Lofsan

Tävla om biljetter till Eurovision!

Nu får ni nåt rejält att bita i! Vem vill gå på Eurovision-finalen? Tillsammans med Visa tävlar jag nu ut två biljetter till Eurovision Song Contest-finalen den 14 maj och två biljetter till The Family Final den 14 maj. 
 

Har du hört talas om kontaktlös betalning? Den nya tekniken gör det möjligt att betala med vad som helst! Du blippar bara till exempel ditt kontaktlösa kort, mobil eller blipparmband mot betalterminalen och så är köpet klart! Så snabbt och enkelt. Jag älskar när teknik, appar osv gör livet enklare, snabbare och smidigare! 
 
Visa lanserar nu i samband med Eurovision Song Contest 2016 en limiterad upplaga av det här nya sättet att betala i form av unika armband som man bara behöver blippa för att betala kontaktlöst. Det här är en helt nytt kontaktlöst sätt att betala och publiken under finalen och semifinalerna av Eurovision Song Contest blir först ut med att få prova, tillsammans med besökarna på eventområdet Eurovision Village i Kungsträdgården i Stockholm. Blipparmbanden är giltiga t o m 31 oktober 2016 och går att betala med även efter Eurovision Song Contest, vid alla kortterminaler som tar kontaktlösa kort världen över.

 
Vem som helst kan skaffa ett armband, men eftersom det är limiterad upplaga så är det först till kvarn som gäller. Besök Visas tält i Eurovision Village i Kungsträdgården för att hämta ut ditt blipparmband. Mer info om armbanden och hur man använder dem finns på http://visa.se/blippa.
 
För att vara med och tävla behöver du bara svara på frågan:  
 
Under vilket belopp behöver du inte använda pinkod när du betalar kontaktlöst?
 
(Tips: Kika här! Visa.se/blippa)
 
Skriv ditt svar i kommentarsfältet tillsammans med ditt bästa Eurovision-minne (kom ihåg att ange din mailadress) så är du med och tävlar om biljetterna. Lämna ditt svar senast den 10 maj.  
 
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 
 
I samarbete med Visa Europe.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

60 Kommentarer

 • Svara Åsa 9 maj, 2016 at 15:30

  Svaret på frågan är 200 kr. Bästa eurovision är helt klart när tre coola killar i guldskor vinner. Det var första gången jag såg Eurovision och tyckte det var så spännande! (skrattmajan@gmail.com)

  [Svara]

 • Svara Ulrika 9 maj, 2016 at 15:34

  Under 200kr behöver du ej ha kod. Mitt bästa minne är när Herreys vinner Eurovision 1984 och jag är igentligen för liten för att vara vaken men mina föräldrar väcker den sovandes dottern på golvet så att jag fick se och höra dom sjunga vinnarlåten . Diggelo

  [Svara]

 • Svara Maria Lafrenz 9 maj, 2016 at 15:40

  200 kr.

  Utan tvekan, bästa minnet var förra årets stjärna Måns! Eurovision är något vi (jag) ser varje år och för första gången på 14 år satt hela familjen och hejade hela kvällen/natten tillsammans framför TVn, utan tjat om att vara tysta eller vi kan väl se tillsammans. Magiskt roligt och ett underbart familjeminne. (Kan tilläggas att det var 3 killar som vanligtvis sitter med varsin padda)

  [Svara]

 • Svara Pillan 9 maj, 2016 at 15:43

  Hej! Under 200kr är svaret! Mitt bästa minne: när ,Carola är med med främling jag va pytteliten men kommer ihåg det som igår helt fantastiskt

  [Svara]

 • Svara Josefin 9 maj, 2016 at 15:52

  Svar: Under 200 kr

  Mitt bästa Eurovisionminne är Måns vinst förra året. Har alltid velat se live och vore så häftigt att göra det i år med bästa låten!

