana. Dessutom har vi precis flyttat till större efter att vi fick vår lilla tjej i januari, så det blir till att fixa i nya hemmet och renovera barnrum också!
  /Linn 🙂

  [Svara]

 • Svara Kristina 16 maj, 2012 at 17:03

  Vi har precis bestämt oss för att åka ner till Stockholm i sommar och gå på Junibacken men eftersom barnen (4 och 2 år) inte sett en endaste Astrid Lindgren film (de ser sällan på tv) har jag satt upp en lång hyrlista på lovefilm med Astrid Lindgren filmer så vi hinner se dom innan semestern börjar.

  Sedan hoppas jag vi hinner besöka Mulle Meck lekparken o Solna och Tom Tits innan vi far hem igen.

  [Svara]

 • Svara Johan 16 maj, 2012 at 18:28

  Vi har planerat en liten Sverige tripp med våran lilla tjej (3 år), några av stoppen blir Frözö djurpark, junibacken och vattenland i leksand.

  [Svara]

 • Svara Anna 16 maj, 2012 at 18:30

  Vi har precis kommit hem från årets stora semesterresa, två veckor i USA! Till sommaren blir det mest fixande och turistande på hemmaplan. Någon resa blir det som vi bokar efter väder och vad vi känner för!

  [Svara]

 • Svara Hanna L 16 maj, 2012 at 18:41

  Jag tycker också de är jättefina!! I sommar ska jag, min man och vår ettåring åka till Kos på hans första utlandsresa. Hoppas allt går bra och att han gillar det lika mycket som sina föräldrar!

  [Svara]

 • Svara Camilla Jansson 16 maj, 2012 at 18:47

  Ååå..En sån väka kulle vara perfekt till våran dotter Alva 2½ år. Vi ska åka till Cypern i slutet av augusti och Alva längtar jätte mycket (vi föräldrar också såklart!) Alva pratar varje dag om att hon ska åka flygplan till Cypern och bada och träffa bamse.

  Vad roligt det skulle vara om Alva fick packa sina kläder i en sån fin väska.

  Ha det gott

  [Svara]

 • Svara Lisa 16 maj, 2012 at 18:59

  Hej!

  Vilken drömtävling! Jag som redan när jag var gravid ville köpa skiphop ap-väska till lillen men då fick tygla mig då det fanns viktigare saker att lägga pengarna på. Elliot är fortfarande bara 6,5 månader (dock en Satsbaby fantast) gammal men med med farmor, farfar och resten av pappas släkt boendes i Dominikanska Republiken kommer det bli många resor dit framöver och då skulle det vara helt fantastiskt med denna fina väska. Första resan (och mötet med släkten) väntar i juli/augusti. Nu håller vi tummarna!

  [Svara]

 • Svara Trillingnöten 16 maj, 2012 at 19:08

  Åh vilken söt! En sån vill jag vinna till min dotter! Vi ska åka till New York i sommar (dit min make redan flyttat och vi ska flytta om ett tag). Vi har inte sett honom på fyra månader då och vi längtar. Denna vore superkul att få ta med 🙂 Kram!

  [Svara]

 • Svara Annelie 16 maj, 2012 at 19:26

  Vi far till Usa och hälsar på brorsan, ska bli såå härligt att komma dit och hönga med dem.

  [Svara]

 • Svara Tesse 16 maj, 2012 at 19:31

  Vi ska till Grekland i september, och Wilma snart två år tjatar ihjäl sig om allt kul hon ska göra. I tvåårspresent har hon önskat sig (med lite hjälp av sin mamma) en egen ”rulleväska” som on själv säger. Tänk om önskan kunde gå i uppfyllelse!
  Wilmas mamma är flygrädd till tusen, så planen är en egen liten väska till henne som hon kan packa ner lite saker i som hon kan roa sig med på planet.

  [Svara]

 • Svara Kim 16 maj, 2012 at 19:38

  Vi ska åka till Rohdos en vecka i juli med vår dotter, detta blir hennes andra solsemester och förra gången lärde vi oss att man behöver mycket med
  sig på planet, denna väskan hade varit perfekt för Stellas leksaker!

