Lofsan

Tävla om PT-timme med mig!

Jag har fått frågor om hur man ska göra för att vinna ett PT-pass med mig och lovade att berätta mer. Du får komma till Rosa Skrot och tillsammans kör vi ett pass anpassat efter dina mål. Om du inte bor i Stockholm kan du välja att få kostcoachning via mail istället eller om du vill ha mitt paket med 12 hemmaträningspass. Du bestämmer!

För att vara med och tävla behöver du göra ett inlägg i din egen blogg och berätta om ditt bästa aktivitetstips för barn en varm sommardag. Länka ditt blogginlägg hos mig så att jag vet att du är med och tävlar!

Läs mer här:

http://blogg.alltforforaldrar.se/lofsan/2013/05/31/tavling-med-danonino-vinn-6-biljetter-till-finalen-av-fotbolls-em/


Detta inlägg är i samarbete med Danonino.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Anneli 7 juni, 2013 at 20:14

  Jag tävlar en gång till. Sommartips nummer två…
  Hyr en kajak…
  http://lifeincerise.se/2013/06/06/dagens-aktivitettips/

  [Svara]

 • Svara Marie 7 juni, 2013 at 22:02

  Härliga vinster (ffa 2:a priset som enligt mig borde ha varit 1:a priset)!
  Är det möjligt att köpa kostcoachning via mail eller gör du ett undantag?

  [Svara]

 • Svara Jeanette 8 juni, 2013 at 08:08

  Vad synd att jag inte har en blogg…

  [Svara]

 • Lämna kommentar