  /Josefin

  [Svara]

 • Svara Jessica Dalin 9 maj, 2016 at 16:11

  Svar på frågan: köp under 200kr går att blippa. Mitt bästa minne från ESC är år 2002 när Afrodite tävlade för Sverige, var då en 10 år gammal tjej som älskade deras silverkläder och sydde själv egna samt uppträdde på veckans roliga timmen i skolan haha 🙂

  [Svara]

 • Svara Madeleine Hjort 9 maj, 2016 at 16:12

  Svar:Beloppet är under 200 kr.
  Mitt bästa minne är när Carola slog igenom 1983 med Främling.
  Gissa om alla var Carola i skolan. Och det bästa är att hon fortfarande levererar och är av våra största artister.

  [Svara]

 • Svara Manuela 9 maj, 2016 at 16:15

  Svaret är under 200kr. Bästa Eurovisionminne är den gastkramande finalen med Carola 1991 (?), när det stod mellan hennes fångad av en stormvind och nåt annat lands låt, båda låtarna låg på samma poäng och nu skulle antalet tolvor avgöra vem som skulle kamma hem segern. Var bara 10-11 år på den tiden, men minns hur festen mina föräldrar hade plötsligt bara stannade av, alla höll andan, vi barn hade gjort flaggor som vi satt och viftade och hejade med, och vilket jubel det sen blev i huset när Carola visade sig ha flest tolvor. En fantastisk kväll som lever kvar i minnet trots min ringa ålder.

  [Svara]

 • Svara Karen Arista 9 maj, 2016 at 16:18

  Svar på frågan är 200kr.
  Mitt bästa ESC-minne är då min pojkvän och jag skypear samtidigt som finalen pågår för att kunna se det tillsammans fast jag bodde i Australien. Han skrev ned poängen som vi alltid brukar ge bidragen och det kändes inte som att vi var en halv värld ifrån varandra.

  [Svara]

 • Svara Helene 9 maj, 2016 at 16:30

  Svaret är: under 200 kr.
  Mitt bästa Eurovision minne är när Loreen vinner, jag har tjejkväll hemma med Sverigeflaggor, min syster smsar mig efter halva resultatakten och skriver: vinner Loreen ska du få se eurovison live!!
  Närmare och närmare vinsten när Loreen börjar ta rekord i antal poäng skriver min syster: och vi ska ha dom bästa platserna!!!!!
  Sagt och gjort. Hon hittar biljetter på blocket för 3000kr(!!!!!) styck och slår till. Jag är överlycklig tills vi kommer dit och får sitta BAKOM scenen. Nu måste jag få en ny chans att se det live, då jag inte fick tag på några bra biljetter att köpa till det här året, jag som ÄLSKAR ESC!!! <3

  [Svara]

 • Svara Mathilda Blumenthal 9 maj, 2016 at 16:33

  Svar:200 kronor.

  Mitt bästa minne hoppas jag blir årets Eurovision 2016
  Mvh
  Mathilda

  [Svara]

 • Svara Jeanette 9 maj, 2016 at 16:46

  I Finland är gränsen 25 € och i Sverige 200 kr

  Mitt bästa Eurovisionsminne är från 2013 i Malmö. Vi flög ett kompisgäng till Köpenhamn och pendlade mellan Köpenhamn och Malmö för att se vår kompis representera Finland. Det var fyra underbara dagar i äkta Eurovisionanda, hoppas få uppleva det igen iår!

  [Svara]

 • Svara Malin 9 maj, 2016 at 16:56

  Under 200kr kan man betala kontaktlöst!
  Mitt bästa eurovisionminne, för en inbiten schlagerfantast som jag är, måste vara det året Carola vann med fångad av en stormvind. Inte nog med att mamma och pappa alltid spelade in ESC så tittade jag på programmet gång på gång tills jag kunde alla (och då menar jag alla) bidrag. Och det var ju extra stort för en 8 årig Malin att Sverige vann. Min högsta dröm är att få se en ESC-final och det är en sorg att jag inte lyckades köpa biljetter. Så nu hoppas jag på vinst!

  [Svara]

 • Svara Anna 9 maj, 2016 at 17:15

  Under 200kr går fin fint att handla för utan kod. Mitt bästa Eurovision minne är från 2012. Var på tjejeresa till Barcelona då vi letade efter en restaurang som skulle sända Eurovision på tv. Efter många nej så hittade vi tillslut en liten restaurang som inte kunde säga nej till fem tjejer som bönade och bad att få byta kanal på tvn. Stämningen var magisk då vi sjöng euphoria om och om igen. Fler svenskar anslöt till den lilla restaurangen . Under röstningen blev ljudvolymen ganska hög så två poliser kom och övervakade alltihop .. När det var klart att Sverige vann så skålades det i champagne, den kvällen glömmer vi aldrig .