  [Svara]

 • Svara Malin 16 maj, 2012 at 19:41

  Hej! Eftersom vi bara bor ca 2 mil från Skara så har vi köpt var sitt säsongskort till Skara sommarland, så vi kommer att hänga där stor del av sommaren.

  [Svara]

 • Svara Anna 16 maj, 2012 at 19:47

  Vi har inga planer spikade eftersom min sambo inte har nån semester iår bör han precis fått jobb efter pluggat färdigt.
  Men jag och Milo ska ta oss iväg till Vallby friluftsmuseum här i Västerås och titta på djuren. Förhoppningsvis bada en hel del också såklart 😉

  [Svara]

 • Svara Louise 16 maj, 2012 at 19:50

  åå vilken söt väska!!

  Eftersom jag ska jobba hela sommaren kommer vi bara göra dagsutflykt i sommar, men i september åker vi till paris och disneyland där så bonusdotter får något roligt att se fram emot.
  Då skulle denna väska va perfekt att packa grejer i, då kanske hon dessutom inte glömmer den hemma.. ( Hon glömde sin leksaksväska när vi åkte till kanarieöarna i september:p )

  [Svara]

 • Svara Carina roberts 16 maj, 2012 at 19:51

  Hej!
  Så fina och fräsiga väskor, gillar dessa skarpt. Hade min lilla tjej på snart 2år älskat när vi drar iväg på vår summer on the roads tur. Vi ska bila till England, Belgien och Holland och hälsa på goda vänner. 4veckor på resande fot hade väl underlättat om man fick ha sina favvo grejor i väskan:)

  [Svara]

 • Svara Rebecca 16 maj, 2012 at 19:55

  Hej!

  Vilken toppentävling. Vår sommar kommer att bestå av många tågresor då min syster äntligen lämnar Stockholm för att flytta hem till Skåne (jag har längtat efter det i ca 5 år) Nu kmomer hon att bo en timme ifrån oss så det hade ju varit perfekt att packa en apa och åka till världens bästa syster/moster.
  Dessutom har sonen en väldig förkärlek till just apor=)

  [Svara]

 • Svara Caroline - Mamma till Elias. Tävlingar i bloggen! 16 maj, 2012 at 20:06

  Vi har planerat att åka till Dalarna för att hälsa på min släkt i en vecka, fiska och bara ta det lugn och komma ifrån allt skit som har varit nu den sista tiden, alla behöver en paus vardagen ibland 🙂

  Gillar på facebook (Caroline Andersson)

  [Svara]

 • Svara Cicci 16 maj, 2012 at 20:15

  Vi reser till Sardinien i 10 dagar i juli och kommer denna gång att resa med endast handbagage. Det kommer att bli en utmaning eftersom vi åker med en liten tjej som inte kan lämna NÅGRA kläder hemma. Mamman har förresten oxå lite svårt att resa med litet bagage. Med en nyckelpigeväska kanske det blir lättare att bära sin egna väska iaf 😉

  [Svara]

 • Svara Anna-Carin W 16 maj, 2012 at 20:36

  Dom är ju bara för underbara! Gillar särskilt ugglan 🙂 Jag och mina två barn, en på snart tre år och en sjuåring, kommer nog att åka tåg upp till Narvik och sedan vidare till Senja där min bror jobbar och bor. Skulle vara superpraktiskt om barnen hade en väska som dom kunde dra själva för det är nog så jobbigt att få med sig allt pick och pack när man är själv! Och går det som förra gången lär vi ha en hel väska full med makrill på vägen hem… sonen drog upp fisk efter fisk som vi frös in och tog med oss hem, haha. Håller verkligen tummarna och så har jag gillat på FB.

  [Svara]

 • Svara Sofia 16 maj, 2012 at 21:31

  Jag och min fina lilla Stella ska åka en vecka till Kreta i sommar. En härlig tjejresa innan hon börjar förskolan och jag avslutar min mammaledighet.

  Stella är besatt av apor (bapaaa) och ugglor (o-aaa), så jag är säker på att väskan (fylld med mutor) skulle komma väl till hands som underhållning redan i väntan på planet.

