Lofsan

Tävla om träningskläder för gravida

När jag har varit gravid har jag saknat snygga träningskläder i funktionsmaterial med plats för magen. Jag hann inte vara först med att skapa en träningskollektion gravidplagg utan det var Åsa.

Gravid eller inte, det är alltid skönt att vara i form och känna sig stark. Utan kläder är det dock inte lika roligt eller lätt. Flåsa är en kollektion speciellt framtagen för den gravida kvinnan. Kläderna går dock lika bra att ha både innan och efter graviditetens nio månader.


En av er läsare kommer att vinna ett valfritt plagg från Flåsa! Besök webshopen och bestäm vilket plagg du skulle vilja ha om du vinner. Skriv en kommentar till detta inlägg med ditt namn och önskat plagg senast på fredag 25/11.

Lycka till!

Och vet ni: om ni skriver Lofsan efter ert namn när ni beställer kläder får ni 10% rabatt på beställningen! (Exempel: Lovisa Sandström Lofsan)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Filda 22 november, 2011 at 12:37

  Min syster fyller år på julafton och det är alltid lika svårt att hitta på både födelsedagspresenter och julklappar! Nu är hon gravid och vad skulle inte passa bättre som present än ett par tights (eller en t-shirt) från Flåsa i storlek small så att hon kan träna så långt som möjligt in i graviditeten!

  [Svara]

 • Svara Johanna 22 november, 2011 at 12:42

  Jag är gärna med! Vad roligt att det nu finns smidiga kläder att träna i. Eftersom målet för kommande graviditet är att inte förvandlas till en uppblåst flodko så skulle det sitta fint med ett par Tights (eftersom byxor var mitt största problem vid förra graviditeten).

  [Svara]

 • Svara Karin 22 november, 2011 at 13:47

  Jag är då sugen på ett par tights i stl M. För det var det stora problemet förra graviditeten och verkar bli det den här gången oxå…

  [Svara]

 • Svara Lili 22 november, 2011 at 14:07

  Jag är så sugen på t-shirt.
  Hoppas på tur!

  [Svara]

 • Svara Frida Johansson - Militärmamman 22 november, 2011 at 14:23

  Som jag har letat! Hemma tränar jag till och med i endast trosor för att få bort trycket mot nedre delen av magen. =/ Jag vill vinna byxorna! Lätt!!

  [Svara]

 • Svara Hanna Niva 22 november, 2011 at 14:31

  Åh vilken bra tävling för mig ! 🙂 Jag har problem att hitta ett par träningsbyxor för min allt växande mage så ett par tights skulle vara helt perfekt !! Så kul med en kollektion för gravida !

  [Svara]

 • Svara Jag tävlar träningskläder för gravida! « Militarmamman's Blog 22 november, 2011 at 14:33

  […] i källaren tränar jag iklädd endast trosor nertill… Alla sätt är bra, ni vet! Nu har Lofsan en tävling på sin blogg där man kan vinna träningskläder för gravida. Bara att välja ut […]

 • Svara Lillemor 22 november, 2011 at 14:43

  Ett par tights i storlek L skulle vara helt underbart. De skulle passa nu egtetsom min gravidmahe envist hänger med ännu och skulle vara super om jag förhoppningsvis blur gravid igen så småningom 😀

  [Svara]

 • Svara Marit 22 november, 2011 at 15:36

  Hejsan, vilken kul tävling! Jag skulle helst vilja vinna allt MEN om jag måste välja så blir det den ursnygga t-shirten i storlek L! Den skulle förutom att passa perfekt till min växande mage tvinga mig iväg till gymmet för att visa upp den! 🙂

  [Svara]

 • Svara britta bloggar 22 november, 2011 at 15:40

  Åh jag vill vara med! Skulle välja tightsen, helt omöjligt att träna i de jag har nu. Och jag är bara i v 22, vill inte veta hur det kommer att gå senare…

  [Svara]

 • Svara Emmie 22 november, 2011 at 16:14

  Åh, äntligen skulle jag vilja säga!
  Under förra graviditeten var jag tvungen att släppa mina snygga, sköna tights ganska tidigt och sen träna i löst sittande trikåbyxor istället…inte idealet om du frågar mig.
  Därför vill jag supergärna vinna ett par tights så att jag denna gången kan träna i tighta, välsittande, snygga byxor under hela graviditeten 🙂

  [Svara]

 • Svara Kim 22 november, 2011 at 16:18

  Jag kom precis från gymmet där jag svettade ner mitt bomullslinne från HM.. Vore grymt med ett gravid-linne i strl M istället! Tränar på ett tjejer-endast-gym i Boston där jag bor, och har inte sett en enda gravidmage (förutom min egen som redan är oroväckande stor trots över 3 månader kvar) på gymmet, väldigt trist tycker jag. Dock är alla tränare grymma eftersom nästan alla själva fött barn och hållt igång under graviditeten. Jag tänker köra in i det sista!!! Tack för underbar inspiration!!

  [Svara]

 • Svara Anna 22 november, 2011 at 16:49

  Äntligen!! Har letat länge efter träningskläder för en växande mage men utan resultat. Skulle jag vinna är tightsen mitt främsta val!! Bra reklam också för Flåsa när jag instruerar mina klasser på Nordic Club i Kalmar. Kul tävling!

  [Svara]

 • Svara Sara *SARASDIARY* 22 november, 2011 at 19:26

  Ååå äntligen! Jag har letat som en galning efter träningskläder för gravida och allra helst byxor har varit riktigt svårt. Så jag skulle välja tightsen storlek S om jag skulle vinna 🙂 Dessutom perfekt att kunna vika upp byxorna så de blir trekvartsmodell!