  [Svara]

 • Svara Cicci 9 maj, 2016 at 17:31

  Rätt svar är köp upp till 200 kr.

  Mitt kanske inte bästa, men konstigaste minne från Eurovision är
  från Tallin 2002. Jag hade två dagar tidigare fött vårt första barn. Hormonstinn och labil grinade jag för allt, att låtarna var så kass,
  att Afrodite var så bra, att jag tyckte synd om mig själv för att jag låg
  på BB i min ensamhet och tittade på Eurovision, på min födelsedag
  dessutom. Det är underligt vad konstiga saker man minns 😉

  [Svara]

 • Svara Ylva-Li Linnér 9 maj, 2016 at 17:34

  Svaret på frågan är 200 kr. Mitt bästa minne är när Loren vann med Euphoria. Vi satt och skuttade i soffan tillsammans, mina stora barn som i övrigt helst hänger med vänner framför familj nu senaste åren. Att få dela denna eufori tillsammans var så fantastiskt!

  [Svara]

 • Svara Maria Gotemark Ingestedt 9 maj, 2016 at 17:56

  200 kr
  1991 då Carola vann och vi samma dag vann Hockey VM och tog VM-guld i pingis.

  [Svara]

 • Svara Maria 9 maj, 2016 at 18:12

  Rätt svar: 200 kr.

  Mitt bästa minne är Eurovision 2007, Verka Serduchka med låten Dancing Lasha Tumbai. Jag bodde i Göteborg, var 20 år och en helhjärtad Eurovision diskodrottning. Nu 9 år senare, 50 mil längre bort och med 2 barn så spelar jag ibland Verka på högsta volym för att leva mig tillbaka i minnen till den fantastiska tiden!

  [Svara]

 • Svara Katti 9 maj, 2016 at 18:24

  Rätt svar är 200 kr.

  Bästa minnet är när Carola vann 1991 efter en sjukt spännande omröstning.

  Vore roligt att få se Frans uppträda 🙂

  [Svara]

 • Svara Maria Lindström Persson 9 maj, 2016 at 18:32

  Rätt svar är 200 kr.
  Jag minns med glädje alla Eurovision schlagerfestivaler från min barndom (läs 80-talet) med glädje. Det var den ena gången av två per år som vi fick chips och läsk (den andra gången var på nyårsafton). Stämningen var magisk nere i gillestugan och i soffan satt hela familjen uppklädda till tänderna. Min far hade fluga och min mamma hade alltid en guldsjal över axlarna. Tänk att nu få uppleva det live med min egen tonårsdotter som ärvt min schlageryra. Magiskt.
  Hälsningar från Maria Lindström Persson
  lindstroem.maria@spray.se

  [Svara]

 • Svara Victoria Danielsson 9 maj, 2016 at 18:47

  Vid Belopp under 200kr behövs ingen pinkod. Mitt bästa eurovisionminne är när Loreen vinner eurovision 2012. Jag och tre sv mina närmsta vänner hade tittat på alla bidragen hemma men när röstningen gick igång drog vi ut i nattvimlet. Vi befinner oss sedan på en nattklubb i Stockholm när de stänger av musiken och berättar i högtalarna att Looren vunnit. Vilken stämning, och vilken fest det blev. När vi sedan gick ut på stan kunde vi höra euforia sjungas och spelas överallt!! Stämningen var riktigt sammanhörande och fantastiskt! Denna kväll träffade jag en ny bekantskap som idag 4 år senare är mina bästa vän och sambo! Det vill jag tacka Loreen och euforia för!!

  [Svara]

 • Svara Marie 9 maj, 2016 at 19:21

  Rätt svar är 200 kr för att använda blip.
  Mitt
  Bästa Eurovision minne är förra året när Måns vann. Fullt med barn och grannar hemma hos oss, vi satt och hejade och skrek och när det visade sig att Måns vann så skrek vi så högt att grannarna kollade ut genom fönstret!