  Resten av sommaren spenderar vi hemma, med en liten tågresa upp till mormor och morfar i norrland. Se där, då kommer väskan till hands igen…

  [Svara]

 • Svara Buffy 16 maj, 2012 at 21:40

  Vi ska resa till Samos, Grekland i slutet av sommaren.
  Det blir vår tvåårings första utlandsresa som ”storresenär”, dvs först gången hon får ha egen resväska och egen flygstol.
  Då hon har en Skip Hop-ryggsäck i form av en geting som hon fullkomligen älskar och vill ha med sig så fort man bara ska göra en dagsutflykt, så skulle en resväska passa alldeles utmärkt för vår älskade Tove på Greklandsresan.

  Hon skulle få känna sig så stor och stolt över att få gå med en egen snygg Skip Hop Zoo på flygplatserna under resan.
  Att hon dessutom kan dra den själv och bespara oss lite plats i vårt bagage är ju bara ett extra plus! 🙂

  Har gillat på FB oxå!

  Ha en fin helg!
  /Ida
  http://blogg.alltforforaldrar.se/buffy

  [Svara]

 • Svara Tanja 16 maj, 2012 at 21:45

  Oooo så söta!!! Har en liten väskfantast här hemma som skulle bli helt kär i en sådan väska! Vår semester är dyrbar tid som familjen Taxben tillbringa med mys å utan måsten 🙂 vi gör bara sånt vi vill! Å de e sånt som vi inte hinner annars, resor till mor- & farföräldrar står först på tur!!! Sedan blir de garanterat djurparker på andra plats. Å massa bad! Å liten skulle verkligen älska att packa i en söt väska som hon KAN SJÄLV dra!!!

  Mvh Tanja

  [Svara]

 • Svara Hanna J 16 maj, 2012 at 21:53

  Ugglan är favoriten här hemma! Vi väntar på storken här hemma tills den 21:a juni (gärna tidigare för mig!) så vi har faktiskt inte bestämmt nått att göra på semestern, då vi inte vet hur livet som två barns föräldrar är än. Men är så grymt sugen på att åka iväg i höst till ett varmare land och då skulle lilla ugglan passa så bra till stor prinsessan! Har även gillat på FB 🙂

  [Svara]

 • Svara Anna Anundby 16 maj, 2012 at 22:00

  Superfina resväskor för barn ju!

  I sommar åker vi hela familjen + barnens mormor till Stockholm. Det blir äldsta dotterns (8 år) första riktiga semester och att flyga för första gången är väldigt spännande! Självklart vill hon ha sin alldeles egna resväska men eftersom resan i sig kostar en hel massa (det är dyrt att resa i sverige!!) och jag är föräldraledig med lillayster (3 månader) så får hon nöja sig med en lånad väska som inte alls är så där fin och rolig. Så, hon skulle bli totalt överlycklig av att vinna väskan och skulle malligt dra omkring på den hela vägen mellan Luleå och Stockholm!

  [Svara]

 • Svara Carro 16 maj, 2012 at 22:37

  Ååhh..dom är ju för underbara dom här väskorna. Har kollat på dom ett flertal gånger!
  I sommar åker vi på vår första utlandssemester med vår 9 månaders dotter. Resan bär av till Mallorca, så det ska bli skönt att få koppla av (så gott det går med en liten ;)), få känna värmen och äta gott.
  Ha det så bra! Kram

  [Svara]

 • Svara Annika 16 maj, 2012 at 22:45

  Våra sommarplaner blir att orks å inte planera så mycket å bara vara. Har en kille på 14mån som
  Ska bli storebror i september. Tyvärr har jag svår foglossning å går med kryckor. Men vi ska göra vårt bästa att njuta av sthlms närhet å hälsa på släkt på västkusten. Pappan har lovat om
  Jag inte kan gå bär han nig till stranden, så får jag ligga där som en klubbad säl å njuta av mina pojkars bus i vattnet <3

  [Svara]

 • Svara Johanna 16 maj, 2012 at 23:01

  Sommar, sommar, sommar! Som jag längtar! Jag och min familj startar upp med en solvecka i Turkiet. Därefter blir det lite hemmahäng i Nacka en vecka. Äldsta sonen, sex år, ska gå på seglarskola. Sen tar vi båten över till mitt kära Gotland, i minst tre veckor, för att träffa mormor & morfar och alla andra vi känner. Min lilla Viola tre år har precis brutit armen därför är hon just nu värd den gulliga uggleväskan så att hon på ett enkelt sätt kan få med sig sina leksaker.