  [Svara]

 • Svara Emelie 22 november, 2011 at 20:05

  Vilken fantastisk tävling… Jag vill vara med!!
  Vinner jag så skulle jag vilja vinna ett par tights… Det skulle verkligen vara träningsmotivation också att kunna ha ett par träningskläder som passar och dessutom är så snygga.. Jag håller mina tummar!

  [Svara]

 • Svara Erika - Emblas mamma 22 november, 2011 at 20:44

  Träningskläder för gravida svämmar det ju inte direkt över av så detta var en positiv nyhet!
  Jag vill vara med och tävla! Hoppas jag vinner ett linne : )

  [Svara]

 • Svara Mimmi 22 november, 2011 at 23:32

  Hej!
  Jag skulle behöva ett av dessa snygga linnena i strl S!:)
  Mvh Mimmi

  [Svara]

 • Svara Jessica Norrbom 23 november, 2011 at 06:41

  Hej!
  Vill supergärna vinna tightsen. Är i vecka 28 och hoppas kunna träna länge till, men att träna i ett par trekvartsbyxor i bomullstrikå är inte så skönt när man svettas. Vore underbart att känna sig fin även på gymet, känner mig ändå lite uttittad med magen när jag går omkring!! Har verkligen saknat bra tröningskläder, och framför allt byxor!
  Hoppas, hoppas!!

  [Svara]

 • Svara Växande mage men saknar outfit? « Löpning enligt mig 23 november, 2011 at 07:54

  […] Lofsan som bloggar på Allt för föräldrar har just nu en tävling om träningskläder för just växande magar. Jag är i vecka 22 och har insett att mina nuvarande träningskläder kommer inom kort att vara för trånga dels för att kränga på mig dem och dels för att kunna göra något logiskt på gymmet! (Lite onödigt att gå till gymmet och inse att jag inte kommer att göra övningarna fullt ut!) […]

 • Svara Löpningenligtmig 23 november, 2011 at 07:58

  Äntligen! Tänk att det äntligen finns träningsoutfit för växande magar nu när jag går i tankar som ”hur ska jag få plats i dessa?!”. 🙂

  Jag är gärna med i tävlingen om tightsen i storlek M. Är nu i vecka 22 men ser redan färdig ut för BB!

  [Svara]

 • Svara Emma Karlsson 23 november, 2011 at 12:04

  Själv är jag ju inte gravid för tillfället, men min syster är och hon skulle verkligen behöva komma igång och träna då hon redan har ett barn sen innan och behöver vara i bra form när hon ska bli två barns mor. Hon kommer ofta med ursäkter för att inte träna men jag vet också att hon känner sig otroligt obekväm med all form av träning på gym/grupper, fast att hon egentligen skulle vilja. Kanske kan ett par snygga tights i strl L göra det enklare för henne att komma iväg och satsa lite på sig själv. Vi systrar kommer iaf köpa linnet till henne och hon skulle ju bli toppenfin i ett helt sätt vilket kan underlätta för att komma iväg regelbundet (tycker iaf jag)!

  Emma Karlsson

  [Svara]

 • Svara Sara G 23 november, 2011 at 14:59

  Åh detta inlägg kunde inte komma mer passande. Jag är i v21 och i stort behov av ett par nya träningsbyxor. De jag har nu börjar bli hårda mot magen.. Så jag önskar därför vinna tajtsen!

  [Svara]

 • Svara zandra 23 november, 2011 at 21:04

  hej 🙂
  vad kul med gravid-träningskläder!
  om jag vann skulle jag vilja ha tightsen.

  mvh Zandra

  [Svara]

 • Svara Ida 23 november, 2011 at 22:38

  Jag trillade in på Flåsa bara för ett par dagar sedan, så himla snygga kläder. Jag är själv gravid med mitt första barn och har pga ett envist illamående inte kunnat träna på ca 12 veckor. Sedan tonåren har jag tränat regelbundet och känner nu inte igen min kropp. Jag som aldrig har haft ont i ryggen får det efter bara 1 h stillasittande (och är bara i v 18…). Nu mår jag äntligen mycket bättre och tänkte komma igång med träningen och hoppas därför att jag kan vinna en t-shirt i storlek small att peppa mig med 🙂 Det skulle vara toppen!

  [Svara]

 • Svara Lisa 24 november, 2011 at 00:22

  Åh, jag är i stort behov av ett par tights som inte skär in allt för mycket. Vore skönt att slippa se sina lovehandles i spegeln på gymmet. Har vanliga tights nu och resåren är VÄLDIGT hård. Varken snyggt eller bekvämt. Hoppas på tur!!!

  [Svara]

 • Svara Carin 24 november, 2011 at 09:40

  Ett par byxor hade jag gärna vunnit, börjar bli obekvämt med vanliga träningsbyxor nu.

  [Svara]

 • Svara Cecilia 25 november, 2011 at 20:40

  Åh, vilka snygga träningskläder! Förra graviditeten gick jag upp nästan 30 kg eftersom jag slutade träna och ”unnade” mig mer mat än jag och bebisen behövde. Denna gången har jag hållt igång med träningen och äter lagom mycket. Känner mig stark, har bara gått upp lite grann och hoppas kunna träna ända fram tills lillasyskonet kommer i mars. De fina tightsen hade ju helt klart underlättat träningen i takt med att magen växer!

  [Svara]

 • Lämna kommentar