Lofsan

Tävla om 50 000 kronor i startkapital till att starta eget företag

I samarbete med Unionen Egenföretagare.

När jag arbetade som PT för några år sedan hade jag länge en längtan efter att få bli min egen, och till slut följde jag också min dröm och startade eget företag. Idag driver jag två bolag har över 30 personer hos mig och tiotusentals kunder. Och jag har inte ångrat mitt beslut en enda gång. Jag kan varmt rekommendera egenföretagande, bland annat för frihetens skull, men också för känslan av personligt ansvar och det kreativa och spännande i företagandet. När man driver företag så handlar det givetvis en hel del om att se till så att allt går som det är tänkt, men också supermycket om nyfikenhet, utveckling, förändring osv.

 Jag är själv medlem i Unionen Egenföretagare, bland annat eftersom mitt medlemskap där ger mig inkomstförsäkring och möjlighet till affärsjuridisk rådgivning. Men det ger också en gemenskap, för ibland kan företagande riskera att bli lite ensamt, och då är medlemskapet bra t ex för att få ta del av kompetensutveckling och annat. Min pappa är dessutom arbetsrättsjurist och jag har via honom lärt mig sedan barnsben att det är viktigt att ha både ordning och reda och hängsle och livrem när det gäller anställningar och arbete, haha.

Den 18 oktober mellan 12-13 kör jag en livestreaming på Unionen Egenföretagares Facebooksida, där du kan höra mig prata mer om mina tankar om att driva eget.

Tänker du själv starta eget eller har du en idé för att utveckla ditt företag? Missa då inte Unionen Egenföretagares tävling där du kan vinna hela 50 000 kr i startkapital från Mix Megapol, där tävlingen kommer att sändas, OCH fyra timmars affärsjuridisk rådgivning från Unionen Egenföretagare. Gå in på www.unionen.se/affarside så får du mer information om tävlingen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar