Lofsan

Tävla med Flora och vinn ett växthus

Jag blev tipsad om en tävling där man kan vinna ett växthus hem, det skulle passa perfekt på vår terrass så nu går jag all in och ska vinna den tävlingen! Barnen har sått krasse och sen ska vi göra ett eget kryddsmör med den krassen och tävla med det receptet. Jag blev inspirerad av ett recept med krasse och citron men jag tro att vitlök kan passa bra också. När jag växte upp hade många kompisar en egen krasseodling i köksfönstret minns jag, den trenden kanske kommer tillbaka nu?

 

Gillar ni kryddsmör på smörgåsen?

 

bild 1

Alla som köper Flora kan beställa en egen fröpåse som skickas hem, sen kan man göra sitt eget recept på kryddsmör.  

bild 4

Så gulliga fröpåsar!

 

 

bild 5

Sixten och Baxter tycker att det är väldigt spännande att odla krasse. Det är roligt att den växer så snabbt, det är bra för barnens tålamod.

bild 3

Bild på det häftiga växthuset från Hasselfors Garden  hittar du HÄR och tävlar gör du HÄR.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Katta @ moveitmama 17 mars, 2014 at 13:36

  Hej bästa Lofsan! Alla jag känner (typ) var på BBC i helgen, och alla hyllar ditt Walking Bad pass. Jag undrar om du kanske skulle ha lust att blogga upp passet, för jag blir JÄTTENYFIKEN på att testa det.

  [Svara]

 • Svara Anna - Trend o träning 17 mars, 2014 at 19:12

  Åh vilken nostalgi att odla krasse. Jag brukade äta det på mackor med leverpastej. Mmm vad gott!

  Men något växthus har vi inte plats med på bakongen. En stor frysbox tar redan upp halva..

  [Svara]

 • Svara Katarina 17 mars, 2014 at 19:36

  Vad tråkigt att se att du gör reklam för margarin. Jag förstår självklart att dessa inlägg ger inkomster som gör att du kan leverera alla fantastiska inlägg och all inspiration, men jag har fått uppfattningen att du förespråkar ren mat och då kändes detta inlägg ledsamt.

  [Svara]

 • Lämna kommentar