  [Svara]

 • Svara Julia 17 maj, 2012 at 07:05

  Har kikat in den söta ”uggleväskan” tidigare fast som ryggsäck. Visste inte att denna variant fanns. Så smart!

  Den skulle passa perfekt till vår lilla kille som i går fick vattkoppor och inte fick resa med pappa för att hälsa på farmor och farfar över långledigheten. Stackarn!

  Med en liten på 8 mån och en 2,5 åring så blir det inga längre resor i sommar. Några turer till sommarstugan vid sjön för att ”bara vara” och slippa allt fix hemma är planerat.

  Dessutom kollar vi in om vi ska besöka något av de vanliga utflyktsmålen, t.ex. Junibacken, Astrid Lindgrens värld, Furuvik eller liknande.

  Håller tummarna och tack för en inspirerande sida!

  [Svara]

 • Svara Bea 17 maj, 2012 at 08:38

  För oss blir det inte mycket till semesterresor i sommar då vi snart flyttar in i vårt hus. Mycket tid kommer att läggas på pyssel där. Något vi dock kommer göra är att resa till Astrid Lindgrens värld, min två-åring ska ge bort sina nappar till Pippi. Då skulle en egen resväska passa perfekt!

  [Svara]

 • Svara Julia 17 maj, 2012 at 09:22

  Vi ska vara i Sverige i år med små utflykter som Astrid Lindgrens värld och Kolmården, vi har inte riktigt planerat utan tänkte ta det lite som det kommer beroende på väder och så 🙂

  [Svara]

 • Svara Nathalie-Mamma till Athida och Edwin 17 maj, 2012 at 12:19

  Vi har bara planerat att vi ska till kolmården. när vet vi inte, men dit ska vi. Ev en kryssning med då dottern vill åka stora båten. så tror hon skulle älska att ha en egen liten väska att packa ner sina saker i.

  [Svara]

 • Svara Chiaki 17 maj, 2012 at 12:29

  Får man vara med fast man vill ha väskan för sig själv?
  Den enda plan jag har för sommaren är att jag ska åka på cykelutflykt. Jag ska ha goda smörgåsar och kakor på pakethållaren. Sen ska jag åka dit jag känner för, bara njuta av det gröna och äta av min mat. Underbart!

  [Svara]

 • Svara Malin 17 maj, 2012 at 13:59

  Jag och dottern hade tänkt spendera sommaren hos mormor och morfar och förhoppningsvis blir det någon kortare resa så dottern får uppleva ngt skoj i sommar, hennes pappa måste tyvärr jobba hela sommaren så vi får försöka roa oss själva på bästa sätt.

  [Svara]

 • Svara Viktoria 17 maj, 2012 at 15:09

  Hej!
  Vår plan inför sommar är:
  1. Flytta till vår nybygda lgh i Sthlm, från Småland, i juni.
  2. Gifta oss i Småland, i juli.
  3. I augusti börja nytt jobb.

  Däremellan ska vi njuta av Sthlms skärgård och varandras sällskap!

  Det är våra sommarplaner.

  [Svara]

 • Svara Lina 17 maj, 2012 at 15:22

  Den enda planen vi har i sommar är att besöka Mumindalen i Finland. Vi stannar troligtvis till i Stockholm också, eftersom att vi tar oss till Finland med färja från just huvudstaden. Det vore ”görcharmigt” om sonen fick resa med en alldeles egen resväska! Han skulle nog också välja apan.

  [Svara]

 • Svara Emma 17 maj, 2012 at 15:27

  Vilka söta väskor! Den här sommaren ska vi resa till Indonesien i 5 veckor där vi kommer dyka och snorkla, bestiga vulkaner, titta på spökdjur i djungeln och njuta av balinesisk dans. Min 7-åriga dotter som är alldeles galen i djur (kanske inte så konstigt eftersom båda hennes föräldrar är zoologer) skulle verkligen behöva en väska där vi kan klämma ner alla gossedjur som ska med. Både Hundis (som är stoooor), Myris-Slokis, Sälis, Näbbis-Bävris, Koalis och en till som jag glömt namnet på ska med på äventyret. Varje kväll frågar Alva exakt hur många gossedjur som kan följa med. I finväskan kanske hela gänget skulle få plats?