  Håller alla tummar och tår för att fp chansen att se Eurovision då jag misslyckades med att köpa biljetter.

  [Svara]

 • Svara heidi 9 maj, 2016 at 19:54

  200kr!!

  Mitt bästa minne är när Loreen vann Eurovision! Hennes röst och låten Euphoria var bara en perfekt kombination. Att få uppleva Eurovision live å på plats har varit en dröm länge men har aldrig lyckats få biljetter, tyvärr!

  [Svara]

 • Svara Mathilda vernersson 9 maj, 2016 at 19:57

  jag säger 250:- för blipp-betalningar
  200:- gäller för chip utan pin eller chipexpress som har funnits ett tag i de flesta betalterminaler.
  Men dessa två är inte samma betalsätt. Så 250:- alltså

  [Svara]

 • Svara Cassandra Morell 9 maj, 2016 at 19:57

  Under 200kr behövs ingen kod 🙂
  Mitt bästa är nog när Loreen vann, vi va ett gäng som kollade tillsammans & alla tyckte att Loreen va sån självklar vinnare. Vi grät en skvätt glädjetårar ihop när hon stod som klar vinnare 🙂

  [Svara]

 • Svara Frida 9 maj, 2016 at 19:59

  Under 200kr behövs ingen pinkod.

  Mitt bästa minne är helt klart förra året, Måns har alltid varit en favorit för mig, för det första var de äntligen rätt låt som vann Melodifestivalen och inte nog med det så vinner han hela Eurovision!! Minns det forfarande att jag satt på hel spänd och för att sedan förstå att han kommer nog ta hem det här! En sån härlig kväll, att få uppleva det på plats och dessutom få se Måns skulle va en dröm!

  Förresten Lovisa, tack för en toppen blogg och framförallt podd! Längtar till ny släpps

  [Svara]

 • Svara Mathilda vernersson 9 maj, 2016 at 20:04

  Jag får nog korrigera. Jag trodde det gällde vanliga blippbetslningar inte bara armbandet. Ursäkta 200:- och jag missade visst mitt bästa minne… Jag min tonårsdotter och två vänner och deras döttrar hade en höjdarkväll när Måns gick och vann. Önskar det gick att bifoga ett klipp på det skriket som bröt ut när det stod klart att Sverige vunnit. Oförglömlig kväll!!

  [Svara]

 • Svara Mia 9 maj, 2016 at 20:30

  Under 200kr så behövs ingen pinkod.

  Har så många underbara Eurovisionminnen då jag älskar schlager och festivalen. Men största minnet är då jag sa att om Sverige anordnar Eurovision så skall jag bara dit.. Dock föddes vår son två dagar innan så det blev ingen resa till Malmö. Jag fick inte se festivalen live men fick världens finaste skatt. Hade varit helt fantastiskt att få se det live den här gången!! Heja er och all pepp i träningen!

  Kram Mia

  [Svara]

 • Svara ramona lindström 9 maj, 2016 at 20:38

  Maxgränsen för att kunna blippa utan kod är 200 spänn .
  Mitt bästa minne har varit att titta med min mamma på Eurovision sedan jag var liten, ofta tittade vi tillsammans och skrev poäng osv.
  Tyvärr dog hon för 2 månader sedan.
  Roligaste minnet är förra året när Svergie vann för man ABSOLUT ej väntade sig det ju när vi typ nyss vunnit!
  Det var grymt !
  Skulle vara extra kul att vinna även pga att jag köpte biljett till finalen i onsdags på blocket men blev lurad . Hittade sedan MIN biljett som han skickat bild på när jag surfade in på traderas sida . Snacka om man kände sig korkad. Ringde upp hon som stod på biljetten och det var deras som var orginalen. Polisanmälan är gjord men det hjälper ju inte direkt.Fattar inte man kan göra så fast jag skrev att jag lånat dom 1500 kronorna så gör man så ändå liksom. Bokade billigaste tåget på faktura och fixat övernattning gratis hos en av brorsans gamla ex. Alltid drömt om att gå sen jag var liten och även min mamma då vi båda ÄLSKAR mello och Eurovision! Skulle bli såååå himla glaaaaaaaaaaad! Och skulle minnas detta för alltid om jag vann

