Lofsans bloggtävlingar

Tävla om tre timmar personlig träning med Lofsan

Eftersom det var så många som hurrade när jag föreslog att jag skulle tävla ut PT-timmar tillsammans med mig så är det såklart det jag ska göra!

När Lofsans fanpage på facebook får 300 fans kommer jag att göra ett upprop där alla intresserade får anmäla sig. Sedan lottar jag ut 3 timmar bland de som anmält sig, tre personer får varsin timme med mig på SATS Odenplan med andra ord.

In och Gilla!Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Aniika 24 augusti, 2011 at 00:01

  har ju redan gillat… 🙂

  [Svara]

 • Svara Nea- 2barnsmamma till en 08:a & 09:a 24 augusti, 2011 at 06:57

  är det nu man skulle ha varit stockholmsbo?! attans!

  [Svara]

 • Svara jojjan 24 augusti, 2011 at 10:12

  Åh, att du inte kom med den här utlottningen för ett halvår sen! Har flyttat från storstan! Hade jag bott kvar i Stockholm hade jag inte tvekat en sekund från att anlita dig som PT. Gratis eller ej!

  [Svara]

 • Lämna kommentar