  [Svara]

 • Svara Johanna 17 maj, 2012 at 15:32

  Vilken härlig tävling! Vi reser en hel del både på semester +och hälsar på min familj som är spridd över 3 länder. I år har vi fått en liten så vi har bokat en vecka i Danmark och sen några dagar i Stockholm +Luleå där jag har min familj. 🙂 Blir lite kortare resor nu i början och så får vi se om vi kan/vågar oss på att resa lite längre nästa sommar.

  [Svara]

 • Svara Sara G 17 maj, 2012 at 15:33

  Vi ska lämna Småland för en flytt norrut i 3mån där vi har halva vår familj och många vänner. Väskan kommer passa perfekt till vår lilla Kerstin som ska packa ner sina leksaker som ska med till farmor och farfar.

  [Svara]

 • Svara Ewa 17 maj, 2012 at 15:59

  Vi ska spendera hela sommaren i Toronto, Kanada, hos min mans föräldrar och syskon. Det är första resan över Atlanten sedan vår dotter föddes, så vi ser alla fram emot att ses och få spendera nästan två månader tillsammans. Vi ska även passa på att träffa alla vänner, äta en massa sushi och njuta av sommarvärmen. En alldeles egen färgglad resväska skulle givetvis förgylla den här och alla kommande långa flygresor till Toronto för min dotter!

  [Svara]

 • Svara stina 17 maj, 2012 at 18:11

  Tjohoo! Våra semesterplaner är… …helt enkelt att vi inte har några planer! Känner ett behov av att ta allt lite som det kommer – är det sol en dag åker vi till stranden, lite molningt blir det picknick i skogen, besöka djurparker, vattenland, sitta i trädgården, sitta ute halva natten, sova i vindskydd med barnen eller varför inte köpa en sista-minuten resa till Rom för en helg? Det hade vi gärna gjort med en resväska i form av Ugglan eller Biet 🙂 Flickorna har ryggsäckarna och de är ju bara så söta!!!

  Kram Stina

  [Svara]

 • Svara Malin 17 maj, 2012 at 18:58

  Åh vilken underbar tävling! Tycker dom är så otroligt fina dom små väskorna, och inte bara de, dom verkar smarta också med bra fack etc! Vill absolut vara med & tävla om en sådan till min lilla dotter!

  Våra sommarplaner blir att fara iväg lite runt om i sverige, vi ska vara ute hos våra föräldrar på landet en del, vi kommer åka till Göteborg & besöka diverse platser runt om. Blir ingen utomlandsresa för oss i år, utan en sommar hemme i Sverige 🙂 Självkart blir det djurpark också, det älskar vår dotter!

  Tack för en grym tävling! (Har även gillat på Facebook)

  [Svara]

 • Svara CiliaH 17 maj, 2012 at 19:31

  Åh! De är så fina de väskorna. Matilda har ugglan som ryggsäck och skulle såklart gärna vilja ha en egen resväska, antingen ännu en uggla eller varför inte en nyckelpiga, när vi ska åka till en sommarstuga i Finspång i sommar. Jag kan se lillans lycka framför mig över att ha en egen resväska att packa sina saker i till semestern.
  Blir ingen ”lyxigare” semester i år så då hade en lyxig väska till lillan piggat upp tillvaron. Bara älskar Skip Hops väskor!

  Kram

  [Svara]

 • Svara Hanna 17 maj, 2012 at 19:35

  Våra sommarplaner är…att njuta av hemester i huset som precis är klart. Jag tror att det blir många picknickar på gräsmattan, konster i grannarnas studsmatta och brottningsmatcher i barnpoolen. Har vi bara solen med oss kommer det att bli toppen!

  I höst hoppas vi på en charter, då vore en uggla riktigt fint sällskap 🙂

  [Svara]

 • Svara lillal 17 maj, 2012 at 19:48

  Åå så söta Oscar skulle gärna vilja vinna en sån 🙂 Gillar redan på FB 🙂

  Vi ska åka 1v till Turkiet i juni och sen igen i slutet av aug. Nästan hela juli tillbringar vi på vårt landställe nere på Västkusten och sen några dar i Dalarna. Så hoppas vi att vi hinner med Liseberg oxå 🙂

  Hoppas hoppas 😉

  [Svara]

 • Svara Kicki jonsson 17 maj, 2012 at 19:53

  Våra planer för sommaren är en veckas härlig solsemester på menorca. Vi ska åka med goda vänner och deras dotter är lika gammal som vår dotter Pauline. På flyget kommer det att behövas en väska med leksaker så lilltjejen kan sitta still. Sedan blir det sommar i Nacka och Sverige. Hälsningar Kicki ps tack för bra pass idag.