  [Svara]

 • Svara Jill Johansson 9 maj, 2016 at 20:50

  Svaret är 200 kr. Mitt bästa eurovision minne är är från 2006 och jag befann mig på arenan. Med oss hade vi en finsk och en svensk flagga (från Åland). Känslan i arenan när Lordi fick sina 12: or var härlig. Och till slut vann! Massor med besökare kom fram och gratulerade! Stämningen var underbar! Vi avslutade kvällen med att bada i en fontän 🙂 Kan tänka mig att göra om fontäbadet om Frans vinner!

  [Svara]

 • Svara Benjamin Harf 9 maj, 2016 at 20:55

  Beloppet är 200 kr. Bästa Eurovisionsminnet är från Malmö. Vi hejade på Krista Siegfrids och hade så intressanta outfits så vi hamnade på flera intervjuer, bl.a. för en lesbisk Ungersk tidskrift 🙂

  [Svara]

 • Svara Annah 9 maj, 2016 at 20:57

  Under 200 behövs ingen pinkod.

  Mitt bästa Eurovisionminne är när Loreen vann med Euphoria. Första gången jag hörde den låten kände jag att den skulle gå långt och vara en härlig löplåt på mina rundor.

  [Svara]

 • Svara Sari Jaatinen 9 maj, 2016 at 20:58

  200kr är svaret.
  Förra året när Måns vann hade jag fått biljetter till Mellofinalen och det var så häftigt att för första gången vara på plats och känna den underbara feststämningen i arenan. Det var sånt tryck! Det skulle så klart vara häftigt att uppleva Eurovision på plats.

  [Svara]

 • Svara Anna Eriksson 9 maj, 2016 at 20:59

  200 kr är svaret. Mitt bästa minne är Carola och främling! Jag fick en Carola tröja med hennes permanentade frisyr tog upp hela magen, bodde i denna tröja!

  [Svara]

 • Svara Erica 9 maj, 2016 at 21:19

  Svaret är 200kr

  Mitt bästa minne från Eurovision Song Contest är definitivt förra året då Måns vann. Hans nummer var helt klart det bästa i hela tävlingen! De va spännande att sitta hemma i soffan och heja på Måns till en seger! Att få delta i Eurovision på lördagen i Globen skulle vara en helt sjukt fiin upplevlse att få vara med om!

  [Svara]

 • Svara Emma 9 maj, 2016 at 21:21

  200kr
  När jag var på läger och vi inte hade någon tv, fick sitta framför en radio och lyssna på hela Eurovision, så spännande, när vi förstod att Carola skulle vinna fixade vi en taxi och åkte hem till en på lägret och fick se de sista 10 minutrarna och Carola vinna, så mäktigt

  [Svara]

 • Svara Johanna 9 maj, 2016 at 21:48

  Under 200 kr är svaret!!

  Carola med främling är ett av mina första slagerminnen och den har bitit sig fast. Är fortfarande ett Carola fan i smyg. Magiskt!!!

  [Svara]

 • Svara Maria Henrikson 9 maj, 2016 at 21:54

  Härligt! Har inte gett upp drömmen om att få se schlagern! Svar; Under 200 :- Har många härliga schlager minnen, en favorit är Lill Lindfors fantastiska entré, när hon tappade kjolen! Totalt otippat och härligt överraskande! Minns mina föräldrars totala överraskning, vi skrattade gott och vilken snackis det blev!

  [Svara]

 • Svara Jenny lindenstein 9 maj, 2016 at 22:05

  Svar är: 200:- är summan för att blippa utan pinkod. Bästa schlager-minnet är
  När Carola sjöng ”Tommy tycker om mig” och jag mimade i mammas och pappas säng med hopprepet som mikrofon:)
  (Jennylindenstein@hotmail.com).

  [Svara]

 • Svara Charlotta Bunner Källberg 10 maj, 2016 at 05:38

  Under 200 kr

  Mitt bästa Eurovisionminne var när jag var utbytesstudent på Highschool på kanadensiska prärien. Det var maj 1992. Mina föräldrar ringde och sa att något fantastiskt hade hänt. Sverige hade tagit VM-guld i hockey och Carola hade vunnit ”stora schlagerfestivalen”. Jag var så glad och stolt över att komma från Sverige.

