Lofsans bloggtävlingar

Tävla om biljetter till Disney On Ice

 

Disneys nyaste prinsessor gästar Disney On Ice

När Disney On Ice kommer till Sverige med sin nya is-show Disney On Ice Princesses & Heroes är det första gången som hårfagra Rapunzel från filmen Trassel tillsammans med Tiana från berättelsen om Prinsessan och grodan gör entré på isen. De är i gott sällskap. I is-showen är det inte mindre än sju prinsessor och lika många prinsar som med hjälp av lite magi från den lilla älvan Tingeling tar dig med till de mest spännande ögonblicken i de klassiska Disneysagorna

Disney On Ice Princesses & Heroes bjuder på höga hopp, djärv akrobatik och fantastisk skridskoåkning! Du får följa med in i en magisk värld med prinsessor och prinsar, hjältar och hjältinnor. Den lilla älvan Tingeling tar dig med under havets vågor till den lilla sjöjungfrun Ariel som inget hellre vill än att utforska världen på land. Vi får följa prins Eriks kamp mot sjöhäxan Ursula för att lösa förtrollningen som vilar över Ariel.

I sagan om Törnrosa är det en kamp mot tiden som gäller för prins Philip för att hinna befria prinsessan Aurora från den elaka féns förtrollning. Du får också vara med och upptäcka en helt ny värld med Jasmine och Aladdin och se hur Askungens, Belles och Snövits drömmar blir till verklighet. För första gången får du också se prinsessan Rapunzel och prinsessan Tiana på den glittrande isen!

Disney On Ice Princesses & Heroes kommer till Globen i Stockholm, Scandinavium i Göteborg, Malmö Arena och Cloetta Center i Linköping januari och februari 2012.

NU HAR DU CHANSEN ATT SE DISNEY ON ICE I GLOBEN TORSDAGEN DEN 5/1 2012 14.30. FÖR ATT VARA MED OCH TÄVLA OM TVÅ BILJETTER SKA DU BARA BERÄTTA VILKEN PRINSESSA ELLER HJÄLTE FRÅN DISNEY SOM ÄR DIN FAVORIT. TÄVLINGEN AVSLUTAS PÅ SÖNDAG 4/12.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Lina 29 november, 2011 at 21:29

  Vilken trevlig utflykt vi hade kunnat få till Stockholm från Skåne för att se denna fina isshowen!
  Åh tjejernas favorit här hemma är Disneys Rapunzel 🙂

  [Svara]

 • Svara zandra 29 november, 2011 at 21:56

  hej 🙂
  hade gärna tagit med mig min dotter och min systerdotter på disney on ice då deras och min favorit är prinsessan rapunzel.

  mvh Zandra

  [Svara]

 • Svara Annika 29 november, 2011 at 23:20

  Det vore underbart att vinna biljett till mig och min brorsdotter 6,5år som bor i götet. Kan hon få flyga upp till faster i Sthlm å ha en riktig tjejhelg. Vår favorit är skönheten. (dock tycker hon det är pinsamt när de blir för kära… Skratt)

  [Svara]

 • Svara Emma H 30 november, 2011 at 01:52

  Min favorit är Snövit! När jag ser snövit tillsammans med mina två små tjejer känns det som att jag blir liten på nytt, filmen ger mig såna härliga minnen. Jag och min lillasyster lekte ofta att vi var dvärgarna och hon var alltid toker och hon var verkligen som toker, lite hår, lite smutsig här och där och inte så noga med saker och ting:-)

  Mvh Emma

  [Svara]

 • Svara Anna 30 november, 2011 at 02:05

  Min son skulle älska att gå 🙂
  Min man och jag hade Disney tema på vårat bröllop med aladdin låten 🙂
  Min favorit prinsessa är Belle dottern kallas Bel efter henne och sonen är helt kär i Jasmine hans blivande flickvän enligt honom själv 😉 så han skulle bli helt överlycklig om han fick gå och se henne i ”verkligheten” 😀

  [Svara]

 • Svara julia 30 november, 2011 at 07:40

  hej! både jag & min dotter älskar bell i skönheten och odjuret. Hon har ett stort hjärta och är så snäll och det älskar vi. tack för en bra blogg

  [Svara]

 • Svara Ylva 30 november, 2011 at 08:14

  Åh va kul med Disney on Ice. Jag tycker att Trassel är det bästa nytillskottet på länge 🙂

  [Svara]

 • Svara Agneta 30 november, 2011 at 08:35

  Snövit…. hon är så fin! Vore underbart att få se detta live!

  [Svara]

 • Svara tresmågryn 30 november, 2011 at 10:42

  Wow, vilken upplevelse det skulle vara att få fara från Finland till den svenska huvudstaden! I vår familj är askungen favoriten, fast hon alltid kallats ”jaskungen” av våra barn…

  [Svara]

 • Svara Anna 30 november, 2011 at 13:39

  Min favorit är Ariel =)

  [Svara]

 • Svara Mamma Russin 30 november, 2011 at 20:20

  Hejsan..

  Min favorit är Snövit!! 🙂 Men jag tävlar om biljetter för min lilla dotter Stinas skull och hennes favorit är Trassel, Rapunzel.. 🙂

  [Svara]

 • Svara Julia 30 november, 2011 at 20:42

  Min favorit har alltid varit Askungen 🙂

  [Svara]

 • Svara Helena 1 december, 2011 at 00:09

  Favorit i vårat hus är Rapunzel! 🙂

  [Svara]

 • Svara Michaela 1 december, 2011 at 15:30

  Min favoritfigur är Tigger. Jag vet inte om han räknas som en Disneyfigur men Disney producerade ju i alla fall den tecknade filmen om honom. Jag gillar Tigger för att han, till skillnad från mig, är så bekymmersfri och obrydd.

  Jag skulle älska att få gå på Disney on ice! Mitt eget lillhjärta är för liten för att uppskatta showen (8 månader) men min snart 3-åriga brorson skulle, liksom jag, älska det.

  [Svara]

 • Svara mathilda 4 december, 2011 at 21:21

  favoritprinsessan är Askungen och favorithjälte är Adam (odjuret)

  nu hoppas jag på massa tur så jag kan skicka lilltjejen med mormor till globen!

  [Svara]

 • Svara tina 17 oktober, 2012 at 21:34

  hej!!
  Åh vilken rolig tävling=)
  När jag var liten hade jag Belle i skönheten och odjuret som favorit, jag drömde mig bort i filmen och önskade att jag en dag kunde möta ett odjur och göra han till prins på samma sett som belle gjorde. En dag tog min faster med mig på disney on ice och där var hon Belle, jag drömde vidare om henne och odjuret tills den dagen jag träffade mitt odjur =) och kan ni gissa? han blev min prins=).. Och nu skulle jag vilja ge våran dotter chansen att få se detta äventyr och vem vet kanske hon kommer drömma om en av prinsessorna och önska sig något som går i uppfyllelse när hon blir stor!

  [Svara]

 • Lämna kommentar