  [Svara]

 • Svara Ella 17 maj, 2012 at 20:42

  Vi ska dra iväg ett par månader och resa med våra 3 barn under gemensam föräldraledighet. Äldsta flickan på 4år skulle gråta av lycka över att få dra runt på en uggleväska när vi ska vara borta så pass lång tid:-)

  [Svara]

 • Svara Johanna - Max mamma och gravid! 17 maj, 2012 at 21:14

  Den här sommaren ska vi bara vara hemma och njuta utav skärgårdslivet!
  Härliga dagar på stranden, loppisar, park och skogs häng och massa annat som sommaren har att bjuda på!
  OCH njuta utav mitt liv som tvåbarns mor <3

  Håller nu tummarna att mina grabbar också kan dra en liten väska eftersig när vi ska åka på lång.sem någon gång!

  [Svara]

 • Svara Lotta 17 maj, 2012 at 22:26

  Ååå vad fina dessa är! Vi är ganska ofta på resande fot eftersom vi har släktingar på olika håll! Därför hade en sådan väska varit toppen för vår grabb som dessutom fyller 1 år på söndag!
  Till sommaren blir det en långresa ner till ”skåneland” och släkten där! Vi ska vara några nätter i stuga, besöka några marknader, Skånes djurpark, fiska och mysa i naturen. Efter detta bär det av mot Österlen och de ljuva sandstränderna, förhoppningsvis lite bad och sist men inte minst blir det lite storstadsliv i Malmöregionen. Det blir besök på bästa folkparken i Malmö och kanske en och annan picknick! En härlig sydlig Sverigesemester som vi redan ser fram emot! Förhoppningsvis med en fin väska i bagaget:)
  Lotta & sonen Jonah

  [Svara]

 • Svara Lina 18 maj, 2012 at 07:37

  Åh, en sån vill min son gärna vinna!
  Min mamma bor 35 mil bort och sonen min älskar att åka ”stoora” tåget och hälsa på mormor och morfar. Nu när han snart är tre vill han gärna vara med och packa och då vore det perfekt att han en alldeles egen väska att packa i. Jag tror nog han helst skulle vilja vinna ugglan. 🙂

  [Svara]

 • Svara Lina 18 maj, 2012 at 11:29

  Vi har en liten plutt på 8 månader som vi ska tillbringa en massa tid med båda två 🙂 Vi ska vara i Skåne, hemma i trädgården, hos släkt o vänner. Efter en mardrömslik resa till Egypten i januari (då plutten hade kolik..) stannar vi hemma den här sommaren. Men till våren vill vi resa o jisses vad härligt om vi får med oss en så söt väska då 🙂

  [Svara]

 • Svara Carina 18 maj, 2012 at 11:34

  Första utlandssemestern med guddottern ger en bättre upplevelse med egen resväska!
  Hon blev överförtjust i nyckelpigeväskan, så den hade varit förstahandsvalet om hon vinner!
  Hon fyller dessutom två år den siste maj, så det hade varit en bra kombinerad födelsedagspresent/present inför den kommande Greklandsvistelsen i september månad.

  [Svara]

 • Svara Morfar Lennart 18 maj, 2012 at 11:43

  Första och enda barnbarnet ska vi ta med oss till Kreta i sommar. Hon babblar mycket om att sola och bada, äta tziki och dricka ouzo (barnvänlig såklart!)
  Hon är den största glädjen i mitt liv, och hon förtjäntar såklart den bästa presenten från sin morfar!
  På sin närstående födelsedag har hon av sin morfar, som är konditor, önskat sig en nyckelpigetårta, därför blir valet om hon vinner så klart en nyckelpigeväska!

  [Svara]

 • Svara Åsa 18 maj, 2012 at 21:32

  Oj vilka underbara väskor. Skulle passa fint som present åt min dotter som fyller 6 år i juli. Vår sommarplan är att vara på västkusten i vår båt.