  [Svara]

  Charlotta Bunner Källberg Reply:

  Maj 1991 ska det ju vara!

  [Svara]

 • Svara Eva Larsson 10 maj, 2016 at 05:44

  200kr. Vet inte om det är mitt bästa eurovision minne men minnesvärt var när Björn Skifs glömde bort texten och sjöng hittapåord.

  [Svara]

 • Svara Sandra 10 maj, 2016 at 05:51

  Rätt svar är 200 kr!
  Jag har många fina minnen från min egen barndom men de allra bästa skapar jag nu, tillsammans med mina döttrar. Min äldsta dotter på snart 8 år älskar Eurovision!

  [Svara]

 • Svara Ramona 10 maj, 2016 at 07:09

  Beloppet skall vara under 200 kr! Har alltid kollat eurovisionerna, så minnen är många. Kanske bäst kommer ihåg när Lordi vann 😉 Händer ju inte så ofta att Finland klarar sig

  [Svara]

 • Svara Anette Eriksson 10 maj, 2016 at 07:44

  Upp till 200 kr 🙂
  Mitt bästa minne är Lill Lindfors fantastiska kupp när hon tappar kjolen 🙂

  [Svara]

 • Svara Sofia 10 maj, 2016 at 08:49

  Svaret är: 200,-
  Åh vad svårt, det finns så många bra minnen! Men när Carola vann efter en röstningsrysare mot Frankrike 1991 är ju en höjdare, då satt familjen på Mallorca och kollade tillsammans med resten av hotellets gäster (däribland ganska många fransmän…). Vilken stämning det var 🙂
  //Sofia

  [Svara]

 • Svara Maria Åström 10 maj, 2016 at 09:00

  Under 200 kr

  Bästa minnet är när hela familjen var och såg kvalet i Östersund förra året. Barnen var med i varsin teckningstävling och vann 2 biljetter var så att hela familjen kunde gå. Det är en upplevelse som vi minns länge

  [Svara]

 • Svara Zenita Strandberg 10 maj, 2016 at 09:10

  Svar: 200 kr
  Mitt bästa Eurovisionminne är Carola 1983! 9 år gammal var Carola min stora idol och jag tyckte Främling var SÅ bra!

  [Svara]

 • Svara Helen 10 maj, 2016 at 09:43

  200kr

  Jag kommer fortfarande ihåg hur alla i rummet reagerade (mamma, pappa, farmor och farfar) när Lill tappade kjolen 1985. Chocken och sedan bara glädje. Vi älskade alla Lill innan men efter var hon min idol.

  [Svara]

 • Svara Therese 10 maj, 2016 at 10:23

  Hej,
  200 kr är den magiska summan för att betala utan pin. Mitt allra bästa minne från Eurovision var när jag under mina år utomlands bodde i Israel och fanns på plats när Charlotte Perelli vann hela klabbet. Det var en grym känsla.

  Skulle vara hur kul som helst att få uppleva en eurovision på plats hemma i stockholm och jag har en elvaårig ung herre som ÄÄÄLSKAR att kolla på tävlingen, hade varit hur stort som helst att kunna ge honom samma känsla. Tänk att vara på plats hemma i stan och Frans går och vinner:)

  Håller tummarna!

  [Svara]

 • Svara Nike 10 maj, 2016 at 11:00

  Rätt svar är under 200 kronor.

  I maj 2004 var jag tio år, min lillasyster hade precis fyllt nio och Ruslana tog hem Eurovision Song Contest för Ukraina. Vi var helt frälsta! Mamma hade hjälpt oss att spela in hela tävlingen på VHS så vi kunde titta om och om igen. Vilket vi också gjorde, varje dag i många, många veckor. Min (annars väldigt blyga och försiktiga) lillasyster hade lärt sig alla stegen, alla huvudkastningar och alla höftvickningar till Wild Dances utantill. Den bilden, av min lillasyster som rockar loss på vardagsrumsgolvet där hemma, gör mig fortfarande helt lycklig. Bästa Eurovisionminnet <3

  [Svara]

 • Svara Anne 10 maj, 2016 at 15:18

  Vid Belopp under 200kr behövs ingen pinkod.
  Det är nog när Lordi vann med Hard Rock Hallelujah.
  Vi var hemma ett gäng som tippade varsin hela tävlingen och alla andra hade tippat Lordi ganska lång ner i tävlingen. Men jag tippade att han vinner (förstås för jag är från Finland) och så blev det. Dessutom tippade dem tre första placeringar rätt. Skulle vara kul få uppleva pulset, glittret och magin i år i Globen.

