Lofsans bloggtävlingar

Tävla med Goodies.nu

När jag lottade ut en presentbox från Goodies.nu och Bebisboken.se var det så många som var med och tävlade så nu ger Goodies.nu er ytterligare en möjlighet att vinna en egen bok i valfritt tema. Perfekt julklapp till ditt barn, farmor eller dig själv!

Ni väljer själva vilken bok ni vill ha:

Till mina barnbarn

Mitt år

Bebisboken

Lämna en kommentar i detta inlägg med ditt namn och mailadress angiven och såklart vilken bok du vill ha om du vinner. Tävlingen avslutas på fredag kl 24.00

När ni dessutom är på tävlingshumör anordnar Goodies.nu en tävling där du deltar i utlottningen av ett presentkort på 500:- på Åhléns. Alla som deltar i tävlingen får dessutom en personlig julsaga med sitt barn i huvudrollen, gratis! Klicka HÄR för att komma till tävlingen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Lisa med Stella By Stardust 8 december, 2010 at 13:47

  Jag skulle SÅ gärna vilja vinna en bok – när liten dotter snart blir storasyster så smyger det dåliga samvetet gällande antalet framkallade kort på henne (noll) göra sig påminnt. Så en bok om hennes första år skulle jag verkligen vilja göra!

  [Svara]

 • Svara Emma Andersson 8 december, 2010 at 13:49

  Hej!
  Jag skulle gärna vilja ha Bebisboken 🙂
  Emma

  [Svara]

 • Svara Stina 8 december, 2010 at 14:50

  Hej!
  Jag skulle gärna vinna Bebisboken!!!

  Stor kram Stina

  [Svara]

 • Svara Alfva 8 december, 2010 at 15:19

  En bok om mitt år skulle jag vilja vinna!

  [Svara]

 • Svara linda-mamma till Tyra 8 december, 2010 at 18:45

  Jag skulle vilja vinna ”till mitt barnbarn”, verkar coolt och något som skulle passa mannen i familjen som har börjat intressera sig för släktforskning, han skulle nog tycka det va kul att få printa ut alla historier som han börjar samla på sig om släkten.

  [Svara]

 • Svara svanteochjag 8 december, 2010 at 19:08

  Va härligt, jag vill gärna vinna bebisboken!!

  [Svara]

 • Svara Jennifer 8 december, 2010 at 20:10

  Hej!

  Jag och David vill gärna vinna bebisboken!

  Kram Jenni

  [Svara]

 • Svara MansonDust 9 december, 2010 at 17:12

  Är med! 😀 Vill ha bebisboken till den lill* i magen.

  [Svara]

 • Lämna kommentar