  [Svara]

 • Svara Maria 18 maj, 2012 at 23:30

  Våra inbokade planer är att åka ner till barnens farmor i Stockholm, för att sedan åka förbi barnens mor och farföräldrar på hemvägen. Så en smidig och snygg väska vore super för vår lillgrabb Devin som snart är 3 år. Han ska ALLTID bära ALLT själv, oavsett hur tungt eller mycket det är, man får inte hjälpa han. Han packar alltid i ordning leksaker och kläder (mamma får komplettera) själv när vi ska någonstans. Han vill alltid hjälpa till, och jag kan se en bild framför mig när han går så stolt med sin nya väska fullproppad med leksaker (och säkert en och annan ”mojot” också som är en favvis!)
  Ha en fin helg!

  [Svara]

 • Svara Elin 19 maj, 2012 at 03:02

  Åååå, jag bara älskar uggleväskan! Vi har inte så mycket inplanerat i sommar. Det blir en Sverigesemester med besök i Stockholms skärgård och en tur till Kolmårdens djurpark. Resten av tiden semestrar vi på hemmaplan.

  [Svara]

 • Svara Anna M 19 maj, 2012 at 17:13

  Vi ska vara hemma och kanske åka på lite mindre resor. Vi har precis kommit hem från en långresa på 3 månader med de små där vi nyttjade föräldraledigheten till lite resor.

  Skånes Djurpark ligger på listan i år och kanske ALV eller Legoland – om vi får ihop det. Hoppas att dottern får packa egen liten reseväska. Kram och tack för en inspirerande blogg!

  Gillar på Facebook också (Anna Ka M)

  [Svara]

 • Svara elin lindström 20 maj, 2012 at 21:30

  Hej!!

  Vilken rolig tävling!! I sommar har vi planerat en vecka på härliga Böda på Öland. Sen åker vi i slutet av sommaren till Mallorca, det är ju perfekt att denna ursöta väska då fungerar som handbagage ti
  ll småtjejerna

  Tack för super inspirerande blogg!!

  [Svara]

 • Svara Moa 21 maj, 2012 at 06:55

  Hej!

  Vi kommer ta en liten Weekend ner till Sthlm. Bo på hotell och besöka Gröna Lund och Skansen. Det blir första riktiga semestern för vår lille kille som blir två år i sommar. Så det ser vi verkligen fram emot och vi hoppas att tågresan går bra då han aldrig åkt tåg så långt tidigare.

  Ha en fin sommar!
  Moa

  [Svara]

 • Svara Heja mamma! 21 maj, 2012 at 11:04

  Mina barn älskar väskor, liksom sin mor!

  Vi åker en vecka till Gotland och i augusti till Turkiet, tydligen samma ställe som ni. Vi ska också hinna med att bila upp till mina föräldrar i Norrland, ääända längst upp i Sverige, så bra väskor är A och O.

  [Svara]

 • Svara Ellen 21 maj, 2012 at 12:15

  Om några veckor tar jag med mig min son och min mamma och flyger till Finland för att hälsa på släkt och vänner. Det blir min sons allra första flygresa (spännande!) och första gången han träffar sina släktingar på andra sidan Östersjön. Apväskan är ju bara för söt och min son är superförtjust i apor (han kallar dem olyckligtvis 😉 ”paappaaa”) Så här hålls tummarna extra hårt!

  [Svara]

 • Svara Girle 21 maj, 2012 at 15:56

  Vilka underbara väskor! I sommar prickar vi in flera semesterformer. Först ska storasyster Maja få följa med farmor till hennes landställe. Det blir första gången lillan åker på egen semester – stort! Efter det blir det häng med barnen i stan ensam någon vecka innan vi drar till västkusten en vecka där pappa äntligen ansluter efter några dagar, till min familjs landställe. Sedan blir det stan igen, fast med hela familjen innan vi till sist avslutar sommaren, föräldraledigheten och semestern med en vecka på sunwing på gran canaria. Det vore så kul om barnen kunde ha en fin väska på alla dessa härliga rutter med både bil, tåg och flyg.