  [Svara]

 • Svara Jonica Waller 10 maj, 2016 at 17:30

  200:-
  Såååå många härliga schlagerminnen. Var i Sandviken på deltävling ett år och i mellanakten sjöng Måns med några av tjejerna i Glada Hudik-teatern, helt fantastiskt. Som grädde på moset fick min Astrid, då 6 år, en kram av Eric Saade som vi sprang på ute på parkeringen.

  [Svara]

 • Svara Cissi 10 maj, 2016 at 20:50

  Svar: 200 kr
  När Loreen vann gav jag upp ett skrik.
  Hennes utstrålning var drömlik.
  Lyckan blir i kubik.
  om jag som är schlagerfreak,
  i Globen får vara Eurovision-publik.
  Se en show som är magnifik.
  Visa och Eurovision skapar ljuv musik.
  Med ett blipparmband som är världsunik!

  [Svara]

 • Svara Gabriella 10 maj, 2016 at 20:56

  Svar: 200 kronor

  Bästa Eurovisionminnet är såklart när Måns vann. Vi visste att han skulle vinna, jag och min (numera) 11-åring. Så vi kämpade mot John Blund för att hålla oss vakna tills alla poäng var räknade. Family Final passar nog bäst för oss så att det inte blir för sent 😉

  Kram från oss

  [Svara]

 • Svara Hanna P 10 maj, 2016 at 21:27

  Under 200kr. Mitt bästa minne är när Carola vann med Fångad av en stormvind, vilken rysare i finalen!!

  [Svara]

 • Svara Mia 10 maj, 2016 at 21:39

  Rätt svar är under 200 kr!
  Har många minnen från Eurovision då jag och två kompisar (som bor och alltid har bott i olika delar av Sverige) försöker träffas varje år då Eurovision är. Men bästa är förra året 2015, då var jag höggravid, vi alla har varit gravida eller nyförlösta/ammande mer eller mindre varje år de senaste 9 åren. Då sa vi; NU ska vi gå på Eurovision om Sverige vinner INGEN ska vara gravid eller ammande! 🙂 När biljetterna skulle släppas satt vi klistrade vid varsin dator för att boka, men lyckades trots detta inte få biljetter. 🙁 Så skulle vi vinna biljetter nu blir vi ÖVERLYCKLIGA! Håller alla tummar och tår!

  [Svara]

 • Svara Maja 10 maj, 2016 at 21:49

  200kr
  Det bästa minnet jag har är från 1999 års Eurovision då Charlotte Perelli vann med låten Take me to your heaven! Jag satt och tittade med en kompis, som det visade sig, skulle komma att bli min sambo. Det här är vårt första gemensamma minne!

  [Svara]

 • Svara Lina Petersson 10 maj, 2016 at 22:20

  Svar: 200 kr
  Mitt bästa minne är när Charlotte Perelli (Nilsson) vinner. Jag var hemma hos mormor och hela min familj satt och kollade. Jag är en riktig schlagernörd och spelade in Eurovision på kassettband i 20 år så jag har många minnen där jag springer fram och tillbaka för att pausa när det var prat så att bandet skulle räcka.

  [Svara]

 • Svara Jessica Sundberg 11 maj, 2016 at 10:47

  Rätt svar är köp upp till 200 kr.

  Mitt bästa minne är när Herreys vann. Vilken glädje, vilken fest! Jublet hemma visste inga gränser! Hela kvarteret gick efter finalen ut på gården och firade med bubbel och tilltugg! Har aldrig varit med om något liknande faktiskt!

  [Svara]

 • Lämna kommentar