Lofsans bloggtävlingar

Tävla med Danonino om vårens bästa kalas

 IMG_8314

Danonino drickyoghurt har precis kommit med nya roliga flaskor där barnens stora favorit Dino provar på olika yrken. Du kan vara med och tävla tillsammans med Danonino där din familj vinner ett barnkalas med besök av Dino – fullastad med goda Danonino-produkter! För att tävla låter du ditt barn rita en teckning med Dino där han jobbar som barnets favorityrke. Det kan vara allt från polis, läkare till cirkusartist eller ridlärare. Lägg upp en bild på barnets teckning på din Instagram (tänk på att ditt konto måste vara öppet) och märk med #dinoyrken och #lofsans. Skriv ”Sixten 4 år vill vinna Danoninos tävling om vårens bästa kalas” med ditt eget barns namn och ålder såklart.

IMG_8320 IMG_8321

IMG_8329

IMG_8346

IMG_8357

IMG_8345

IMG_8339

 

1:a pris: Vårens bästa kalas – besök av Dino och Danonino-produkter, 2-5:e pris Danonino-produkter. Tävlingen pågår i tio dagar t.o.m. 27 februari. Vinnarna utses av Danonino och kontaktas via Instagram.  Det här blogginlägget och tävlingen gör jag i samarbete med Danone.

Dino-Danonino1

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Kimberly 17 februari, 2014 at 19:35

  Hej lofsan !

  Vad har du för tankar kring paleo kost o graviditet? Även vid amning? Kan barnet bli överkänslig mot gluten / laktos om jag utesluter dessa livsmedel?
  Tack på förhand.
  Med vänlig hälsning, Kimberly

  [Svara]

 • Svara Veronica 18 februari, 2014 at 12:05

  Hej! Undrar bara tänket kring detta inlägg, det handlar ju om ett företag vars produkter inte kan räknas som bra kost för våra små. Söta yoghurtar är lördagsgodis. Super bra blogg för övrigt!

  [Svara]

  admin Reply:

  Ja, det är ju ett inlägg som handlar om kalas. 🙂

  [Svara]

 • Svara Vadå onsdag?! | erdoderdo 19 februari, 2014 at 19:39

  […] här veckan har krigat sig fram fort! Plötsligt är det mitt-vecka. Jag har varit på Dino-kalas hos Lovisa (Ines blev rädd för Dino) och jag har tränat tre gånger. Vi jobbar alltså med Danone så mitt […]

 • Lämna kommentar