  [Svara]

 • Svara Hanna 21 maj, 2012 at 17:51

  Fantastiska väskor! Våra söner Sixten och Erland skulle behöva en stor väska att packa i eftersom vi ska flänga land och rike runt hela sommaren känns det som. Först Gotland, sen Danmark, sen Tyskland, sen Skåne, sen en sväng hem till Stockholm innan vi ska på bröllop och 90-årsfest i Sörmland och sen en sväng upp till mannens familj i Norrland. Då behöver man packa med sig mycket grejer och smart då att kunna dra väskan efter ifall den är fullpackad!

  [Svara]

 • Svara susanna 21 maj, 2012 at 20:29

  älskar också de här väskorna! Lukas och Isak skulle vara så stolta med såna där 🙂
  vi har bestämt oss för en lugn sommar, minstingen är bara två månader och vi behöver få njuta lite här hemma, nyinflyttade i vårt hus. det blir sköna dagar i egen trädgård och sandlåda och dagsutflykter max en timmes radie ifrån oss. vi blev så brända av långa resor med små barn som slutade sova och blev sjuka långt hemifrån att vi måste vila upp oss hemma en sommar (bra väder tack!). sen kan vi ladda om för längre resa nästa år…. 🙂

  [Svara]

 • Svara Angela Abrahamsson 23 maj, 2012 at 14:48

  I sommar ska vi ta igen den semester vi inte fick förra året. Det kommer bli Öland, älskade Gotland och förhoppningsvis hinner vi med en resa till Italien senare.
  Min önskan vore att även få komma iväg till min pappa som seglar i Grekland, sedan 1 år tillbaka.
  Våra två barn fyller 4 och 8 år den 2 & 3 juli, och detta hade varit en fantastisk present till semestern.
  Tack för fantastisk träningsinspiration.
  // från ”bullmamman”

  [Svara]

 • Svara louise mamma till Hugo 25 maj, 2012 at 16:08

  Hej
  Har gillat den svenska återförsäljaren på Facebook.

  I sommar blir det en sommar i Sverige då vi måste spara pengar, då jag börjar plugga till hösten.
  Vi kommer åka upp till sommarstugan utanför Hörvik. Men även en runda till min bror och hans fästmö som bor i Stockholm står på schemat. En egen resväska hade varit super till sonen på snart 3 år. Sen ska vi hus sitta mormor och morfar och farmor och farfars hus, så det blir en massa resande och packande, smidigt att kunna dra hans väska i stället för att bära.

  Tack för en inspirerande blogg.

  // Louise

  [Svara]

 • Svara Cathrine 25 maj, 2012 at 18:51

  Åh, dessa väskor är ju så underbart fina! Skulle passa perfekt till sonen på alla kommande resor. Både jag och mannen älskar att resa så självklart ska sonen få uppleva allt spännande som finns i vår vackra värld. Planer inför både Kanarieöarna och USA finns, men just i sommar håller vi oss hemma i Sverige. Lite småresor med några nätter på hotell och i stugor blir det för vår del, och denna väskan skulle ju passa perfekt även då till min lilla prins!

  Tack för en toppenblogg med massor av inspiration! Mest av allt gillar jag all reseinspiration, och alla små tips om hur ni tänker inför resor och så! Fortsätt med detta toppen jobbet du gör!

  Kram Cattis

  [Svara]

 • Svara Anton 26 maj, 2012 at 21:58

  Jobba i norge, en tur i skärgården och en massa kortare tripper- perfekt med en lite väska att ha packad med grejer till Lillan- några böcker- inne/ute leksaker, extra solhatt, solkräm, tröja och lite mellis. Bara att kasta in i bilden och dra iväg på alla de där spontanutflykterna jag lovat mig själv att vi ska göra denna sommar då vi båda ska vara föräldralediga tillsammans med vår älskade dotter!

  [Svara]

 • Svara Emma 26 maj, 2012 at 22:10

  Dessa väskor är så söta 🙂
  Jag ska jobba och så ska vi flytta i juli, så det blir inte så mycket semester för oss. Så det skulle ju vara perfekt med en väska som piggar upp vår 2 åring. Flytta är ju inte det roligaste för små barn. Men med en egen väska så kan han ju packa när vi ska iväg på lite dagsutflykter till Öland och Astrids lindgrens värld.
  // Emma

  [Svara]

 • Lämna kommentar