Lofsan

Tävla om PT-timme tillsammans med Arla

 Nu kommer det att bli ordentlig ordning på den här vårträningen. Vi sporrar varandra! Jag äter ofta Keso innan jag tränar och Arla Keso går nu in som pepp-partner till alla Lofsianer som läser min blogg.
 
 Jag kommer att ladda upp mina träningsbilder på Instagram tillsammans med #KesoGo och #Lofsianer. Gör det ni också så har vi chans att få extra mycket pepp och även vinna fina priser från Arla Keso!
 
 Detta är ett kul initiativ Arla! Alla behöver en extra high-five ibland för att orka fortsätta kämpa. Jag kommer att tävla ut en PT-timme IRL eller en PT-vecka online tillsammans med en Röhnischoutfit bland alla er som taggar era instagram med #kesogo och #lofsianer.
 
 


Här kan ni kolla på andras bilder.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Emma 18 mars, 2014 at 23:54

    När är denna tävling slut?

    [Svara]

  • Lämna kommentar